|
|
| Autor |
Zpráva |
Pisk Anonymní
|
Zaslal: út leden 01, 2008 2:40 pm Předmět: Holandsko |
|
|
Takze nejprve: Vse nejlepsi v Novem Roce,hodne stesti, zdravi a zivotni pohody Vam vsem zasila PISKLE.
A ted k veci.Nezil jste nekdy nekdo v Holandsku?
A pokud ne,tak zkuste vyhrabat pro me, prosim nejakou tu web adresu.Neco jsem jiz nasla,ale nebranim se dalsim virtualnim informacim.
Pa a dekuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 534 Bydliště: Canada
|
Zaslal: út leden 01, 2008 3:10 pm Předmět: Re: Holandsko |
|
|
| Pisk napsal: | Takze nejprve: Vse nejlepsi v Novem Roce,hodne stesti, zdravi a zivotni pohody Vam vsem zasila PISKLE.
A pokud ne,tak zkuste vyhrabat pro me, prosim nejakou tu web adresu.Neco jsem jiz nasla,ale nebranim se dalsim virtualnim informacim.
Pa a dekuji |
Piskle, tady jsem nasel jednu stranku.
http://portal.mpsv.cz/eures/prace_v_eu/zeme/nizozemi/
Doufam ze ti to trochu pomuze. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1205 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út leden 01, 2008 8:43 pm Předmět: Re: Holandsko |
|
|
| Pisk napsal: | A pokud ne,tak zkuste vyhrabat pro me, prosim nejakou tu web adresu.Neco jsem jiz nasla,ale nebranim se dalsim virtualnim informacim.
Pa a dekuji |
Ahoj Pískle.
Jakou web adresu? O čem? Co hledáš? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 02, 2008 6:49 am Předmět: Re: Holandsko |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Pisk napsal: | A pokud ne,tak zkuste vyhrabat pro me, prosim nejakou tu web adresu.Neco jsem jiz nasla,ale nebranim se dalsim virtualnim informacim.
Pa a dekuji |
Ahoj Pískle.
Jakou web adresu? O čem? Co hledáš? |
Pdmlynku.
Vse o Holandsku.Hlavne co vse stoji.Bydleni,jidlo,gas...proste vse.
Chtela bych si udelat o teto zemi trosku obrazek.
Piskle |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 02, 2008 6:53 am Předmět: Re: Holandsko |
|
|
| Rumburak napsal: | | Pisk napsal: | Takze nejprve: Vse nejlepsi v Novem Roce,hodne stesti, zdravi a zivotni pohody Vam vsem zasila PISKLE.
Pa a dekuji |
Piskle, tady jsem nasel jednu stranku.
http://portal.mpsv.cz/eures/prace_v_eu/zeme/nizozemi/
Doufam ze ti to trochu pomuze. |
Jooooooooo Rumburaku.Super.Dobry link.Neco uz jsem zjistila predtim,ale tato webka mi rozsirila vedomosti a presvedcila o tom,o cem jsem nebyla presvedcena na 100%.I kdyz 100% nikdy neni,tak 99.9%.
Diky
Piskle
P.S. pardon,neni cas se zaregistrovat.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 490 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st leden 02, 2008 9:03 am Předmět: |
|
|
| Me osobne se v Holandsku nelibilo, vse drahe, male, je to tam takove divne. Proste nevim. Radeji bych bydlel ve Svedsku , Dansku nebo Finsku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1205 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st leden 02, 2008 12:25 pm Předmět: Re: Holandsko |
|
|
| Anonymous napsal: |
Pdmlynku.
Vse o Holandsku.Hlavne co vse stoji.Bydleni,jidlo,gas...proste vse.
Chtela bych si udelat o teto zemi trosku obrazek.
Piskle |
Už Ti rozumím. Bež na www.google.com . Do hledače si dej slovo holandsko nebo Holland. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
Registrace: 05. 06. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: New York, NY
|
Zaslal: st leden 02, 2008 2:04 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | | Me osobne se v Holandsku nelibilo, vse drahe, male, je to tam takove divne. Proste nevim. Radeji bych bydlel ve Svedsku , Dansku nebo Finsku. |
Me se treba Amsterdam libil, hlavne jak tam vsichni jezdi na kole, ale zit bych tam teda taky nechtela, to vazne radsi Seversky zeme  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 02, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | | Me osobne se v Holandsku nelibilo, vse drahe, male, je to tam takove divne. Proste nevim. Radeji bych bydlel ve Svedsku , Dansku nebo Finsku. |
Dobre.Tak blize vysvetli Bucket a Dvvd z jakych duvodu by jste tam nebydleli.To me dost zajima.Mate osobni zkusenosti,tak se s nimi podelte se mnou.Rada uvitam detaily.
