|
|
| Autor |
Zpráva |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
Registrace: 25. 08. 2007 Příspěvky: 73 Bydliště: ČR, Frýdek-Místek
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 11:52 am Předmět: To je podložení bomby do diskuse ! |
|
|
Pane Rumburaku, to jste to dobře zaminoval ! Podívejte se semhle:
http://people.bu.edu/kotlikoff/Is%20the%20U.S.%20Bankrupt%203-13-07.pdf
Kousek ocituji (kdyby se někomu nechtělo do pdf): | citace: | ... Gokhale and Smetters measure of the fiscal gap is a stunning 65900 miliard USD ...
...
... Gokhale and Smetters' study is an update earlier, highly detailed and extensive U.S. Department of Treasury fiscal gap analysis commissioned in 2002 by then Treasury Secretary Paul O'neil. Smetters, who served as Deputy Assistant Secretary of Economic Policy at the Treasury between 2001 and 2002, rekruited Gokhale, then Senior Economic Adviser to the Federal Reserve Bank of Cleveland, to work with him and other Treasury staff on the study. ...
...
... a tak dále - přečtěte si to sami na straně 7 onoho dokumentu. | A myslím, že vám každému zmrzne ten "very happy" úsměv. Amerika je fakticky na kolenou a není to žádná náhoda. Je to řízený proces a jsem si jistý, že mi zde bude pouze a jen nadáváno - nechť !! Nemám s tím problémy... jsem zvyklý, lidi vidí neradi pravdu.
Takže žádných 30000 USD na hlavu dluhů, ne ne ! Ale asi čtvrt milionů dolarů ! To je krapánek jinačí "kaféé", že ...
PS - mohl bych zde pověsit i jiné "zpepokojivě nepříjemné" zdroje. Ale sám sebe se ptám - PROČ BY ?? Zajímá to tam na druhé straně oceánu vůbec někoho ? Pozorovali jste někdy dobytek, jdoucí na jatka ? Totiž - je klidný a do poslední chvíle spokojeně přežvykuje... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 11:43 pm Předmět: Re: To je podložení bomby do diskuse ! |
|
|
| Petr Gejdoš napsal: | Pane Rumburaku, to jste to dobře zaminoval ! Podívejte se semhle:
http://people.bu.edu/kotlikoff/Is%20the%20U.S.%20Bankrupt%203-13-07.pdf
Kousek ocituji (kdyby se někomu nechtělo do pdf): | citace: | ... Gokhale and Smetters measure of the fiscal gap is a stunning 65900 miliard USD ...
...
... Gokhale and Smetters' study is an update earlier, highly detailed and extensive U.S. Department of Treasury fiscal gap analysis commissioned in 2002 by then Treasury Secretary Paul O'neil. Smetters, who served as Deputy Assistant Secretary of Economic Policy at the Treasury between 2001 and 2002, rekruited Gokhale, then Senior Economic Adviser to the Federal Reserve Bank of Cleveland, to work with him and other Treasury staff on the study. ...
...
... a tak dále - přečtěte si to sami na straně 7 onoho dokumentu. | A myslím, že vám každému zmrzne ten "very happy" úsměv. Amerika je fakticky na kolenou a není to žádná náhoda. Je to řízený proces a jsem si jistý, že mi zde bude pouze a jen nadáváno - nechť !! Nemám s tím problémy... jsem zvyklý, lidi vidí neradi pravdu.
Takže žádných 30000 USD na hlavu dluhů, ne ne ! Ale asi čtvrt milionů dolarů ! To je krapánek jinačí "kaféé", že ...
PS - mohl bych zde pověsit i jiné "zpepokojivě nepříjemné" zdroje. Ale sám sebe se ptám - PROČ BY ?? Zajímá to tam na druhé straně oceánu vůbec někoho ? Pozorovali jste někdy dobytek, jdoucí na jatka ? Totiž - je klidný a do poslední chvíle spokojeně přežvykuje... |
Gejdosi, jsi tady na *S*P*A*M* foru.
