DL V MICHIGANU STALE VYDAVAJI !!!! 3.LEDNA.08 !!!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

DL V MICHIGANU STALE VYDAVAJI !!!! 3.LEDNA.08 !!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
MTT

Registrace: 03. 01. 2008

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 1:58 pm    Předmět: DL V MICHIGANU STALE VYDAVAJI !!!! 3.LEDNA.08 !!! Odpovědět s citátem

DOST MNE STVE ZE TU NEKDO BALAMUTI JIZ TAK DOST VYSTRESOVANE LIDI TIM ZE V MICHIGANU NEFUNGUJE JIZ VYDAVANI DL - PRESTANTE RESIT NEJAKE PROHLASENI P.COXE A PRED CESTOU DO MI SI ZAVOLEJTE NA DMV MICHIGAN A JASNE FORMULUJTE OTAZKU - JSEM Z EVROPY A NEMAM SSN - DOSTANU DL? A ONI VAM JASNE ODPOVI ZE STACI PAS A RIDICAK Z EVROPY A RODNY LIST Z EVROPY - POKUD NEMATE SSN DAJI VAM POUZE PODEPSAT FORMU O SSN-TIM JE TO VYRIZENE.JEDINE CO POTREBUJETE JE DOKLAD O TOM ZE ZIJETE V MICHIGANU. JISTE JE V PROCESU UPRAVA VYDAVANI MiDL - S TIM ZE TO V BUDOUCNU JIZ TAK JAKO VSUDE BUDE MOZNE JEN PRO US CITIZEN.ALE ZATIM TO JDE. JE TO TREBA OTAZKA JEN DNI NEBO TYDNU ALE JDE TO.!!!VCERA JSEM MLUVIL SE ZNAMYMI Z NJ A BEZ PROBLEMU ABSOLVOVALI . DNES JSEM VOLAL NA DMV A UJISTILI MNE ZE JE VSE BEZE ZMENY - ZE ZMENY OCEKAVAJI, ALE ZATIM FUNGUJI PODLE STARYCH PRAVIDEL - 1 X PRIMARY DOCUMENT/CZ PAS/ 2 X SECONDARY DOCUMENT /CZ RODNY LIST A CZ RIDICAK/ A PROOF O TOM ZE ZIJETE TRVALE V MICHIGANU.....TO JE VSE..KDYZ UZ TU NEKDO INFORMUJE O TOM CO JE VELICE JEDNODUCHE SI OVERIT PROSTYM TELEFONEM, TAK SI TO NAPRED OVERTE PROSIM. DMV MICHIGAN - 1 888 767 6424....TAKZE KDO NEMA MI USDL AT MOC NEOTALI - ZATIM TO JDE !!!!. MTT
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem napsal informaci ktera byla potvrzena.
Treba na Floride uz funguje dlouho ze bez I-94 ti nedaji ridicak, ale pritom jsou lide kteri tu jsou 7 let a dostaly v pohode zase na 4 roky DL bez I-94...nemyslis ze je to individualni? Muze se te stat ze zavolas a oni ti povi ze to jde, clovek si koupi letenku a zaplati clovekovi 1000 usd a pak ho denied...Tak to ale better safe than sorry nemyslis?
Muze se stat z hodiny na hodinu ze to zmeni.
Bucky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com