|
|
| Autor |
Zpráva |
Jirina Anonymní
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 7:55 am Předmět: Credit fraud report |
|
|
Prosim vsechny kdo ma zkusenosti s credit fraud report o pomoc.
Jedna se o to ze jeden ceskej parecek odjizdi do CR a samozdrejme nakupuji ve velkym na credit...je v tom jeste spousta dalsich veci,bylo by to na delsi rozepisovani,kazdopadne se jedna o desitky tisic$
Otazecka 1. na jakych web strankach to mam najit
2. muzu to udelat jako anonym
3.pokud budu za anonyma ,da se stejne na me prijit?
4.jak dlouho se zacne neco dit od doby co to odeslu?
Dekuji za pomoc Jirina |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 9:14 am Předmět: |
|
|
| stejne jim to jednou nauctujou s poradnym urokem i kdyz budou v CR. to je jen ta ceska debilita co si mysli, ze jim to projde. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburk Anonymní
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 7:17 pm Předmět: Re: Credit fraud report |
|
|
| Jirina napsal: | Prosim vsechny kdo ma zkusenosti s credit fraud report o pomoc.
Jedna se o to ze jeden ceskej parecek odjizdi do CR a samozdrejme nakupuji ve velkym na credit...je v tom jeste spousta dalsich veci,bylo by to na delsi rozepisovani,kazdopadne se jedna o desitky tisic$
Otazecka 1. na jakych web strankach to mam najit
2. muzu to udelat jako anonym
3.pokud budu za anonyma ,da se stejne na me prijit?
4.jak dlouho se zacne neco dit od doby co to odeslu?
Dekuji za pomoc Jirina |
http://www.fbi.gov/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirina Anonymní
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 6:35 am Předmět: |
|
|
| Na tu stranku jsem uz koukala.Jde mi o to ,jestli FbI ma pravo jim rict odkud ta informace prisla... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 6:56 am Předmět: |
|
|
| Jirina napsal: | | Na tu stranku jsem uz koukala.Jde mi o to ,jestli FbI ma pravo jim rict odkud ta informace prisla... |
No zrejme to budou chtit vedet, ale zkuz jim rict, ze se bojis, ze by se ti pak "pomstili".
A to verim ze jo. Jsou to urcite nejaky parchanti.
Nedivil bych se ze to jsou cikani.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Jirina napsal: | | Na tu stranku jsem uz koukala.Jde mi o to ,jestli FbI ma pravo jim rict odkud ta informace prisla... |
No zrejme to budou chtit vedet, ale zkuz jim rict, ze se bojis, ze by se ti pak "pomstili".
A to verim ze jo. Jsou to urcite nejaky parchanti.
Nedivil bych se ze to jsou cikani.  |
Nejhorsi na tom lidicky je ,ze ti jedinci, kteri pachaji ty nesmysly delaji i vizitku nam dalsim Cechum tady v US.Je to smutne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JIrina Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 7:36 am Předmět: |
|
|
Cikani to nejsou Co me stve je ,ze uz to jednou udelali,a pak se po x letech vratili ,vybudovali kredit a tet se to chystaji udelat znova v jeste vetsim....je to smutny.Hlavne jsou strasne namysleny a myleji si jak jsou lepsi nez druzi,a opak je pravdou...
Mam jeste jednu otazecku...kdyz pujdu do verejny kavarny,tak to asi neprijdou na to kdo to napsal,ale muzou treba rict...anonym nam dosel z Fl nebo NY..atd???prece kdyz jsem anonym a chci udelat dobrou vec,tak by me nemeli vubec uvadet ne?Poradi nekdo? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1166 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 10:02 am Předmět: |
|
|
Já chápu že Tě to štve když někdo takhle zlomyslně podvádí a zneužívá důvěru jiných.
Problém zde ale je, že v tomto případě nikdo nikoho zatím nepodvedl. Zatím to jen případá že oni si vesele nakupují a říkají že pojedou do ČR a nebudou to platit. Žádný přestupek nebo kriminální věc se nestala. Prostě oni jenom urácejí fůru peněz na kreditních kartách.
“Credit Card Fraud” to není. Credit Card fraud většinou znamená že člověkovi ukradli karty a používají je. Fraud znamená podvod, a oni dělají jen to na čem se s bankou dohodli.
