|
|
| Autor |
Zpráva |
Marcel Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2007 9:07 pm Předmět: Pomuzes?Kontakt z Michigan,kvuli ridicaku |
|
|
Hledam dobreho cloveka,zijici v Michigane ,ktery by mi pomohl.Jsem z Wisconsin a skoncil mi tet ridicak a jelikoz nemam SS,uz mi novy nedaji.V Michigane,ho jeste mi daji,ale musim dolozit obalku s adresou atd.,ze tam bydlim.Potrebuji ochotnou osobu,ktera by mi v tom pomohla a mohla mi poskytnou adresu k tomuto ucelu.Najde se nekdo?Predem vrele dekuji
Marcel
libby@seznam.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 09, 2007 8:51 am Předmět: Re: Pomuzes?Kontakt z Michigan,kvuli ridicaku |
|
|
| Marcel napsal: | Hledam dobreho cloveka,zijici v Michigane ,ktery by mi pomohl.Jsem z Wisconsin a skoncil mi tet ridicak a jelikoz nemam SS,uz mi novy nedaji.V Michigane,ho jeste mi daji,ale musim dolozit obalku s adresou atd.,ze tam bydlim.Potrebuji ochotnou osobu,ktera by mi v tom pomohla a mohla mi poskytnou adresu k tomuto ucelu.Najde se nekdo?Predem vrele dekuji
Marcel
libby@seznam.cz |
Nevyhral(a) jsi nahodou GC, aspon to tak vypada z nasledujiciho prispevku.
| LIBBY napsal: |
Anonymní
Zaslal: út květen 08, 2007 4:51 pm Předmět: Vyhra zelene karty
--------------------------------------------------------------------------------
Huraaaaaaa!!!take,vyhraly jsme zelenou kartu!Stesti se na nas usmalo po 8 letech .Vidite,nikdy se nevzdavejte!I presto,ze jsme ve statech cela 4 clena rodina,uz nelegalne,nevzdame se ani pri vyrizovani.Pravnik samozdrejmne ,sami by jsme do toho nesly.Jak jsme se nevzdaly dotetka a verily jsme,tak budeme verit v dobrou praci pravnika pro nas.
Vam vsem prejem totez,urcite si to zaslouzite take!
NIKDY SE NEVZDAVEJ!
lIBBY |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: st květen 09, 2007 9:05 am Předmět: |
|
|
Podle toho, co Libby pise je to zrejme beh na delsi trat. A ten jeji klucina potrebuje ridicak hned.
A hodit nekomu vyhranou CG do ksichtu umi jenom malokdo! Gratulace!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 778 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st květen 09, 2007 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | | Podle toho, co Libby pise je to zrejme beh na delsi trat. |
Pokud je tady uz 8 let ilegalne, tak je to spis minefield while blindfolded. Sorry to rain on the parade, ale neznam nikoho, komu by se podarilo dostat GC (z loterie) behem ilegalniho pobytu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st květen 09, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
Ani se mi nechtelo to tu uvadet, aby to snad nevypadalo nejak blbe. Jako ze bych to Libby nepral. Pravda je takova, ze nekomu jinemu, kdo podminky splnoval, zabrala misto
Znam dobre dva pripady. V tom jednom vytahl pravnik z kamarada vsechny jeho uspory a pak se mu omluvil, ze delal, co mohl, ale ze proste nesplnil zakladni podminky pro udeleni pristehovaleckeho viza.
V tom druhem byl ten pravnik serioznejsi a predem bratranci na rovinu rekl, ze v pripade nelegalniho pobytu neexistuje pravni cesta, jak tu vyhranou GC dostat. Navic mu vysvetlil, ze riskuje vyhosteni a poradil mu, at pocka radeji na zmenu imigracniho zakona.
Protoze GC neni nepristehovalecke vizum a pred jejim udelenim musi kazdy projit kontrolou vlastni minulosti. Proto se v loterii nesmi ve formulari lhat a zatajovat nic, co je overitelne. Takze jedinou sanci je to, ze clovek za dobu nelegalniho pobytu nema zadny dostupny zaznam, ktery by to mohl dokazat. To je jedina sance, kterou kazdy zkuseny pravnik v podobne situaci proveruje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
libby Anonymní
|
Zaslal: st květen 09, 2007 9:39 pm Předmět: |
|
|
tak diky...ale pomoc vazne potrebuji s tou adresou pro syna,ale to je opravdu na lidech samych.Jeste do dubna,jsme pomahaly lidem s Floridy,co potrebovaly pomoc s ridicaky,protoze tady ve Wisconsin je jeste davaly do dubna a tet bohuzel potrebuji tu pomoc pro syna.No nevadi,i my jsme pomahaly,ze jsme chteli,nikdo nas nenutil.Jen mi prisla odpoved na email z Michigane.Za 1300$,muzes poslat na moji adresu dopisy atd.,vyzvednuti dalsi $$$.Je to cech,a je to moc smutne.Nikdo neocekaval,ze za ochotu,clovek se rad odmeni,ale toto je smutne.Ale nevadi,stale bojujem...a budem!
