|
|
| Autor |
Zpráva |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 312 Bydliště: New York
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 9:33 pm Předmět: Autonehoda |
|
|
AHOJKY VSEM ...
Tak to do me dneska napasovala nejaka blazniva americanka....prej me nevidela (podotykam ze ridim Lincoln Navigator-pro ty co nevedi JE TO NORMALNI TANK!). Nemam ani skrabanec, ale ona ma oddelane cele auto (dobre ji tak,ma cumet na cestu a ne se drbat v telefonu).
Nicmene...
Dojeli policajti, ja frajerka s NYC ridicakem s cervenym megamalaktickym napisem,ze tu nemam co delat. Ani se na to nepodival .. sepsal protokol, popral mi dobrej den a jeli jsme zase dal.
Tak to jsem chtela jen tak pro informaci vsem, kteri jsou na tom s ridicakem stejne jako ja!!!!!!!!!!
VESELE VANOCE A STASTNY NOVY ROK VSSEEEEEEMMMMM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 786 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
Mne se ale asi neco stalo - vidim ten prispevek dvojmo, bude to nejspis otres mozku.
Priste bourej na Floride, me tam malem zavreli za to, ze jsem mel DL a znacku na aute kazde z jineho statu. NY state a NYC obzvlaste je jeste porad "illegal immigrant sanctuary", zbytek US uz zdaleka tak ruzovy neni. Tusim tady nekdo uz psal, co se deje v GA a pred par dny tady bylo ve zpravach, ze nas Hamilton county sheriff zase radil - nejaci mexici se nabourali v minivanu, kdyz jeli z prace, nikomu se nic nestalo, ale prijel to vysetrovat prave HC deputy a z krimu vylezli rovnou do deportacniho autobusu.
Support higher education - send a cop to preschool! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarpil Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
Tusim tady nekdo uz psal, co se deje v GA.....
Co mas na mysli tim co se deje v GA? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Ze by konecne zacali uplatnovat zakony v praxi jako v AZ? :] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: |
a pred par dny tady bylo ve zpravach, ze nas Hamilton county sheriff zase radil - nejaci mexici se nabourali v minivanu, kdyz jeli z prace, nikomu se nic nestalo, ale prijel to vysetrovat prave HC deputy a z krimu vylezli rovnou do deportacniho autobusu.
Support higher education - send a cop to preschool! |
Ja nejak nechapu, co udelal spatne :] To ma kaslat na mistni zakony? Je prece placenej za to aby je uplanoval :] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
Co udelal spatne??? Zabira misto v krimu, ktery je preplneny k prasknuti lidma, kteri tam skutecne patri, za zavazne zlociny, podotykam, chudakama, kteych jedine provineni je, ze chteji lepsi zivot a ilegalni imigrace je pro ne jedinou cestou, misto aby se soustredoval na skutecne problemy, kteryma je Cinci zaplavene - gangs, meth labs, murders, runaway durg dealing etc., etc., etc. ... Toto jsou zakony a problemy, za ktere ho ja ze svych nemalych dani platim, immigration enforcement at to prase fasisticke laskave necha na federal agencies, ktere na to maji svoje vlastni nemale rozpocty - nepatri to ani do jeho popisu prace ani do jeho pravomoci a stoji to nas malinkaty rozpocet spoustu penez a resources.
Tak a cekam nejake rozumne protiargumenty, nak tu v posledni dobe vazne debata Poradna vasniva hadka uz tu nebyla ani nepamatuju - francouzske stredoveke pomatene apotekare nepocitaje
Bubaku, radsi mi napis, jak se ma Karel, totiz Lenka, uz se nejak dlouho neozvala a ten jeji posledni majlik byl tak smutny a depresivni, az oni mam nacisto strach. Sem si z ni asi nemel delat srandu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 447 Bydliště: Arizona
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Co udelal spatne??? Zabira misto v krimu, ktery je preplneny k prasknuti lidma, kteri tam skutecne patri, za zavazne zlociny, podotykam, chudakama, kteych jedine provineni je, ze chteji lepsi zivot a ilegalni imigrace je pro ne jedinou cestou, misto aby se soustredoval na skutecne problemy, kteryma je Cinci zaplavene - gangs, meth labs, murders, runaway durg dealing etc., etc., etc. ... Toto jsou zakony a problemy, za ktere ho ja ze svych nemalych dani platim, immigration enforcement at to prase fasisticke laskave necha na federal agencies, ktere na to maji svoje vlastni nemale rozpocty - nepatri to ani do jeho popisu prace ani do jeho pravomoci a stoji to nas malinkaty rozpocet spoustu penez a resources.