Bohužel, kdyby jsi šla na policii nebo i za bankou, co jim řekneš? “Zdá se mi že sousedi utrácí moc na kreditních kartách; myslím se že v budoucnosti je nezaplatí.”? Tím by jsi mohla popsat asi polovina lidí v USA. I kdyby Tě banka brala vážně, věřila by Ti každé slovo, tak co by měla banka udělat?
Jestliže vážně jde o desítek tisíc dolarů, tak banky je budou žalovat, dostanou od soudu rozhodnutí, a je možné že půjdou za soudami v ČR aby to z nich místní úřady vytáhly. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
all
Registrace: 09. 02. 2008 Příspěvky: 1
|
Zaslal: so únor 09, 2008 5:13 pm Předmět: pizda |
|
|
| Jirinko ty musis byt pekna mstiva pizda .Na bonzaky jako jsi ty uz dojizdi Cesko uz od Hitlera.Ty budes takova verbez jako jsou Polaci v Chicagu si snema podej ruku a pak se zastrel.SPINO CESKA vsechny narody drzej spolu ale Cesko a podobne chude tupe zeme mezi ne nepatri. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 26
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 3:35 pm Předmět: Re: pizda |
|
|
| all napsal: | | Jirinko ty musis byt pekna mstiva pizda .Na bonzaky jako jsi ty uz dojizdi Cesko uz od Hitlera.Ty budes takova verbez jako jsou Polaci v Chicagu si snema podej ruku a pak se zastrel.SPINO CESKA vsechny narody drzej spolu ale Cesko a podobne chude tupe zeme mezi ne nepatri. |
No tak prrr s temi slovy.Se neslusi.Kazdopadne jinak mas pravdu.Cesi jsou zavistivy a jako narod pospolu urcite drzet neumi.Jinak si myslim,ze Jirince muze bejt uplne ukradeny,jestli tady parecek dela podvody,krade a nebo vymysli ptakoviny.Od toho jsou tu jine urady,aby popripade na holoubky prisli a udelali tytyty.Jirinka by se mela starat o svuj business.Krasnou ukazkou toho,ze za vsim je pouze zavist a ne prehnana slusnost je jeji poznamka o tom,ze se podvodny parecek "naparuje" . Jirinko calm down a dej si kafco ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 3:40 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Jestliže vážně jde o desítek tisíc dolarů, tak banky je budou žalovat, dostanou od soudu rozhodnutí, a je možné že půjdou za soudami v ČR aby to z nich místní úřady vytáhly. |
Nemas v zasade pravdu.Pokud holoubci otevreli sva konta ( jak bankovni tak creditni) na US doklady ( predpokladame,ze) tak nikdy nikdo nezjisti,ze slo o nejake cechy.Nebudou-li vystavovat nekryte seky a pujdou jen do minusu na kontech a budou dluzit Credit bankam,pak se nejedna o trestny cin a nanejvyse se tim bude zabyvat Colection company.Ti nemaji jakoukoli moznost zjistit,odkud dotycni pochazi originalne.Doslo-li by na fraud,ktery dostane na stul policie...je to jina story.Mel-li jeden z nich SSN (zrejme ano),lze se dopatrat puvodi zadosti a taktez puvodu osoby do CR. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 4:33 pm Předmět: Re: pizda |
|
|
| king napsal: | | all napsal: | | Jirinko ty musis byt pekna mstiva pizda .Na bonzaky jako jsi ty uz dojizdi Cesko uz od Hitlera.Ty budes takova verbez jako jsou Polaci v Chicagu si snema podej ruku a pak se zastrel.SPINO CESKA vsechny narody drzej spolu ale Cesko a podobne chude tupe zeme mezi ne nepatri. |
No tak prrr s temi slovy.Se neslusi.Kazdopadne jinak mas pravdu.Cesi jsou zavistivy a jako narod pospolu urcite drzet neumi.Jinak si myslim,ze Jirince muze bejt uplne ukradeny,jestli tady parecek dela podvody,krade a nebo vymysli ptakoviny.Od toho jsou tu jine urady,aby popripade na holoubky prisli a udelali tytyty.Jirinka by se mela starat o svuj business. |
Dovolte mi nesouhlasit. Zde Jiřina se pokouší zabránit trestnému činu. Chce aby lidi neokrádali jiné. Co máte s tím za problém? Vy se zatáváte lidí co okrádají jiné? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 4:38 pm Předmět: |
|
|
| king napsal: | | pdmlynek napsal: | | Jestliže vážně jde o desítek tisíc dolarů, tak banky je budou žalovat, dostanou od soudu rozhodnutí, a je možné že půjdou za soudami v ČR aby to z nich místní úřady vytáhly. |
Nemas v zasade pravdu.Pokud holoubci otevreli sva konta ( jak bankovni tak creditni) na US doklady ( predpokladame,ze) tak nikdy nikdo nezjisti,ze slo o nejake cechy.Nebudou-li vystavovat nekryte seky a pujdou jen do minusu na kontech a budou dluzit Credit bankam,pak se nejedna o trestny cin a nanejvyse se tim bude zabyvat Colection company.Ti nemaji jakoukoli moznost zjistit,odkud dotycni pochazi originalne.Doslo-li by na fraud,ktery dostane na stul policie...je to jina story.Mel-li jeden z nich SSN (zrejme ano),lze se dopatrat puvodi zadosti a taktez puvodu osoby do CR. |
Domnívám se že ono to je jedno od kuď lidi jsou. Je to poměrně jedno jestli jsou Češi, Američani, nebo Číňani.
