|
|
| Autor |
Zpráva |
zoufalec Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 12:33 pm Předmět: Tatinek umira jak se dostat do Cech a zpet do USA |
|
|
jsem tu 10 let mam tu celou rodinu ale potrebuju tatu videt ale vim ze riskuji uplne vse .Mate nekdo nejaky napad?Mam prosly pas jela bych na doklad z Washingtonu
musela bych si zazadat o pas obcanka prosla a pak vyzum do USA a jak jet aby mne neregistrovali.
Jsem zoufala a uvitam jakoukoliv rozumnou radu.
Vim ze to bude asi nemozny ale treba je nejaka cesta? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 469 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
Predem mi je lito tatinka.
Zalezi kde bydlis. Jestli bydlis v severni casti USA tak ja bych prosel do Kanady a letel od tamtud do CR. Ale jsi zena takze to by byl asi problem.
Jinak na toto tema bude asi rada tezka.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 6:29 pm Předmět: |
|
|
| AHOJ UPRIME MI JE LITO TATINKA JA JSEM BYL VE STEJNE SITUACI PRED TREMI LETY.MYSLIM,ZE TI MOHU POMOCI A TO ZE DOMU LET JAK KOLEGA TI PISE BUD PRES KANADU A NEBO PRES MEXIKO NE Z USA.DOMA SI ZAZADEJ O KANADSKE VIZUM COZ JE RISK MUZES A NEMUSIS HO DOSTAT.POKUD ANO ZNAM CLOVEKA KTERY TE Z KANADY DOSTANE BEZ PROBLEMU DO USA ZA 2000 DOLARU.JA OSOBNE JSEM TENKRAT PROSEL Z PET TEZ PRES KANADU,ALE JE TO DOST RISKANTNI.PROSEL JSEM UZ DVAKRAT.PRES MEXIKO BYCH NEDOPORUCOVAL JE TO TAM OBZVLAST NEBEZPECNE!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
| TEN DOTYCNY CO PREVAZI LIDI JE DOKTOR A ON MA DUM JAK V KANADE TAK I V USA.PREJEDES NA LODI TO JE CO VIM.. NE ZVLASTNI ZKUSENOSTI.REKLA MI TO JEDNA OSOBA KTERA MA NA NEHO KONTAKT A JE Z POLEHLIVY.ZNAM I JEDNU HOLCINU ONA BYLA TADY V MEMPHISU PAR LET A ONA S NIM JELA TED JE V CHICAGU. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zoufalec Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 8:31 am Předmět: |
|
|
| Diky za snahu a rady.Snad jich bude vic a najdu reseni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 444 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 11:47 pm Předmět: |
|
|
To je velice smutna situace.
Ja jsem stratil tatu kdyz jsem byl necely rok v praci pro U.S. goverment agency a protoze jsem byl na jejich "probation" period tak me proste rekli,jed si ale nemusis mit svoji praci az se vratis.
Tata byl jiz mrtvy tak jsem poslal kytku,musel jsem zivit rodinu.
Mas jednu sanci.Pres computer dnes muzes mit live video konekci kde muzes tatu videt a slyset. Je to tezke rozhodnuti a ty se musis rozhodnout co riskujes.
Nevim detaily,ale tata by Ti mel rozumet. Hodne stesti.AzPete. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|