|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 4:13 pm Předmět: Terka |
|
|
| Chtela jsem se zeptat na jake viza se vztahuje 2 years home residency rule? Vztahuje se to i na turisticke a nebo na studentske? Budu mit problemy pokud se vdam na turisticke ci studentske vizum? Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petra Anonymní
|
Zaslal: so květen 19, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
| Ahojte.... take jsem se chtela zeptat na turisticke vizum. O nejakem 2 years rule nejak nic nevim. O co se jedna? Moje otazka je ale podobna. Budu mit nejakej prusvih pokud se vdam na turisticke vizum? Vizum jsem si prodlouzila tady v US. Nekde jsem slysela ze by z toho mohl byt problem vdavat se hned po prodlouzeni na turisticky? Tak mam strach.... mela bych se vdat az ke konci platnosti viza? Mate nekdo zkusenost? Dekuju Peta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxi Anonymní
|
Zaslal: so květen 19, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Petra napsal: | | Ahojte.... take jsem se chtela zeptat na turisticke vizum. O nejakem 2 years rule nejak nic nevim. O co se jedna? Moje otazka je ale podobna. Budu mit nejakej prusvih pokud se vdam na turisticke vizum? Vizum jsem si prodlouzila tady v US. Nekde jsem slysela ze by z toho mohl byt problem vdavat se hned po prodlouzeni na turisticky? Tak mam strach.... mela bych se vdat az ke konci platnosti viza? Mate nekdo zkusenost? Dekuju Peta |
Ma sestrenice se vdavala na turisticke vizum, zadne problemy.......ja se vdavala nedavno, viza uz propadle a taky bez zadrhelu...ale obavy jsem mela....nicmene Green karta me prisla dva a pul mesice po odeslani dokumentu na imigracni, tri tydny po pohovoru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
klarka Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
Ma sestrenice se vdavala na turisticke vizum, zadne problemy.......ja se vdavala nedavno, viza uz propadle a taky bez zadrhelu...ale obavy jsem mela....nicmene Green karta me prisla dva a pul mesice po odeslani dokumentu na imigracni, tri tydny po pohovoru.[/quote]
Ahojky, jen se chci zeptat jak dlouho jsi vizum mela propadle? A bylo to take turisticke vizum? Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxi Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2007 10:25 pm Předmět: |
|
|
| klarka napsal: | | Ma sestrenice se vdavala na turisticke vizum, zadne problemy.......ja se vdavala nedavno, viza uz propadle a taky bez zadrhelu...ale obavy jsem mela....nicmene Green karta me prisla dva a pul mesice po odeslani dokumentu na imigracni, tri tydny po pohovoru. |
Ahojky, jen se chci zeptat jak dlouho jsi vizum mela propadle? A bylo to take turisticke vizum? Diky[/quote]
Bylo to turisticke vizum, kdyz jsem se vdavala, bylo propadle 6 mesicu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Honza3 Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2007 2:30 pm Předmět: |
|
|
| A neni nahodou nejake pravidlo i na turisticke vizum... nejake 30/60 dni... nebo jak byly ty cisla? ( si to presne nepamatuju, omlouvam se) Neco ze je stanoven nejaky limit za kolik dni se clovek muze ozenit/ vdat po obdrzeni turist.viza. Nekde jsem to cetl. Take se o to zajimam. Plati tohle pravidlo v pripade ze se to turisticke vyrizuje ve statech-tudiz se vlastne uz prodluzuje pobyt z jineho predchoziho viza? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sugarbunny2007
Registrace: 14. 02. 2007 Příspěvky: 21
|
Zaslal: so květen 26, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
Jak Honza zminoval,takove nake pravdilo tu plati,myslim,ze tu musis byt min. 60 dni na turisticke,aby ti uznali snatek,ale mozna je to vice dni...uz si nejsem jista, kolik to presno bylo.
Taky se ted o tom zajimam,takze jestli nekdo ma presne cislo,at pls napise.Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|