Rozdil mezi USA a Kanadou

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Rozdil mezi USA a Kanadou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Mike

Registrace: 24. 09. 2007

PříspěvekZaslal: st září 26, 2007 1:17 pm    Předmět: Rozdil mezi USA a Kanadou Odpovědět s citátem

Cau vsem, zajimala by me jedna vec. Jake jsou vlastne rozdily mezi USA a Kanadou? Mam namysli mentalitu lidi, jejich povahu, zivotni podminky, zivotni uroven. Jsou Kanadane taky tak happy a free jako Amici? Je na tom
skolstvi v Kanade stejne jako v USA? Tj. nizka uroven high school, ktera je predevsim zamerena na sport? Co nelegalove, je v kanade taky spousta mexikanu? a proste takovy ty zakladni veci.

V USA jsem stravil dva roky v Kanade jsem nikdy nebyl, ale tipuju ze v Kanade to bude vse uplne stejne jako v USA? je to tak? Diky vsem za odpovedi
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:10 pm    Předmět: Re: Rozdil mezi USA a Kanadou Odpovědět s citátem

Mike napsal:
Cau vsem, zajimala by me jedna vec. Jake jsou vlastne rozdily mezi USA a Kanadou? Mam namysli mentalitu lidi, jejich povahu, zivotni podminky, zivotni uroven. Jsou Kanadane taky tak happy a free jako Amici? Je na tom
skolstvi v Kanade stejne jako v USA? Tj. nizka uroven high school, ktera je predevsim zamerena na sport? Co nelegalove, je v kanade taky spousta mexikanu? a proste takovy ty zakladni veci.

V USA jsem stravil dva roky v Kanade jsem nikdy nebyl, ale tipuju ze v Kanade to bude vse uplne stejne jako v USA? je to tak? Diky vsem za odpovedi

Jak je to v USA nevim, protoze ziju v Kanade. Pockej si jeste 3 roky a bude vse uplne stejne.
To az USA, Kanada a Mexiko bude v roce 2010 v NAU. Wink
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc rozdilu neni,akorat Kanadane jsou vybledlejsi,trochu nudnejsi ale nejsou tak orazeni a nafoukani jako Amici..asi jako Prazaci a zbytek Cech.AzPete Wink
Marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 2:27 pm    Předmět: US versus Canada Odpovědět s citátem

V podstate stejni lide, ale vzhledem k tomu ze hodne Kanadanu prijizdi do jizni Kalifornie na zimu a rozhodnou se zustat dele je tu v USA asi lepe ( a tepleji)...
maha
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 3:11 pm    Předmět: vyhoda Kanadanu Odpovědět s citátem

Podle mne je asi nejvetsi vyhoda kanadanu, ze nemaji za prezidenta Bushe.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 4:17 pm    Předmět: Re: vyhoda Kanadanu Odpovědět s citátem

maha napsal:

Furt lepsi Bush nez Breznev Wink
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych radeji Kremilka za presidenta a Vochomurku za Vice Pres, nez ty blbce republikansky...
Ameriku ta valka stala uz spoustu penez a co z toho? Normalniprumerni amik z toho nema nic, jen to ze je vse ted drazsi, nekde prece Gov musi brat na to penize. Razz
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 7:13 pm    Předmět: Re: Rozdil mezi USA a Kanadou Odpovědět s citátem

Mike napsal:
Jake jsou vlastne rozdily mezi USA a Kanadou?

Když se na to díváš z Evropy, tak skoro žádný. Pro Číňana nebo Jihoafričana rozdíl mezi ČR a Maďarskem taky žádný není.

Navíc rozdíli mezi Americkými státy jsou většinou větší než rozdíli mezi průměrnou Amerikou a Kanadou. Řekl bych, že například Minnesota a Saskatčaván jsou si docela podobní, ale oba jsou rozdílní než Maine a PEI, kteří si jsou zase podobní.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 7:20 pm    Předmět: Re: vyhoda Kanadanu Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
maha napsal:

Furt lepsi Bush nez Breznev Wink

BUSH je nejlepsi prezident v historiji USA,tolik penez co vloziv do vedy a vyskumu jeste zadny pred nim neudelal a vysledky do ekonomiky se dostanou az tak za 6.az 10.let a pak zato budou chvalit jineho prezidenta......
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com