|
|
| Autor |
Zpráva |
Tina Anonymní
|
Zaslal: čt březen 29, 2007 11:10 pm Předmět: Oklahoma |
|
|
Cau,
rada bych se dozvedela nejake cerstve informace o zivobyti v Oklahome, je tam draho/levno, jak tam koukaji na nas cizaky, zda a kde jsou/nejsou tolerantni, jestli je tam dobra/spatna sance najit praci a jakou, kdyz ty papiry nejsou tak pintlich...
Je vitan kdo tam neco zazil a zkusil a muze se podelit, treba na techto strankach nebo na mem mailu.
Ja mam zkusenost se Smokies, TN, a uz mam tech rednecku, medvedu a turistu (ani v sezone je nemuzete strilet!) tak akorat. Potrebuju vymenit Hrdy Jih za nejakou normalni lokalitu.
Kdyz se Oklahoma neujme mezi pritomnymi znalci, jakykoliv jiny tip je taky velmi vitan.
Diky, at se vam dari
(a mne taky aspon trosku)
Tina
zzgh515@yahoo.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wikas Anonymní
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 7:06 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
osobne jsem nikdy v Oklahome nebyl (ani neprojizdel), ale co jsem slysel, tak docela vydlakov. Ne teda nejakej super rednex ale i tak. Ale zase od jednoho cloveka jsem slysel ze Oklahoma City je docela v pohode!!
Ale kdyz se chces presunout vice na zapad z TN, tak bych doporucil Denver, CO! I Salt Lake City nebylo spatne...
To all: mate zkusenosti z PH, Arizona?? Firma, kde pracuji, tam ma IT centrum, tak sonduji...(ceny, ubytko, zabavu, zivot jako takovy...) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 490 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st květen 02, 2007 10:24 pm Předmět: |
|
|
Oklahoma.
Zil jsem v Tulse asi rok. To bylo asi kolem 1983. bylo to hezke,ciste mesto.Daleko utulnejsi nez Oklahoma city.
Pres leto ale hodne teplo a vlhko ale zimy jen s par dnu snehu.
Lidi byli docela prijemni i kdyz je tam hodne primitivu(rednecks) ale naslo se tam take hodne fajn lidi. Dneska je to jeste dobre mesto kde se usadit,na sever jsou hezke jezera ale je hodne vlhko coz jiz dnes nemam rad.AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|