Tak a cekam nejake rozumne protiargumenty, nak tu v posledni dobe vazne debata Poradna vasniva hadka uz tu nebyla ani nepamatuju - francouzske stredoveke pomatene apotekare nepocitaje
|
Takze, kdyz prisel na to, ze jsou v zemi nelegalne a tudiz prekracuji zakon mel si rict - To kaslu, i kdyz sem prisahal, ze budu chranit a prosazovat americke zakony, mam vetsi ryby v rybniku? Nesouhlasim. Jednou je tu nejaky zakon a at je jakoliv on jako jeho predstavitel se jim musi ridit.
Ti mexikanci sem prisli s vedomim, ze je tohle muze potkat. To ze jsem prisli za lepsim zivotem nic neubira na faktu, ze tim prekrocili mistni zakony. Nesou nasledky sveho vlastniho rozhodnuti, at na jeho pocatku stalo cokoliv.
Pravo nezna vetsi a mensi poruseni zakona. Pravo rozeznava nizsi a vyssi trestne sazby. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Diki91
Registrace: 15. 11. 2007 Příspěvky: 7
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: |
Takze, kdyz prisel na to, ze jsou v zemi nelegalne a tudiz prekracuji zakon mel si rict - To kaslu, i kdyz sem prisahal, ze budu chranit a prosazovat americke zakony, mam vetsi ryby v rybniku? |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAANO, presne tohle mel rict!!! Thanks for making my point... Toto je presne jeho job - rozhodnout, co je vetsi nebezpeci pro komunitu (hard working illegal immigrant w/o a DL or crack dealing AK-47 swinging gangbangers), kterou ma chranit a patricne se podle toho chovat. Ta jeho "crusade" proti ilegalum je ciste politicke, je to chabe maskovana populisticka kampan, ktera nema v law enforcement co delat - dalsi duvod, proc mi tak nevoni tahle americka tradice voleni sheriffu.
Ti mexikanci sem prisli s vedomim, ze je tohle muze potkat. To ze jsem prisli za lepsim zivotem nic neubira na faktu, ze tim prekrocili mistni zakony. Nesou nasledky sveho vlastniho rozhodnuti, at na jeho pocatku stalo cokoliv. |
Ja se nehadam, ze porusili zakony - jenom se mi zda trest neumerny zlocinu, kdyz uz jsme u tech vysek trestu. Nekteri z tech lidi tu byli uz vic nez 20 let, tohle byl jejich domov. Co kdyby Tebe vykopli z domu, az priste nezastavis na stopce? Rozdil mezi nima a Tebou je jenom car papiru a stempl. A ty bys mela na rozdil od nich pravdepodobne kam jit.
Nesouhlasim. Jednou je tu nejaky zakon a at je jakoliv on jako jeho predstavitel se jim musi ridit.
Pravo nezna vetsi a mensi poruseni zakona. Pravo rozeznava nizsi a vyssi trestne sazby.
|
Po precteni tohoto se citim jako desny dedek a nechce se mi verit, ze tohle rikam, ale ... dammit, child, what are you, age 14? Tohle jsou tak strasne naivni a idealisticka prohlaseni, az nemuzu verit, ze to prichazi od nekoho, kdo uz si ocividne v zivote alespon necim prosel ... imigrace do US je vskutku dobra skola zivota. Pravo, a zakony, ktere maji az prilis casto do prava a spravedlonosti daleko, uz vubec ne, neni absolutni, cernobile a uniformni. Je "vrazda na vrahovi vrazdou", abych si vypujcil od klasika? Je obcanska neposlusnost vetsim prinosem nebo skodou pro spolecnost, nez slepe nasledovani spatnych zakonu (a ano, ja verim, ze jsou dobre a spatne zakony a taky spouta zakonu nekde mezi)? Bush/Chenney jsou nejlepsim prikladem toho, ze zakony ocividne neplati pro vsechny stejne a pokud se jima nemusi ridit ti nejvyssi predstavitele, proc kdokoli jiny?
Sorry za preklepy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Buba napsal: |
Takze, kdyz prisel na to, ze jsou v zemi nelegalne a tudiz prekracuji zakon mel si rict - To kaslu, i kdyz sem prisahal, ze budu chranit a prosazovat americke zakony, mam vetsi ryby v rybniku? |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAANO, presne tohle mel rict!!! Thanks for making my point... Toto je presne jeho job - rozhodnout, co je vetsi nebezpeci pro komunitu (hard working illegal immigrant w/o a DL or crack dealing AK-47 swinging gangbangers), kterou ma chranit a patricne se podle toho chovat. Ta jeho "crusade" proti ilegalum je ciste politicke, je to chabe maskovana populisticka kampan, ktera nema v law enforcement co delat - dalsi duvod, proc mi tak nevoni tahle americka tradice voleni sheriffu. |
Podivej se. Jestlize nekdo bude svedkem zlocinu a nenahlasi to, to samotne je zlocinem. Je to to stejne jako odjed od nehody. Neni na tobe rozhodnout rozhodnout jestli nekdo byl zranen a nebo ne. I kdybys byl nejlepsi doktor v americe.