Na čem záleží je jestli collection agency dostane soudní rozhodnutí proti viníkům, a jestli je pak můžou stíhat v ČR. Mám dojem že jestliže by šlo o dost peněz, tak by to banku stálo za to jít k soudu, a dostat soudní rozhodnutí. Pak by collection agency mohla přijít na to kde ti lidi jsou, a exekutovat rozhodnutí tam. Jak by byla úspéšná nevím. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
|
Zaslal: po únor 11, 2008 6:30 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | king napsal: | | pdmlynek napsal: | | Jestliže vážně jde o desítek tisíc dolarů, tak banky je budou žalovat, dostanou od soudu rozhodnutí, a je možné že půjdou za soudami v ČR aby to z nich místní úřady vytáhly. |
Domnívám se že ono to je jedno od kuď lidi jsou. Je to poměrně jedno jestli jsou Češi, Američani, nebo Číňani.
Na čem záleží je jestli collection agency dostane soudní rozhodnutí proti viníkům, a jestli je pak můžou stíhat v ČR. Mám dojem že jestliže by šlo o dost peněz, tak by to banku stálo za to jít k soudu, a dostat soudní rozhodnutí. Pak by collection agency mohla přijít na to kde ti lidi jsou, a exekutovat rozhodnutí tam. Jak by byla úspéšná nevím. |
I kdyby soudni rozhodnuti ziskala,muzes mi rict,jak by asi prisla na to,ze ma ty lidi hledat v CR? Jedine misto,kde bude hledat je USA. Jestlize vis jak tyto agency funguji,musi Ti byt jasne,ze nejsou schopni mnohdy najit ani ty,kteri bydli na stejnem miste 20 let.Absolutne si nekokazi predstavit,ze by prisli na to,ze maji hledat v CR. Krome toho jsem za ta leta zde poznal spousty lidi co "udelali ranec" a to se v zasade zminuji o desetitisicich a doma po nich nestekl ani pes.
Jinak si v predchozim prispevku protirecis.Tva prvni odpoved byla takova,ze se nejedna o trestny cin a nyni tvrdis,ze se Jirinka pokusila zabranit trestnemu cinu.Opakuji,dluzit na kreditnich kartach neni trestny cin.Rozhodne neni Jirinky starost,zda-li chce nekdo okrast banku.Mohla by byt jeji starost,kdyby chteli okrast ji nebo jeji blizke.Kazdopadne z Jirincino prispevku srsi pouze a jen zavist. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: po únor 11, 2008 7:44 am Předmět: |
|
|
| king napsal: | | Jinak si v predchozim prispevku protirecis.Tva prvni odpoved byla takova,ze se nejedna o trestny cin a nyni tvrdis,ze se Jirinka pokusila zabranit trestnemu cinu. |
V prvním příspěvku jsem psal že zatím žádný trestný čin se nestal. Jestliže okradou banku, tak teprve tehdy to trestný čin bude. V druhým příspěvku jsem psal že Jiřina se pokouší zabránit trestnému činu. Moje příspěvky vidím jako konsistentní. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|