|
|
| Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út červen 21, 2005 4:44 pm Předmět: Podekovani vsem |
|
|
Chtel jsem podekovat vsem uzivatelum za slusne chovani v inzerci i za vzajemnou podporu zde ve foru. Uprimne musim rict ze jsem ocekaval mnohem vice utocnych nepodstivcu a *S*P*A*M* a nechapavych a negativnich uzivatelu. Za posledni 2 mesice jsem byl nucen vymazat asi jen dva inzeraty v inzerci a jeden prispevek ve foru. Zacinam si myslet, ze vetsina Cechu jsou od prirody inteligentni lide a dokazi drzet pri sobe i v extemnich podminkach jake jsou zde v USA. Take chci podekovat vsem uzitecnym uzivatelum, kritikum, ale predevsim moderatorum naseho fora, kteri podporuji nas vsechny.
Diky
Naposledy upravil miro dne út červen 21, 2005 9:39 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hsi
Registrace: 23. 01. 2005 Příspěvky: 26
|
Zaslal: út červen 21, 2005 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Miro, naopak my bychom meli podekovat Tobe za to, jak vyborne spravujes tyhle stranky. Zasahujes do chodu veci jenom tolik, kolik je potreba, aby vsechno hladce behalo, a konflikty podle meho nazoru resis prikladnym zpusobem. Myslim, ze rozbehat takove stranky a nasledne monitorovat zneuzivani, cas od casu vyhledat a zverejnit uzitecne informace, a co ja vim co jineho to jeste obnasi, da urcite vic prace, nez si my ostatni dovedeme predstavit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út červen 21, 2005 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Dik, ale moc me nechvalte. Myslim ze udelat stranky je to nejednodussi, ale vytvorit komunitu lidi kteri si vzajemne pomahaji to uz je neco na co jeden sam nestaci. Proto myslim ze zasluhu maj predevsim vsichni ti uzitecni lide. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|