Pro zastupce zakona je nepripustne - proti zakonu - vykaslat se na 'malou' rybu v siti, protoze nekde v okoli se muze v rakosi skryvat vetsi.
Policajt se nemuze rozhodnout, ktery zakon zrovna vezme v potaz a ktery ne. Je tu od toho, aby se ridil vsemi!
Copak si myslis, ze by pomohlo, kdyby se policajti poflakovali jenom v problemovych oblastech? Samozrejme by prospelo, kdyby jich tam bylo vic, ale vsichni je nesmysl.
Ti mexikanci sem prisli s vedomim, ze je tohle muze potkat. To ze jsem prisli za lepsim zivotem nic neubira na faktu, ze tim prekrocili mistni zakony. Nesou nasledky sveho vlastniho rozhodnuti, at na jeho pocatku stalo cokoliv. |
Ja se nehadam, ze porusili zakony - jenom se mi zda trest neumerny zlocinu, kdyz uz jsme u tech vysek trestu. Nekteri z tech lidi tu byli uz vic nez 20 let, tohle byl jejich domov. Co kdyby Tebe vykopli z domu, az priste nezastavis na stopce? Rozdil mezi nima a Tebou je jenom car papiru a stempl. A ty bys mela na rozdil od nich pravdepodobne kam jit. |
Kdyby jsem prisli legalne a neprodirali se houstim, tak uz davno mohli byt citizens.
20{let} krat 365{dni} = tolik dni se tihle lidi budili a vedeli, ze porusuji zakon.
Promin, ale proti tomu vazne nemuzu najit zadnou omluvu. V podstate jsou jeste ti stastni, ze si to nemuseli odsedet, ale byli jenom deportovani.
Kdybys jednou denne okradl nekoho o dolar - Proboha co to jeee. Policajti prece at honej ty "pravy" kriminalniky. Jenomze za 20 let uz je to pekna palka penez...
Zakon je CERNOBILY. Bud ho porusis a nebo ne.
Nesouhlasim. Jednou je tu nejaky zakon a at je jakoliv on jako jeho predstavitel se jim musi ridit.
Pravo nezna vetsi a mensi poruseni zakona. Pravo rozeznava nizsi a vyssi trestne sazby.
|
Po precteni tohoto se citim jako desny dedek a nechce se mi verit, ze tohle rikam, ale ... dammit, child, what are you, age 14? Tohle jsou tak strasne naivni a idealisticka prohlaseni, az nemuzu verit, ze to prichazi od nekoho, kdo uz si ocividne v zivote alespon necim prosel ... imigrace do US je vskutku dobra skola zivota. Pravo, a zakony, ktere maji az prilis casto do prava a spravedlonosti daleko, uz vubec ne, neni absolutni, cernobile a uniformni. Je "vrazda na vrahovi vrazdou", abych si vypujcil od klasika? Je obcanska neposlusnost vetsim prinosem nebo skodou pro spolecnost, nez slepe nasledovani spatnych zakonu (a ano, ja verim, ze jsou dobre a spatne zakony a taky spouta zakonu nekde mezi)? Bush/Chenney jsou nejlepsim prikladem toho, ze zakony ocividne neplati pro vsechny stejne a pokud se jima nemusi ridit ti nejvyssi predstavitele, proc kdokoli jiny?
Sorry za preklepy. |
Zakon je CERNOBILY. Bud ho porusis a nebo ne.
Dokud si nenajmes dobryho pravnika :]
|
Nejak nechapu, co je na tomhle FAKTU naivni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Ja krava se zapomnela podepsat. Samo, ze je to ode me ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leng
Registrace: 10. 12. 2007 Příspěvky: 6 Bydliště: Massachusetts
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 9:22 pm Předmět: imigrace |
|
|
| Tak se me zda, ze je Amerika opet souzena podle jinych meritek. V Mexiku, nebo v Evrope by se takhle vubec o deportovani ilegalnich pristehovalcu nemluvilo a pochybuji, ze by tam mohli zit az 20 let. Ne vsichni ilegalove jsou jen poctivi delnici, ale chytli na kanadskych hranici i nejake co pasovali vybusniny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|