ztrata dokladu

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ztrata dokladu

Autor Zpráva
Anonymni
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2007 1:48 pm    Předmět: ztrata dokladu Odpovědět s citátem

Ahoj lidi, bohuzel jsem ztratila me ceske doklady-(obcanku a ridicak). Ted mi propadl i muj cesky pas a tak jsem si chtela vyridit novy. Bohuzel mi stale rikaji ze mam nedostatek dokladu totoznosti (mam original rodny list a propadly pas) a dostat novou obcanku nebo ridicak mi nepomuzou. Volala jsem vsude mozne, jak dostat novy ridicak a obcanku, ale vsechno si musite vyzvednout osobne. Jak? ani nemam pas si tam pro to zaletet....Musete mi nekdo poradit, jak z toho ven? diky moc. Andrejka.
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2007 9:19 pm    Předmět: Konzulat CR v Chicagu Odpovědět s citátem

Pokud jsi z okoli Chicaga tak bych se obratil na konzulat CR v Chicagu. Tady jsou jejich stranky: http://www.mzv.cz/wwwo/?zu=chicago. Snad ti pomuzou.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2007 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No toto je blba situace, mam zname a ty mysely letet do Washingtonu a musely vse resit na miste.
Zdar Bucky
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2007 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud mas propadly pas a original rodnyho listu, tak neni problem vyridit novy pas. Jenom to bude trvat asi 4 mesice nez ti novy pas vydaji, protoze si budou muset na zaklade toho rodnyho listu overovat tvoje ceske obcanstvi (kdybys mela obcanku, bylo by to jednodussi a rychlejsi). Ja to vyrizovala minuly mesic bez obcanky, jen propadly pas a rodny list. That's it.
Good luck.
Kdyz si zavolas na tu ambasadu, vse ti poradi.
Petra
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2007 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem jeste ja, Petra..
K ty cesky obcance a ceskymu ridicaku.. To ti opravdu nikdo nevyridi, musis sama. Z USA to rozhodne nepujde!
Takze nejdriv si vyrid ten pas, to nebude problem a az ti ho vydaji, zalet si to do Cech vsechno vyridit.
Anonymni
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2007 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky, moc dekuji za rady...problem je, ze dneska se musite osobne dostavit na konzulat a tam podat zadost o novy pas a k tomu musite prinest veskere dokumenty. Takze jsem zacala vyrizovat osvedceni o statnim obcanstvi. Vse jsem vyplnila a poslala na konzulat do Washingtonu. A oni mi poslali zpatky dopis,ze potrebuji jeste aspon jeden platny doklad totoznosti. Kdyz jsem tam volala, rekli mi, ze oni to klidne poslou jen s tim rodnym listem, ale ze pry to tam v cesku stejne stopnou, pro nedostatek dokladu o totoznosti. A ze mi nemuzou nijak jinak pomoct...od ceho tam teda jsou? Takze nevim, mozna bych mela zkusit zavolat jinam nez do washingtonu? Petro, kdyz ty jsi vyrizovala novy pas, mela jsi osvedceni o obcanstvi? a kde jsi to jela vyridit?Diky moc za rady , Andrejka.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com