J1 waiver visa

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

J1 waiver visa

Autor Zpráva
jolanka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 10:50 am    Předmět: J1 waiver visa Odpovědět s citátem

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli nekdo mate zkusenosti s vyrizenim J1 waiver visa. diky moc.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 10:33 am    Předmět: Re: J1 waiver visa Odpovědět s citátem

jolanka napsal:
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli nekdo mate zkusenosti s vyrizenim J1 waiver visa. diky moc.

Ahoj
to by mi zajimalo, kdyz mas J1 viza a mas v pase dodatek, ze jsi nebo nejsi subject to section 212{E},kde se two years rule does or doesnt apply. Znamena to,ze po navraceni do CR nesmis 2 roky si zazadat o nove viza?
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 6:14 am    Předmět: zkusenost Odpovědět s citátem

Ahoj. Pokud si lekar tak existuje hardship waiver pokus si vezmes americkeho obcana nebo pak najit praci v underserved area. Pokud ale nejsi lekar tak nevim.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com