Sona Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 5:40 pm Předmět: I-539 ( Change Nonimmigrant Status) |
|
|
Prosim o radu. Jsem drzitelkou J1 viza, vizum bude platne jeste 3 mesice. Chystam se zmenit status v US na B2-turisticke vizum. Chci poprosit, posilal jste nekdo tento formular a mohli byste mi poradit?
A.Mam spolu s timto formularem I-539 poslat uz nejake dokumenty? Nebo mi potom co to odeslu prijdou nejake instrukce jake dokumenty odeslat? Zkousela jsem hledat informace na netu, ale nevim co vse se po me vyzaduje. Prijde mi to strasne neprehledne.
B.Taky se chci zeptat, jakou si myslite mam sanci, ze to dostanu? Znam jedineho cloveka co to obdrzel, ale tady ve foru vsichni pisete, ze sance je temer nulova? Je tu nekdo kdo to obdrzel? Mam z toho strach, je to pro me strasne dulezite kvuli memu US priteli
C. Jestli mi to zamitnou, mohu zadat znovu z nejakym vymyslenym oduvodnenim? Je tu neco co by me potom zachranilo a ta cekaci dopisovaci doba by se treba pocitala jako processing time a tudiz bych mela legalni status v US do te doby, nez bych opet dostala jejich odpoved? Je tohle take mozne?
Strasne moc dekuju!!! Ahojte!!! |
|