miro

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

miro

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2005 1:42 am    Předmět: miro Odpovědět s citátem

Jsem docela obycejny clovek. Mam rad pivo, internet, krasne zeny a rychle motorky. Myslim ze jsem obcanem cele planety a nerad rozlisuji lidi podle toho z ktere zeme zrovna jsou. Jestli je nekdo zrovna z Cech, ze Slovenska, nebo z USA je v mem internetovem svete uplne jedno. Take mam rad pisnicku “Imagine” od Johna Lennona a myslim, ze by si ji vsichni meli poslechnout a zamyslet se.
Kdyz se me obcas nejaky Amik zepta proc jsem prijel, vetsinou reknu, ze jsem mel sen tak jako jeho pradeda. Vsichni vetsinou hned chapou co myslim. Cenim si lidi kteri dokazi byt prospesni svemu okoli a dokazi byt tolerantli k lidem. Myslim, ze clovek by se mel alespon nekdy trochu snazit byt clovekem a nehnat se jen za penezma, nebo lepsim postavenim v kariere.
mary
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 11:52 am    Předmět: reakce na prispevek Odpovědět s citátem

miro, chodim casto na tyto stranky a tento prispevek me vzal u srdce. Jsem jiz ta starsi generace a moc rada ctu vse co ma smysl. Take nesoudim lidi podle narodnosti, ale podle toho jak se chovaji. Moc vam vsem fandim, kteri jste se rozhodli jit do sveta. Pisu z Ceska, ale dospela decka mame jiz nekolik let v Chicagu. Mame z nich radost, pracují, spoří, ale umí se i bavit. Mají partu kamarádů, kde jsou jak Cesi, Slovaci, Polaci i Amici, scházejí se, jezdí na výlety. Ted i na motorkách. Moc vsem preji, volny pohyb po celem svete, bez omezeni a nutnosti viz. Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 3:40 am    Předmět: Countrymen Odpovědět s citátem

Jsou to opravdu hezké příspěvky.Taky bych si přál,aby se nerozlišovaly lidé dle národností,bohužel tomu tak zatím není.Aspoň zde ve střední Evropě či na Blízkém Východě ne. Volný pohyb bez víz je nedosažitelný.Státy se nějak chránit musí.Je těžké rozlišit mezi občany opravdu slušnými,kteří by si volný pohyb zasloužili a mezi teroristy,kteří se snaží ohrozit demokratické zřízení.Demokracii je třeba bránit a násilí nelze porazit jinak
než útočnou cestou.Ochranná opatření Spoj. států jsou nutná. Have a great day.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To miro;
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2007 3:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro, mluvis mi z duse ... velice hezke.
Lucka
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2007 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro,
jeden moudry clovek prohlasil ze : "USA is not a place - it a way of thinking"

a ja ( i kdyz jsem tu kratce ) s tim souhlasim Smile
Lucka
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2007 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry, chybicka se vloudila Smile
it IS a way of thinking Smile
Sugarbunny2007

Registrace: 14. 02. 2007

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2007 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro

Way to go!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com