Vycestovanie na B1 po podani ziadosti o Fiancee visa?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Vycestovanie na B1 po podani ziadosti o Fiancee visa?

Autor Zpráva
Danka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 5:20 am    Předmět: Vycestovanie na B1 po podani ziadosti o Fiancee visa? Odpovědět s citátem

Ahojte!

poprosim o radu, mam otazku...

Keby sme s pratelom teraz poziadali o snubenecke viza, mozem neskor vycestovat na moje turisticke viza (tak na 2-3 mesiace), kym budeme cakat na Fiancee visa? Chceli by sme ist za jeho rodinou, a ja by som sa potom vratila, a dotiahla to snubenecke... Turisticke mi plati do 02/2008...

Dakujem pekne vopred!
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud dostanes nove viza (fiance) tak to predesle ti prestava platit (B2). Potom se podrizujes pravidlum fiance viza takze cestovani na neplatne B2 bych nedoporucoval.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, dik za odpoved!

chapem, ze fiance viza zrusi moje B2 viza. Moja otazka je o obdobi, kym cakam na vybavenie fiance viza (cca pol roka), ci mozem skocit na navstevu... Vtedy by B2 malo stale platit, nie?
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naco si vybavovat fiance viza, kdyz mas B2, jed do USA vdej se a za pul roku mas GC.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com