Jo a k te zelene karte,jsem to ja.Diky za gratulaci,to potesi a nazor ,ze jsem zabrala nekomu misto,je opravdu prejici....nevim,jak dopadnem my,ale ja dam vedet,ale znam spoustu lidi,co po 5 letech ileg.vse vyridily zde v USA,taky stesti na pravnika a zadarmo nic nemuzem taky ocekavat,s tim se pocita.Jinak vsem uprimne,preji aby jim vsechno vychazelo a byli spokojeni a pokud bych to mohla ovlivnit-vsem ZELENOU!!!
Libby |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st květen 09, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
Good luck. Uprimne! Treba budes prvni pripad, ktery se pak bude moct davat za vzor. Ja jen neumim rikat lidem OK, to je v poho, normalka, bezna vec, rutina, kdyz vim, ze je to uplne jinak. Mazani medu kolem ust v takovem pripade jeste nikomu nepomohlo. Nebo kdyz uz, tak maximalne od penez. Vim, ze jsou pripady, kdy se to lidem vyridit podarilo, ale ta podminka, kterou jsem uz jednou uvedl, musi byt 100% splnena. A v dnesni dobe to plati trojnasobne.
O tom, ze je v loterii spousta zadatelu, kteri nevi ktera bije a zabiraji tak misto tem, kteri jsou pripraveni a 100% zpusobili, neni treba moc diskutovat. Kazdy rok je takovych kolem 10.000, kteri nevyhovuji pozadavkum!!! Pravda, vetsinou z rozvojovych zemi.
Tak bojujte. kdyby to bylo mozne a pomohla ti adresa v NV, u mne by to bylo naprosto prirozene gratis. To, ze si za neco podobneho necha nekdo zaplatit mi prijde jen jako hloupy zert. Nevim, jestli jsi to spatne nepochopila, protoze to vypada fakt dost neuveritelne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
| libby napsal: |
Za 1300$,muzes poslat na moji adresu dopisy atd.,vyzvednuti dalsi $$$.Je to cech,a je to moc smutne.
|
Tohle presne me neuveritelne nakrklo, kdyz sem tehdy ten Michigenskej Jirka hodil svuj "inzerat". Kdyz se da par lidi dohromady a rekl bych, ze tady na Chicago-cz jsou jich mraky, tak se da v MI velice rychle kratkodobe pronajmou apt, otevrit bankovni ucet, eventuelne i prihlasit auto - tudiz se vyhnout tem opletackam typu DL from MI, registration FL or elswhere a v pripade zastaveni policajtem v jinem state se da argumentovat navstevou, dovolenou atd., atd. GC to neni, je to quick fix, ale prece jen aspon docasne je to lepsi nez nic. Uz jsem ja (i jini) tady o tom napsal dost. Chce to prestat hledat pomoc u druhych, prestat o tom jenom uvazovat a konecne neco konkretniho udelat, treba zacit prohledavat web pages s apt. k pronajmu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
libby Anonymní
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 10:29 pm Předmět: |
|
|
Tak diky za radu a podporu ve vsem.A co se tyka tech $1300 za tu adresu v Michigane,neni zert,ale cista pravda.Dokonce mam na toho cloveka telefon a email a jmeno.Ale jsem clovek .ktery ma rad i presto vsechno lidicky..a nemam zaludek na to ,abych nekomu podkopavala nohy.Spis si rikam,ze ten clovek,mi snad chtel pomoc,ale ja mam moznost volby,nemyslite?
Pekny vikend preji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
libby Anonymní
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 5:39 pm Předmět: |
|
|
Dekujeme,
dobri lidicky se nasly a pomohly.Jeste jednou velke diky!
Marcel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
POkud jde o vylosovani GC pro ilegala..znam osobne 3lidi,kteri tu kartu takhle dostali,mozna bude potrebny sponzor,ale myslim,ze se to da resit...
