|
|
| Autor |
Zpráva |
Ales Anonymní
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 11:09 pm Předmět: Mortgage nebo bank statement |
|
|
| Lidi,hledam nekoho,kdo dela mortgage nebo v bankovnictvi a byl by ochoten mi vytvorit "fiktivni" mortgage nebo bank statement a poslat to na mou adresu.Potreboval bych to pouze pro ucely vyrizeni DL (jako proof of address).Najde-li se nekdo,kdo by mi mohl s touto zalezitosti pomoct,ozvete se mi,prosim sem! SPECHA!!Dekuji vsem,zaplatim co si reknete,je to dulezite. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: st červen 27, 2007 1:11 am Předmět: |
|
|
| to pochybuju ze nekdo z techto odvetvi udela, premyslej trochu?! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st červen 27, 2007 6:05 am Předmět: Toto byl jen žert |
|
|
| Marcibrno napsal: | | to pochybuju ze nekdo z techto odvetvi udela, premyslej trochu?! |
Já si myslel že si dělal srandu. Přece to nemůže někdo myslet vážně?
Ty se domníváš že někdo bude pro Aleše falšovat finanční dokumenty že prý Aleš mu dluží fůru peněz na hypotéku? A pak banka za Alešem přijde, a bude chtít od něho fůru peněz? Nebo co pak si vážně myslíš že Aleš neví že informace o hypotéce jsou veřejné, a že každý člověk (ať DMV nebo banka nebo já nebo Ty) si hypotéku může prověřit? Nebo se domníváš že vážně myslel že někdo bude falšovat finanční dokumenty aby někdo dostal důkazy totožnosti, což může být oproti mnoho těžce trestaných zákonů? Nebo se domníváš že Aleš neví ohledně Sarbanes Oxley Act, kde presidenti a CFO bank kde někdo by toto udělal by za to šel do vězení (manažerství se nemůže vymluvit že nevěděl že nějaký pracovník falšoval finanční dokumenty; půjde sedět za to že to vědět měl)?
Kdepak, toto byl žert, podobně asi jako: “Potřebuju vědět jestli někdo nepracuje v bance. Chci peníze. Mohli by jste mi nějaký ukrást a poslat mi je? Já je vážně potřebuji.”  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ales Anonymní
|
Zaslal: st červen 27, 2007 9:55 am Předmět: |
|
|
Ahoj.Ne,zert to bohuzel nebyl.Jen pocit bezmoci.Jediny duvod,proc sem to chtel,kvuli DL.Proste jsem jen potreboval papir,ktery bude vypadat napr.jako bank statement s moji adresou a bude tam treba jen castka $25.Slo mi hlavne jen o tu adresu,aby mi to uznali jako proof of address.To je vsechno.V bance si totiz ucet otevrit nemuzu,nemam uz platny pas a zadny jiny dokumenty...Nejak jsem si neuvedomil,jaky problemy by to mohlo lidem zpusobit.Takze se timto omlouvam,nechci nikoho privist do maleru.Diky Pdmlynku!
Ales. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 27, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
| Ales napsal: | Ahoj.Ne,zert to bohuzel nebyl.Jen pocit bezmoci.Jediny duvod,proc sem to chtel,kvuli DL.Proste jsem jen potreboval papir,ktery bude vypadat napr.jako bank statement s moji adresou a bude tam treba jen castka $25.Slo mi hlavne jen o tu adresu,aby mi to uznali jako proof of address.To je vsechno.V bance si totiz ucet otevrit nemuzu,nemam uz platny pas a zadny jiny dokumenty...Nejak jsem si neuvedomil,jaky problemy by to mohlo lidem zpusobit.Takze se timto omlouvam,nechci nikoho privist do maleru.Diky Pdmlynku!
Ales. |
Tak si prvni obnov pas a potom ti v TCF otevrou account. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ales Anonymní
|
Zaslal: st červen 27, 2007 6:14 pm Předmět: |
|
|
Dik za radu.To vim taky,jenomze vyrizeni myho pasu bude trvat asi 4 mesice a ja to potreboval co nejdriv..
To je jedno,zapomente na to.Diky.
Prosim admina o pripadne smazani cele teto diskuze. Diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 1:52 am Předmět: |
|
|
no jestli mas aspon ceskej ridicak tak si zkus v Chicagu (www.czechtempo.com ) vyridit mezinarodni a treba ti otevrou v Bank of America konto ( ti nevyzaduji americky ridicak ani SS) pak mas jeste jednu moznost a to vyridit si americky ID , myslim ze v Michiganu ti ho daji bez SS ale nevim. Jinak vyrizeni pasu trva 1 mesic pres ceskou ambasadu, je to horsi kdyz uz ho mas propadlej a budou neprijemni.
Vlastne vsichni tu by si mneli vyridit krome DL i ID, jen proto ze ta ma mnohem delsi platnost nez ridicak tj. kdyz se neco stane budete mit vic casu to vyresit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ales Anonymní
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 8:04 am Předmět: |
|
|
| Dik za radu.Uvidim,no.Ale pas mi bude trvat cca 4mesice,protoze uz ho mam propadlej a navic nemam obcanku,takze si musi overovat i cesky obcansti..Uz jsem tam byl.Dik. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|