|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 6:08 pm Předmět: za jak dlouho pohovor? |
|
|
| Zajimalo by me za jal dlouho po svatbe se uskutecni pohovor nutny pro ziskani GC + obcanstvi.(CA) Slysel jsem ze je to az za 6 mesicu , je to vazne az za tak dlouho? Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
| 6 mesicu je fofr, driv to trvalo 2 roky. To je na GC. Na obcanstvi si mozes zadat az po trech rokoch od obdrzeni PERMANENT GC. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 129 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Datum svatby s tim nema nic spolecneho. Datum kdy immigrak prijme tvoji zadost je dulezitejsi. Jak dlouho to bude trvat nez dostanes poznavku na pohovor zalezi na tom kde budes zadat. Immigrak ma 4 centra a kazdy ma jine terminy jak dlouho veci trvaji. Ano, napriklad v Californii to klidne muze trvat 9-15 mesicu. V Nebrasce to bude mene. Behem toho casu kdyz cekas na pohovor dostanes povoleni na pracim takze jediny problem je ze neni lehke cestovat do zahranici. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
| mm..tak to je docela narez..ale nekde jsem cetl ze muzu vycestovat Z US kdyz si vyridim cestovni doklady , jeste predtim nez bude pohovor a nez dostanu GC, je to pravda? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 11:28 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | mm..tak to je docela narez..ale nekde jsem cetl ze muzu vycestovat Z US kdyz si vyridim cestovni doklady , jeste predtim nez bude pohovor a nez dostanu GC, je to pravda? |
Yep. Formular I-131 Application for Travel Document, poplatek $305. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
Tak to by slo .. az na ty poplatky )
Vyrizeni Travel Dokument (v CA) by nemelo trvat dlouho ne? Aspon doufam |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Tak to by slo .. az na ty poplatky )
Vyrizeni Travel Dokument (v CA) by nemelo trvat dlouho ne? Aspon doufam |
Jo poplatky se skoro zdvojnasobili v auguste. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | mm..tak to je docela narez..ale nekde jsem cetl ze muzu vycestovat Z US kdyz si vyridim cestovni doklady , jeste predtim nez bude pohovor a nez dostanu GC, je to pravda? |
Ne, nepotrebujes "travel document" kdyz mas pas, ale "Advance Parole" ktera ale neni zaruka ze te pustej zpatky do US. Zalezi na tom jestli jsi prekrocil pobyt a maz "3 - nebo -10 year ban". Kdyz ne, tak "Advance Parole" pujde, ale, jako vsechno co immigrak dela, muze to trvat par mesicu nez to dostanes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Advance Parole a Travel Document je vlastne ta sama vec, ten samy formular. Omlouvam se, ja to znam jenom jako Advance Parole. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Takze to znamena ze neni zaruka ze me pusti zpet na "Travel dokument"?! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Neni ani zaruka, ze ho vubec dostanes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 8:19 pm Předmět: |
|
|
| vdavala jsem se pred ctyrmi lety, pohovor jsem mela po deseti mesicich, vse dopadlo dobre, jen FBI nebyla schopna do dne pohovoru ukoncit vse co mela. Takze uz ctyri roky cekam na zelenou a emigracni se vymlouva na FBI a tak dale. Nemuzu vycestovat, slysim jen stale stejnou odpoved ... you are pending... takze i takhle to muze dopadnout. v lednu se chystam s pravnici zazadat o federal court, tak uvidim jak to vse dopadne.[list=][/list] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|