|
|
| Autor |
Zpráva |
honzas23 Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 1:48 pm Předmět: Marty Havlát,Radim Vrbata |
|
|
Zdravím všechny
Mám prosbu na všechny,kdo mají na kluky kontakt. Jde o to,že bych rád poslal pozdrav od kluků k mýmu zaměstnavateli a host family. Kdyžtak pokud sem chodí kluci,tak napište i vy. Samozřejmě,že Váš mail rozšiřovat nebudu.
Honzas23(zavinAC)gmail.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po duben 16, 2007 12:27 am Předmět: |
|
|
A kdo jsou ti "kluci"?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2007 6:56 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | A kdo jsou ti "kluci"?  |
Proc si delas prdel
Nebo se nezajimasm o hokej? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: po duben 16, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
Od te doby, co jsem v USA, mne hokej opravdu absolutne nezajima. O tom, co se deje v NHL nevim vlastne nic a o ceske lize uz vubec nic. Ale myslim, ze na tom neni zase tak moc divneho. Hokej je v celosvetovem meritku jako sport naprosto nevyznamny a je to spis takova specialitka 6 statu a nekolika dalsich obcasniku. Vestina lidi, co se o sport ve svete zajimaji, o nem vi asi tolik, kolik o tom pozemnim. Nebo treba o kriketu v Pakistanu.
Nebyt komercne se zuby nechty drzici NHL, tak snad jako olympijsky sport pomalu zahyne.
Takze ted predpokladam, ze ti kluci nejsou zadni kamosi, ale nejaci hokejisti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2007 3:49 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | | ...o ceske lize uz vubec nic. . |
Sparta Praha Mistrem ligy!!! AGAIN  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Od te doby, co jsem v USA, mne hokej opravdu absolutne nezajima. O tom, co se deje v NHL nevim vlastne nic a o ceske lize uz vubec nic. Ale myslim, ze na tom neni zase tak moc divneho. Hokej je v celosvetovem meritku jako sport naprosto nevyznamny a je to spis takova specialitka 6 statu a nekolika dalsich obcasniku. Vestina lidi, co se o sport ve svete zajimaji, o nem vi asi tolik, kolik o tom pozemnim. Nebo treba o kriketu v Pakistanu.
Nebyt komercne se zuby nechty drzici NHL, tak snad jako olympijsky sport pomalu zahyne.
Takze ted predpokladam, ze ti kluci nejsou zadni kamosi, ale nejaci hokejisti. |
V Cechach byl hokej vzdycky sport cislo 1, to by sis mel pamatovat, ne?
Mozna ze v severni Americe to popularni neni, ale hrozne bych se divil.
Vzdyt plno lidi i v Evrope HNL sleduje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: |
Mozna ze v severni Americe to popularni neni, ale hrozne bych se divil.
Vzdyt plno lidi i v Evrope HNL sleduje. |
No, jo, NHL je popularni, ale az po NFL, MLB, NBA, NASCAR, a mozna golfu.
Jinak, ve vetsine USA neni moc zajem o hokej, ale v ruznych castech USA a Kanady hokej popularni je jak v CR. Ve Wisconsinu hokej je cislo 2, po footballe. Na UW, football a hokej byly jediny sporty na kterych skola vydelavala velke penize; na ostatnich sportech prodelavala. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá duben 20, 2007 8:23 am Předmět: |
|
|
Mel jsem recht, o hokej se tady zajimaji fakt jenom zenske.
Jestli sem chodi Martin Havlat to teda nevim, ale Jarda Jagr po me vcera chtel Scoutuv telefon, pry mu chce venovat hokejku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: pá duben 20, 2007 12:05 pm Předmět: |
|
|
tak toho treba znam Tak kdyz tak, at ti da spravnou. ja hraju na levou stranu. At neni spatne zahnuta! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: pá duben 20, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Mel jsem recht, o hokej se tady zajimaji fakt jenom zenske.
Jestli sem chodi Martin Havlat to teda nevim, ale Jarda Jagr po me vcera chtel Scoutuv telefon, pry mu chce venovat hokejku. |
Kecas! Jarda byl vcera vlihu. Jeho team smetl ATL v playoff takze na nejaky stranky a hokejky nema cas...vcera jsem si s nim TXT  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po duben 23, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Mas naprostou pravdu, Mobe, poslal jsem pro nej svuj privat jet a trochu jsme to oslavili v mistnim casinu. Byl fakt uz trochu pripity, kdyz to rikal, mozna jsem spatne rozumnel a chtel Scouta prastit hokejkou. Za to, ze si nevazi hokeje - s original "game used" hokejkou od Jardy by hral jenom barbar. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: po duben 23, 2007 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Mas naprostou pravdu, Mobe, poslal jsem pro nej svuj privat jet a trochu jsme to oslavili v mistnim casinu. Byl fakt uz trochu pripity, kdyz to rikal, mozna jsem spatne rozumnel a chtel Scouta prastit hokejkou. Za to, ze si nevazi hokeje - s original "game used" hokejkou od Jardy by hral jenom barbar. |
Ja te pozvu na steak a pivo a ty me pozves na tvuj privat jet..deal or no deal  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 23, 2007 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Mel jsem recht, o hokej se tady zajimaji fakt jenom zenske.
Jestli sem chodi Martin Havlat to teda nevim, ale Jarda Jagr po me vcera chtel Scoutuv telefon, pry mu chce venovat hokejku. |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út duben 24, 2007 7:55 am Předmět: |
|
|
| Mob napsal: |
Ja te pozvu na steak a pivo a ty me pozves na tvuj privat jet..deal or no deal  |
OK, you first. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Mob napsal: |
OK, you first. |
Pozves Jagra a Havlata? Kdy budes prejizdet pres Samotu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|