|
|
| Autor |
Zpráva |
Honza007 Anonymní
|
Zaslal: st duben 11, 2007 2:23 pm Předmět: mám šanci dostat vizum jako špatný student? |
|
|
Ahoj, rád bych získal vizum j-1 a vycestoval od Student Agency do USA na práci na léto. Ale potíž je, že v zimním semestru jsem získal 8 z 30 kreditů (dostal jsem podmínku) a v letním stěží získám 15 z 30 a asi mě vyhodí na podzim (studuji prvním rokem). Peníze na účtu nemám, velký majetek také ne, jen bych mohl mít potvrzení od zaměstnavatele, že mě potřebuje na podzim zase tady. Nemáte prosím někdo nějaké zkušenosti se smolaři jako já? Díky...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: st duben 11, 2007 2:53 pm Předmět: |
|
|
Jestli jedes se student agency a odevzdaval si ji platny potvrzeni o studiu, tak bys mel byt za vodou. Nikoho nezajima jak studujes, ale ze studujes.
Penize na uctu by se student agency taky nemely nijak figurovat v zadosti o vizum.
Ses student, tudiz nikdo neocekava, ze budes milionar ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Honza007 Anonymní
|
Zaslal: st duben 11, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Díky, ale spíš mi jde o ambasádu, kde se mi budou chtít podívat do indexu a až tam uvidí tu paseku, tak jestli mne nepošlou do háje, protože i blbcovi dojde, že momentálně nejsem na tom tak kriticky, ale že s tím nemám moc šanci dostudovat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: st duben 11, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
Neznam nikoho [coz samozrejme neznamena, ze vim vsechno a ze nejsou vyjimky], komu by se divali do indexu, nehlede k tomu, ze nikoho ani index nezajimal. Sebou ho dle pozadavku mit musis.
Jen tak mimochodem, znam lidi, co jeli pres leto s SA do USA a meli falesne potvrzeni o studiu, protoze studenti tou dobou uz nebyli.
Nebo-li dle meho se strachujes zbytecne ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|