hokej

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

hokej

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Brdzi
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 5:52 am    Předmět: hokej Odpovědět s citátem

Ukrajina-V.Britanie MSB 18
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hokej?

To me spis zajima nadchazejici mistrovstvi sveta v Rusku. Od 27.4. - 13.5.
A tesi me, ze sme ve skupine s USA ;]
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to me taky Razz

P.S. jeste dnes se smeji, kdyz jsme na jare 2005 USA porazili ... a jak se na to manzel tvaril Wink (ale on predtim ani nevedel, ze CR ma nejaky hokejovy team).
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cim to je, ze se tady divaji na hokej jenom zenske??

NHl playoffs, mistrovstvi, David Vyborny opet kapitan ...
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2007 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Tak to me taky Razz

P.S. jeste dnes se smeji, kdyz jsme na jare 2005 USA porazili ... a jak se na to manzel tvaril Wink (ale on predtim ani nevedel, ze CR ma nejaky hokejovy team).

Psala jsi kdysi, ze tvuj manzel nejakou dobu zil v Cechach. To bych se divil, ze nevedel ze Cesi nemaj hokejovy team. Co tam proboha na TV sledoval? Rolling Eyes
Dana_MI

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2007 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Dana_MI napsal:
Tak to me taky Razz

Psala jsi kdysi, ze tvuj manzel nejakou dobu zil v Cechach. To bych se divil, ze nevedel ze Cesi nemaj hokejovy team. Co tam proboha na TV sledoval? Rolling Eyes
Ale ne, nezil; jen tam byl na na delsi dovolene (pres mesic). A to jsme meli jine starosti (svatba, papiry atd.) Wink
Ale jsem rada, ze tam byl - aspon si dovede Evropu trochu predstavit. A jemu osobne se tam take moc libilo ... hlavne ta Silvestrovska prochazka po Hrade se zakoncenim na Vaclavaku. Byl tedy v soku, ze se v CR muze pit na verejnosti Laughing .
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2007 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Rumburak napsal:
Dana_MI napsal:
Tak to me taky Razz

Ale ne, nezil; jen tam byl na na delsi dovolene (pres mesic). A to jsme meli jine starosti (svatba, papiry atd.) Wink
Ale jsem rada, ze tam byl - aspon si dovede Evropu trochu predstavit. A jemu osobne se tam take moc libilo ... hlavne ta Silvestrovska prochazka po Hrade se zakoncenim na Vaclavaku. Byl tedy v soku, ze se v CR muze pit na verejnosti Laughing .

Jo tak to jsem nevedel, ze tam byl jen na dovolene. To je fakt, ze za mesic toho moc stihnout nemuze.
Mimochodem, v USA se take pije na verejnosti. Akorat ze to musis mit "schovane" v pytliku Rolling Eyes
Vzdyt ale kazdy vi, ze tam nemas schovanou Colu nebo Sprite Twisted Evil
Dana_MI

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2007 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Dana_MI napsal:
Rumburak napsal:
Dana_MI napsal:
Tak to me taky Razz

Jo tak to jsem nevedel, ze tam byl jen na dovolene. To je fakt, ze za mesic toho moc stihnout nemuze.
Mimochodem, v USA se take pije na verejnosti. Akorat ze to musis mit "schovane" v pytliku Rolling Eyes
Vzdyt ale kazdy vi, ze tam nemas schovanou Colu nebo Sprite Twisted Evil
Ja vim Razz. Jeste, kdyz jsme nemeli maleho (ted pit nejde, to by neslo), tak jsme meli na ven "cervenou 1l Coca-colu" ... taky reseni Wink.
Ale jeho sokovalo, ze jsem proste u Prasne brany (o Silvestrovske noci, na zahrati) uplne v pohode otevrela sedmicku bileho bez jakehokoliv obalu atd. Jo a taky ho sokovalo, ze muze koupit pivo v McDonalds (to by ale meli tady zavest taky, nektere jidlo se proste musi "splachnout" Laughing ).
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Buba napsal:
Hokej?

To me spis zajima nadchazejici mistrovstvi sveta v Rusku. Od 27.4. - 13.5.
A tesi me, ze sme ve skupine s USA ;]

Nejak se mi nedari najit, kteraze televize to bude vysilat;[ Jsem neschopnost sama ;]

Mate nekdo vetsi stesti?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com