Title

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Title

Autor Zpráva
Jirka78

Registrace: 07. 01. 2008

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 12:37 pm    Předmět: Title Odpovědět s citátem

Pred pul rokem jsem si koupil auto od delera na floride ten to auto koupil v mississipi na aukci ale neregistroval ho na sebe pouze byl zapsany vzadu na technicaku takze majitelem byla podle carfaxu stale aukce.Bohuzel se na motor vehicle dep. pri registraci podarilo ztratit tento technicak i se vsemi papiry a registrace na me jmeno neprobehla.Takze aby probehla registrace musi deler zazadat o duplikat technicaku a ja bych mel cely proces absolovat znovu-JENZE. Deler na floride mezitm ukoncil cinnost.A aukcni spolecnost /ktera je podle carfaxu i kdyz nechapu proc stale majitelem/nechce pozadat o duplicat a zaslat me ho,protoze to auto neprodala me ale delerovi.Mluvil jsem i managerem teto spolecnosti a bohuzel to nejde.Nevite nekdo jak z toho ven ? Nikdo mi nedokaze poradit na koho se mam obratit.Uz jsem docela bezradny proto uvitam jakekoliv napady.Diky noc za prispevky.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napřed pár otázek.

Co myslíš slovem „techničák”? Je to “title”?

Máš auto? Klíče, atd.?

Máš Title který ti ten curber dal? („Curber” = člověk kdo prodává auta u curb, neboli člověk který nemá státní licensii na prodávání aut)

Dlužíš někomu nějaké peníze za to auto, nebo to vlastníš clear?

Máš to registrované u Department of Motor Vehicles ve státě kde žiješ?

Dal Ti stát tags, poznávací značky?

Jestliže už auto máš, tak proč Tě to zajímá co je napsané na CarFax?
Jirka78

Registrace: 07. 01. 2008

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slovem technicak myslim title.Auto mam.Klice mam a vsechno je ciste-normalne jsem ho koupil,zaplatil,odvezl.Jenom ho nedokazu zaregistrovat protoze mi Department of Motor Vehicles ztratil original title a ted nemuzu nijak ziskat duplicat.Jde o to ze mi ho nezaregistrovali na me jmeno protoze tam byl nejaky problem,nevim jaky a cele mi to poslali zpet i z nejakym oduvodnenim,bohuzel normalni postou a proste se to nekde ztratilo.Takze ted mam znacky ale platne pouze 90 dni.A k tomu abych se pokusil to znovu zaregistrovat musim mit original nebo duplicat title a to je ten problem protoze mi ho nikdo nechce vystavit.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com