|
|
| Autor |
Zpráva |
Kiki Anonymní
|
Zaslal: ne květen 20, 2007 8:55 am Předmět: svatba jeste jednou |
|
|
Procetla jsem vsechny prispevky, ale porad mam jeste nejake otazky co se tyce svatby a me situace.
Ja jsem tady prijela pred 4 lety na turisticke vizum. To jsem si po nekolika mesicich zmenila na studentske a diky tomu jsem dostala Alien #, SSN and DL. V zari 2006 jsem prerusila studium kvuli financim a diky tomu se stala nelegalni. Hrozne toho lituji, ale nic jineho mi nezbyvalo.
Muj nynejsi pritel me pozadal o ruku a proto mam nekolik otazek. Vim jake formulare mam vyplnit a podobne, ale jak je to s tim Affidavit of Support? Muj pritel je o neco mladsi nez ja, studuje a pracuje minimalne. Ja pracuji full time ale dane jsem neodvadela, protoze jako studentka jsem nemusela a kdyz jsem tu jeste byla legalne tak jsem se bala priznat ze pracuji.
Jeho rodice se za nej nezaruci nebot s nema uz dlouha leta neni v kontaktu. Bude to tedy problem? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 20, 2007 10:47 am Předmět: |
|
|
Sama za sebe nemuzes ukazat ze mas penize na vyziti.
Na Affidavit of Support to musi byt jina osoba nez ty a zijici v USA. Takze nemusi to byt jenom tvuj pritel, jestlize dost nevydelava tak by to stejne neproslo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne květen 20, 2007 11:25 am Předmět: Re: svatba jeste jednou |
|
|
| Kiki napsal: | Procetla jsem vsechny prispevky, ale porad mam jeste nejake otazky co se tyce svatby a me situace.
Ja jsem tady prijela pred 4 lety na turisticke vizum. To jsem si po nekolika mesicich zmenila na studentske a diky tomu jsem dostala Alien #, SSN and DL. V zari 2006 jsem prerusila studium kvuli financim a diky tomu se stala nelegalni. Hrozne toho lituji, ale nic jineho mi nezbyvalo.
Muj nynejsi pritel me pozadal o ruku a proto mam nekolik otazek. Vim jake formulare mam vyplnit a podobne, ale jak je to s tim Affidavit of Support? Muj pritel je o neco mladsi nez ja, studuje a pracuje minimalne. Ja pracuji full time ale dane jsem neodvadela, protoze jako studentka jsem nemusela a kdyz jsem tu jeste byla legalne tak jsem se bala priznat ze pracuji.
Jeho rodice se za nej nezaruci nebot s nema uz dlouha leta neni v kontaktu. Bude to tedy problem? |
affidavit musite mit, jinak GC nedostanes. Nemusi to byt jen jeho rodina, muze to byt kdokoliv ze znamych, kdo vam veri ze toho nezneuzijete, on (ci ona) se za vas zarucuje na 3 roky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|