Uz i Mlynek "odesel" na Zvedavce, tak se tam muzes jit hadat snim. Bude to docela legrace.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 3:31 am Předmět: |
|
|
Já se ale nehádám !!
Já se vůbec nejraději nehádám. Já sbírám ínformace a nejsem takový lakomec, abych se o ně nepodělil. Rumburáku, jak jsi na to přišel, že tu nejsem na správné adrese ? Třeba něco přehlížím !
PS - mlýnka jsem si tam na Zvědavci všimnul - je to nešťastný člověk... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 8:47 am Předmět: |
|
|
| Petr Gejdoš napsal: | Já se ale nehádám !!
Já se vůbec nejraději nehádám. Já sbírám ínformace a nejsem takový lakomec, abych se o ně nepodělil. Rumburáku, jak jsi na to přišel, že tu nejsem na správné adrese ? Třeba něco přehlížím !
Mlynek se na Zvedavci dlouho "neohral". Mozna si myslel, ze jsme tady na foru na nej prisni. Opak je pravdou. Tady mu ani tak moc lidi "neodporuje".
Na Zvedavci ho "roznesli na kopytech"
To se ale dalo ocekavat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 558 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 9:15 am Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Petr Gejdoš napsal: | Já se ale nehádám !!
Mlynek se na Zvedavci dlouho "neohral". Mozna si myslel, ze jsme tady na foru na nej prisni. Opak je pravdou. Tady mu ani tak moc lidi "neodporuje".
To se ale dalo ocekavat. | Tedy kluci, ja myslela ze drbou jen holky .
Mlynku My Te mame radi VRAT SE NAAAAAAAAAM    |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Petr Gejdoš napsal: |
To se ale dalo ocekavat. |
Hahaha. Roznesli na kopytech? Ale vůbec. Mě se to tam líbí. Spíš na opak: já jsem jejich argumenty roznesl na kopytech.
Často se bavím s lidmi (ať na internetu nebo ve skutečnosti) kteří mají opačný názor na něco než já. Někdy je to těžké argumontovat, protože můj protivník má lepší argumenty než já.
Ale to se mi ještě nestalo na Zvědaci. Protivníci mají tak velice jednoduché argumenty, že se ani nemusím moc snažit. Zatím jsem nenašel ani jedinýho protivníka který by použil dobrý argument proti mě. Přišlo mi to jako kdybych argumentoval s 15-ti letými.
To že tam jsem dnes nebo včera nepřispěl je tím že prý musím platit jestliže přispěju víc než 10-krát za měsíc. Mám plýtvat peníze abych příspíval? Mám finančně podporovat web který má opoziční náhled než já? Bylo by to férový aby jsem přispíval na web kde se scházejí lidé kterých by svémi přízpěvkami rušil?
Nevím. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: |
Neboj, Dano, já nikam nešel.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 3:53 pm Předmět: Hm ! |
|
|
| Škoda, že to je pěšky na Zvědavce tak daleko, zašel bych se taky podívat, jak jste jim to tam pane mlynek tam "natřel" !! To muselo být úžasné. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | Rumburak napsal: | | Petr Gejdoš napsal: | Já se ale nehádám !!
To se ale dalo ocekavat. | Tedy kluci, ja myslela ze drbou jen holky .
To tedy neznas chlapy
Nedrbou sice jako zensky, ale take si radi podrbou
Zensky drbou zpusobem: To tedy nevim co na mem vidi?
Nebo, ta ma hrozny saty.
Takovy veci chlapy az tak nezajimaji.
Kdyby se nerbalo, tak by to byla nuda, ne?
Posledni dobou tady diskuse trochu "opadla", tak jsem ji chtel trochu ozivit
Mimochodem Mlynek nikam neodesel, jen sem tam "mrkne" co noveho na Zvedavci. Ted uz dokonce na jeho foru  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
Chlapi nedrbaji. Chlapi diskutuji,ze Dano?  |
|