Terka

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Terka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 4:13 pm    Předmět: Terka Odpovědět s citátem

Chtela jsem se zeptat na jake viza se vztahuje 2 years home residency rule? Vztahuje se to i na turisticke a nebo na studentske? Budu mit problemy pokud se vdam na turisticke ci studentske vizum? Diky
Petra
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2007 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte.... take jsem se chtela zeptat na turisticke vizum. O nejakem 2 years rule nejak nic nevim. O co se jedna? Moje otazka je ale podobna. Budu mit nejakej prusvih pokud se vdam na turisticke vizum? Vizum jsem si prodlouzila tady v US. Nekde jsem slysela ze by z toho mohl byt problem vdavat se hned po prodlouzeni na turisticky? Tak mam strach.... mela bych se vdat az ke konci platnosti viza? Mate nekdo zkusenost? Dekuju Peta
Maxi
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2007 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petra napsal:
Ahojte.... take jsem se chtela zeptat na turisticke vizum. O nejakem 2 years rule nejak nic nevim. O co se jedna? Moje otazka je ale podobna. Budu mit nejakej prusvih pokud se vdam na turisticke vizum? Vizum jsem si prodlouzila tady v US. Nekde jsem slysela ze by z toho mohl byt problem vdavat se hned po prodlouzeni na turisticky? Tak mam strach.... mela bych se vdat az ke konci platnosti viza? Mate nekdo zkusenost? Dekuju Peta

Ma sestrenice se vdavala na turisticke vizum, zadne problemy.......ja se vdavala nedavno, viza uz propadle a taky bez zadrhelu...ale obavy jsem mela....nicmene Green karta me prisla dva a pul mesice po odeslani dokumentu na imigracni, tri tydny po pohovoru.
klarka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ma sestrenice se vdavala na turisticke vizum, zadne problemy.......ja se vdavala nedavno, viza uz propadle a taky bez zadrhelu...ale obavy jsem mela....nicmene Green karta me prisla dva a pul mesice po odeslani dokumentu na imigracni, tri tydny po pohovoru.[/quote]

Ahojky, jen se chci zeptat jak dlouho jsi vizum mela propadle? A bylo to take turisticke vizum? Diky
Maxi
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klarka napsal:
Ma sestrenice se vdavala na turisticke vizum, zadne problemy.......ja se vdavala nedavno, viza uz propadle a taky bez zadrhelu...ale obavy jsem mela....nicmene Green karta me prisla dva a pul mesice po odeslani dokumentu na imigracni, tri tydny po pohovoru.

Ahojky, jen se chci zeptat jak dlouho jsi vizum mela propadle? A bylo to take turisticke vizum? Diky[/quote]

Bylo to turisticke vizum, kdyz jsem se vdavala, bylo propadle 6 mesicu.
Honza3
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A neni nahodou nejake pravidlo i na turisticke vizum... nejake 30/60 dni... nebo jak byly ty cisla? ( si to presne nepamatuju, omlouvam se) Neco ze je stanoven nejaky limit za kolik dni se clovek muze ozenit/ vdat po obdrzeni turist.viza. Nekde jsem to cetl. Take se o to zajimam. Plati tohle pravidlo v pripade ze se to turisticke vyrizuje ve statech-tudiz se vlastne uz prodluzuje pobyt z jineho predchoziho viza?
Sugarbunny2007

Registrace: 14. 02. 2007

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2007 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak Honza zminoval,takove nake pravdilo tu plati,myslim,ze tu musis byt min. 60 dni na turisticke,aby ti uznali snatek,ale mozna je to vice dni...uz si nejsem jista, kolik to presno bylo.
Taky se ted o tom zajimam,takze jestli nekdo ma presne cislo,at pls napise.Diky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com