|
|
| Autor |
Zpráva |
Brdzi Anonymní
|
Zaslal: út duben 10, 2007 5:52 am Předmět: hokej |
|
|
| Ukrajina-V.Britanie MSB 18 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út duben 10, 2007 10:13 am Předmět: |
|
|
Hokej?
To me spis zajima nadchazejici mistrovstvi sveta v Rusku. Od 27.4. - 13.5.
A tesi me, ze sme ve skupine s USA ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 556 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: út duben 10, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
Tak to me taky
P.S. jeste dnes se smeji, kdyz jsme na jare 2005 USA porazili ... a jak se na to manzel tvaril (ale on predtim ani nevedel, ze CR ma nejaky hokejovy team). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út duben 10, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
Cim to je, ze se tady divaji na hokej jenom zenske??
NHl playoffs, mistrovstvi, David Vyborny opet kapitan ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | Tak to me taky
P.S. jeste dnes se smeji, kdyz jsme na jare 2005 USA porazili ... a jak se na to manzel tvaril (ale on predtim ani nevedel, ze CR ma nejaky hokejovy team). |
Psala jsi kdysi, ze tvuj manzel nejakou dobu zil v Cechach. To bych se divil, ze nevedel ze Cesi nemaj hokejovy team. Co tam proboha na TV sledoval?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 11:20 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Dana_MI napsal: | Tak to me taky
Psala jsi kdysi, ze tvuj manzel nejakou dobu zil v Cechach. To bych se divil, ze nevedel ze Cesi nemaj hokejovy team. Co tam proboha na TV sledoval?  | Ale ne, nezil; jen tam byl na na delsi dovolene (pres mesic). A to jsme meli jine starosti (svatba, papiry atd.)
Ale jsem rada, ze tam byl - aspon si dovede Evropu trochu predstavit. A jemu osobne se tam take moc libilo ... hlavne ta Silvestrovska prochazka po Hrade se zakoncenim na Vaclavaku. Byl tedy v soku, ze se v CR muze pit na verejnosti . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 11:27 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | Rumburak napsal: | | Dana_MI napsal: | Tak to me taky
Psala jsi kdysi, ze tvuj manzel nejakou dobu zil v Cechach. To bych se divil, ze nevedel ze Cesi nemaj hokejovy team. Co tam proboha na TV sledoval?  | Ale ne, nezil; jen tam byl na na delsi dovolene (pres mesic). A to jsme meli jine starosti (svatba, papiry atd.)
Ale jsem rada, ze tam byl - aspon si dovede Evropu trochu predstavit. A jemu osobne se tam take moc libilo ... hlavne ta Silvestrovska prochazka po Hrade se zakoncenim na Vaclavaku. Byl tedy v soku, ze se v CR muze pit na verejnosti . |
Jo tak to jsem nevedel, ze tam byl jen na dovolene. To je fakt, ze za mesic toho moc stihnout nemuze.
Mimochodem, v USA se take pije na verejnosti. Akorat ze to musis mit "schovane" v pytliku
Vzdyt ale kazdy vi, ze tam nemas schovanou Colu nebo Sprite  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 11:34 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Dana_MI napsal: | | Rumburak napsal: | | Dana_MI napsal: | Tak to me taky
Jo tak to jsem nevedel, ze tam byl jen na dovolene. To je fakt, ze za mesic toho moc stihnout nemuze.
Mimochodem, v USA se take pije na verejnosti. Akorat ze to musis mit "schovane" v pytliku
Vzdyt ale kazdy vi, ze tam nemas schovanou Colu nebo Sprite  | Ja vim . Jeste, kdyz jsme nemeli maleho (ted pit nejde, to by neslo), tak jsme meli na ven "cervenou 1l Coca-colu" ... taky reseni .
Ale jeho sokovalo, ze jsem proste u Prasne brany (o Silvestrovske noci, na zahrati) uplne v pohode otevrela sedmicku bileho bez jakehokoliv obalu atd. Jo a taky ho sokovalo, ze muze koupit pivo v McDonalds (to by ale meli tady zavest taky, nektere jidlo se proste musi "splachnout" ). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | Hokej?
To me spis zajima nadchazejici mistrovstvi sveta v Rusku. Od 27.4. - 13.5.
A tesi me, ze sme ve skupine s USA ;] |
Nejak se mi nedari najit, kteraze televize to bude vysilat;[ Jsem neschopnost sama ;]
Mate nekdo vetsi stesti? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|