Ja koukam na to,kde je prace v manzelove oboru a kde je jednoduche pracovat(prac.povoleni,soc. zazemi..atd.)
Severske zeme jsem jeste neprolezla(po netu),ale tam je asi dost velka kosa pro manzelovu praci.
P.S. asi me uz hrabe
Piskle |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: st leden 02, 2008 9:18 pm Předmět: |
|
|
Piskle,
Muj bracha zije uz nekolik let v Belgii a ten system tam je hodne podobnej Holandsku.
Ja jsem tam nezil, ale z pocitu kdyz jsem tam byl jsem se necitil nejlepe. Vsichni tam hulej, a je to tam prearabovani a preafricovani.....hahaha
Vsude bordel na ulici atd. Ja kdyz jsem byl ve Svedsku tak super, maji tam super socialni zabezpeceni a vsichni mluvi dobre anglicky.
Vy urcite Vlamsky nebo holandsky neumite ze?
Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 534 Bydliště: Canada
|
Zaslal: st leden 02, 2008 10:25 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: |
Severske zeme jsem jeste neprolezla(po netu),ale tam je asi dost velka kosa pro manzelovu praci.
P.S. asi me uz hrabe
Piskle |
Je tam zrejme stejna zima jako v Kanade.
Ale zato severske zeme maji vyhodu, ze je to blize do Cech, nez z USA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 479 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:05 am Předmět: |
|
|
Piskle. Jses porad na Floride?
Co skusit Aljasku.
Tam je a bude vzdy hodne prace. Jsou oblasti jako Juneau,ktere skoro ani nemrznou.
Slysel jsem ze i kdys ses ilegal tak Ti daji GC,protoze potrebuji lidi a stoji to moc posilat ilegaly do..proste vsude.
No a zase to neni tak daleko za Rumburakem a za mnou se vohrat,kdyz bude moc mrznout. Ale to by nemel byt problem...s dnesnim "Climate warming".
Alaska ma budoucnost. Kdyby me bylo aspon o 5 roku min,tak jsem v Juneau a kopam zaklady. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
Registrace: 05. 06. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: New York, NY
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 6:51 am Předmět: |
|
|
| No presne to sem chtela, lidi tam desne hulej hehe a sou takovy nezodpovedny a desne flegmaticky to me vytacilo, ze tam treba v praci nikdo nic neresil dokud nebyl pruser! Taky treba Amsterdam desne smrdi. Nevim me ta zeme proste nakym zpusobem nezaujala, nevim presne kde v Holandsku bys chtela zit, ale treba Amsterdam ani Roterdamm na me zadnou atmosferou nedychl. Navic Holandani mi prisly desne studeni a uzavreni vuci cizincum. Ale to je jen moje zkusenost, milion ruznych lidi a kazdy ma rad neco jineho. Takze jestli si tam fakt nikdy nebyla tak to urcite zkus, bude to zkusenost |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 12:45 pm Předmět: |
|
|
Karbous,
hahaha, dalsi general.
Bush jde pryc a myslim si ze v USA je stale lepsi zivot nez kdekoliv v Evrope, pokud nejsi zadnej Idiot. BTW v Evrope koukaj na Cechy hodne pres prsty, takze take it easy... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 3:12 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Piskle. Jses porad na Floride?
Co skusit Aljasku.
Tam je a bude vzdy hodne prace. Jsou oblasti jako Juneau,ktere skoro ani nemrznou.
Slysel jsem ze i kdys ses ilegal tak Ti daji GC,protoze potrebuji lidi a stoji to moc posilat ilegaly do..proste vsude.
No a zase to neni tak daleko za Rumburakem a za mnou se vohrat,kdyz bude moc mrznout. Ale to by nemel byt problem...s dnesnim "Climate warming".
Alaska ma budoucnost. Kdyby me bylo aspon o 5 roku min,tak jsem v Juneau a kopam zaklady. AzPete.  |
Pete...jeste jsem stale na slunne,teple Floride.
Aljasku?? Jezisi marjaaaaaaaaa.
My asi pujdeme zpet do Evropy.A me se taaaaaak nechce.Opravdu ne.Ale co tady?? Vzdyt dceri je pres 21 a nemuze tu nic.A me je ji moc lito.A my tu nemuzeme temer nic take.
Koukala jsem na Anglii.Tam je shanka po svarecich jako v USA po dolarech..
2000 liber za mesic. Ale ja bych musela zit s deckama v CR a to ja nechci. Ja chci byt tady.V USA.
Co mam ku*va delat!!!
Piskle |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|