A adresa kdekoli v USA..
Uz jsem to tady psal..UPS box ma adresu ktera vypada jako adresa domu ci apartamentu..ja na tohle funguji nekolik let,veskere banky,adresa na ridicaku atd. je tam..a stoji to nejakych 90$ na 3mesice.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po květen 14, 2007 3:49 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: |
A adresa kdekoli v USA..
Uz jsem to tady psal..UPS box ma adresu ktera vypada jako adresa domu ci apartamentu..
|
Tohle je taky dobre reseni ohledne adresy v MI, ale napr. tady v OH uz si USPS overuje jestli na dane adrese skutecne bydlis, nez si Ti povoli otevrit si box - tj. prisel postak ke mne domu a chtel ID a ptal se na office jestli je apt. na moje jmeno.
Ale ono vazne neni takovy problem najit v MI apartments s 30 day leasingem + low deposit za par supu a vyridit ten DL bez cizi pomoci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 384
|
Zaslal: po květen 14, 2007 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Buba napsal: | | Podle toho, co Libby pise je to zrejme beh na delsi trat. |
Pokud je tady uz 8 let ilegalne, tak je to spis minefield while blindfolded. Sorry to rain on the parade, ale neznam nikoho, komu by se podarilo dostat GC (z loterie) behem ilegalniho pobytu. |
Bigu...my jsme ten pripad.Vyhrali jsme,byli nelegalne,nedostali nic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: po květen 14, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Ani se mi nechtelo to tu uvadet, aby to snad nevypadalo nejak blbe. Jako ze bych to Libby nepral. Pravda je takova, ze nekomu jinemu, kdo podminky splnoval, zabrala misto
Znam dobre dva pripady. V tom jednom vytahl pravnik z kamarada vsechny jeho uspory a pak se mu omluvil, ze delal, co mohl, ale ze proste nesplnil zakladni podminky pro udeleni pristehovaleckeho viza.
V tom druhem byl ten pravnik serioznejsi a predem bratranci na rovinu rekl, ze v pripade nelegalniho pobytu neexistuje pravni cesta, jak tu vyhranou GC dostat. Navic mu vysvetlil, ze riskuje vyhosteni a poradil mu, at pocka radeji na zmenu imigracniho zakona.
Protoze GC neni nepristehovalecke vizum a pred jejim udelenim musi kazdy projit kontrolou vlastni minulosti. Proto se v loterii nesmi ve formulari lhat a zatajovat nic, co je overitelne. Takze jedinou sanci je to, ze clovek za dobu nelegalniho pobytu nema zadny dostupny zaznam, ktery by to mohl dokazat. To je jedina sance, kterou kazdy zkuseny pravnik v podobne situaci proveruje. |
Mas pravdu.A ze ty dotazniky jsou vazne dost ostre.Mam je do dneska v supliku.A pokud pravnik zalze v jedine otazce,muze jednoduse prijit o licenci.A to on sam vi a nikdy si netroufne zalhat.
Od doby,kdy jsme vyhrali GC a nedostali nic,jiz neposilam zadnou prihlasku do loterie. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: po květen 14, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | libby napsal: |
Za 1300$,muzes poslat na moji adresu dopisy atd.,vyzvednuti dalsi $$$.Je to cech,a je to moc smutne.
|
Tohle presne me neuveritelne nakrklo, kdyz sem tehdy ten Michigenskej Jirka hodil svuj "inzerat". Kdyz se da par lidi dohromady a rekl bych, ze tady na Chicago-cz jsou jich mraky, tak se da v MI velice rychle kratkodobe pronajmou apt, otevrit bankovni ucet, eventuelne i prihlasit auto - tudiz se vyhnout tem opletackam typu DL from MI, registration FL or elswhere a v pripade zastaveni policajtem v jinem state se da argumentovat navstevou, dovolenou atd., atd. GC to neni, je to quick fix, ale prece jen aspon docasne je to lepsi nez nic. Uz jsem ja (i jini) tady o tom napsal dost. Chce to prestat hledat pomoc u druhych, prestat o tom jenom uvazovat a konecne neco konkretniho udelat, treba zacit prohledavat web pages s apt. k pronajmu. |
Kamarad,co bydli ode mne par mil si jel delat ridicak do Michiganu a stalo ho to $1600.00
Kdosi mu to zaridil...za peknou palku.Takze LIBBY,zert to opravdu neni,jak pises. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|