|
|
| Autor |
Zpráva |
Simca Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2007 11:45 am Předmět: zamitnute vizum? |
|
|
| Ahoj lidicky. Snazim se o prodlouzeni viza z J1 na turisticky. Chci se zeptat, kdyz mi to prodlouzeni zamitnou a naridi mi opustit us do 1mesice a ja se misto toho vdam do toho jednoho mesice, budu mit hodne velke problemy. Prodluzuji si to abych mela vice casu na pripravu svat.obradu. Nebo by bylo lepsi tu pobyt chvilku jen s tim propadlym J1 a pak se vdat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2007 10:37 pm Předmět: Re: zamitnute vizum? |
|
|
| Simca napsal: | | Ahoj lidicky. Snazim se o prodlouzeni viza z J1 na turisticky. Chci se zeptat, kdyz mi to prodlouzeni zamitnou a naridi mi opustit us do 1mesice a ja se misto toho vdam do toho jednoho mesice, budu mit hodne velke problemy. Prodluzuji si to abych mela vice casu na pripravu svat.obradu. Nebo by bylo lepsi tu pobyt chvilku jen s tim propadlym J1 a pak se vdat. |
Me zamitli prodlouzeni viza, pze advokat dokumenty neposlal v terminu.......
Take me prislo ze bych mela opustit USA jinak se vystavuju deportaci a blabla.....ja byla v te dobe uz soucasne v rozvodovem rizeni, takze jsem ani netusila jak velky casovy prostor to vse vezme a ja vubec obdrzim rozvod certifikat......
Ale mnoho zkusenosti rika.....ze pokud se nepripletes do konfliktu se zakony USA....vyjma tohoto nelegalniho pobytu....ze imigracni se o tebe zas az tak zajimat nebude........
Zkratka vdej se co nejdrive, pokud ho mas rada......zajdi na marriage office, oddaji vas hned a ty nebudes muset resit otazky ohledne pripadne deportace.....ja se toho taky bala........
Svatebni hostinu uz pak muzes udelat i jako vadana, ale ted je to v tvem pripade mozna trosku risk.......a toho casu tolik nemas na svatebni pripravy.......
Ono i ta odpoved ze ti zamitaji vizum ti muze prijit az za tri mesice.....nevim kdy ti propada J1...... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2007 2:22 pm Předmět: Simca |
|
|
| Ahojky. Takze rikas, ze se mam vdat radeji ted hned? No kdyby mi teda opravdu to vizum zamitly a prisel mi ten dopis ze musim opustit us jinak se vystavuji deportaci, a ja se teda vdala i potomhle prichozim dopise-Je to prusvih? Budou me to komplikovat nebo me nechajit normalne projit intviewem a proces bude postupovat tak jako s kazdym co se nelegalne provdal? A nebo me deportuji provdanou? Mam z toho ted nahnano.... Asi to nezvladame drive ... prani nasih rodin a i nas. Chceme proste huge wedding! Porad prosim!! Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|