|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 914 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út září 11, 2007 1:43 pm Předmět: Prace zdravotni sestry v USA |
|
|
Nemáte někdo zkušenosti s firmou G5 Plus, která se zabývá zprostředkováním práce v zahraničí (USA, Irsko, Saudie) pro zdravotní personál?
Nabízejí zajímavý program práce Sestry v USA, kde i rodinní příslušníci mají nárok na Zelenou kartu.
Podařilo se někomu projít testy (Toefl, NCLEX, příprava na RN) a dalšími byrokratickými překážkami (uznávání vzdělání z ČR)? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st září 12, 2007 1:28 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem znal jednu holku, ktera tim prosla - dela ted chief nurse nekde v PA. Snazil jsem se na ni nekde najit mail, ale uz je to par let, takze sorry.
Rikala, ze to nebyla zadna sranda a asi by pro ni pry bylo lepsi, kdyby tehdy prosla znova od nuly skolou tady, ale permanent GC mela behem tri let a dneska uz ma snad i obcanstvi, tak to stalo za to. Taky to delala pres nejakou agenturu, ktera ji se vsim pomohla, kdybych si tak jen vzpomnel na jmeno. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 914 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st září 12, 2007 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Asi to fakt nebude jednoduché. Viz článek ze Zdravotnických novin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st září 12, 2007 4:36 pm Předmět: |
|
|
Skvely clanek, ktery vicemene presne zrcadli, co jsem se od ni dozvedel. A tohle se zdaleka netyka jenom zdravotnictvi. Je na tom hezky videt, co je "porouchane" na americkem imigracnim systemu a co se musi rychle zmenit. Trochu me zarazila jedna vec - ta zminka o mistnich skolach, ktere stoji $30K na rok. Miami U, kde prave ted sedim, ma dvuolety program pro RNs a se vsim vsudy to stoji nejakych $14K.
Momentalne je ale tohle asi nejlepsi (pokud ne vylozene jedina) cesta, jak dneska realne ziskat pracovni vizum a ta firma vypada velice solidne. O tom jaka je to dobra kariera ani nemluve - ja na to mit zaludek, tak se me sestricak natotata. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|