svatba

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

svatba

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
anonymni
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 12:14 pm    Předmět: svatba Odpovědět s citátem

ahojky
cetla jsem vase forum ohledne svatby.mam par otazek ktere by me zajimaly.pokud nekdo vi odpovedet byla bych rada kdyby jste mi dali vedet.mela jsem turisticke viza,ktere jsem ted prekrocila o rok.budu si brat americana ale zajimalo by me jestli nebudu mit problemy dost GC ze jsem tady byla skoro rok nelegalne?Je lepsi si vyrizovat papiry a vse tady nebo jet do cech,ktery zpusob je rychlejsi?Nevite kolik se ted plati poplatek za prekroceni pobytu v US?Docetla jsem se o affidit of support,ktery by nastavajici musel predlozit,zajimalo by me kolik musi vydelavat rocne aby mu to uznali.nekde jsem se docetla ze je to 125%.jake dokumenty je treba ukazovat ze spolu bydlite u pohovoru?nekdo mi rikal pokud se vdam a pak rozvedu ze podruhe si nemuzu vzit americana?je to pravda?ocenim kazdou odpoved dekuji
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud prekrocis pobyt tak musis platit penalty fee to INS (asi $1000). Bydlet spolu nemusite, ale na pohoru to musi vypadet ze tomu tak je, takze nejake podpurne dokumenty je potreba (taxes delane spolecne, obedve jmena na utility bill, car insurance a podobne). Nerozvadej se dokud nedostanes Permanent GC. Podruhe si muzes vzit koho chces, i kdyz je to american tak je to jedno protoze uz pres neho o papiry nezadas, teda pokud je mas z prvniho manzelstvi.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
Urcite nejezdi domu, jelikoz uz by jsi se sem nikdy nedostala, no v USA sanci mas ale je toho dost.
Takze Good Luck Bucky
anonymni
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dekuji za odpovedi.ja myslela jet do cech a vdat se tam jestli by ten proces dostat GC nebyl rychlejsi.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
V CR to trva od unora 2007 jeste dele nez v USA. Takze nedoporucuji jezdit domu.
Mas velkou sanci dostat GC v USA.
Zdar Bucky
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Pokud prekrocis pobyt tak musis platit penalty fee to INS (asi $1000). Bydlet spolu nemusite, ale na pohoru to musi vypadet ze tomu tak je, takze nejake podpurne dokumenty je potreba (taxes delane spolecne, obedve jmena na utility bill, car insurance a podobne). Nerozvadej se dokud nedostanes Permanent GC. Podruhe si muzes vzit koho chces, i kdyz je to american tak je to jedno protoze uz pres neho o papiry nezadas, teda pokud je mas z prvniho manzelstvi.

Zadnych tisic dolaru se neplati, to se vztahuje snad jen na ty co prekrocili hranici illegalne.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 3:25 pm    Předmět: Re: svatba Odpovědět s citátem

anonymni napsal:
ahojky
cetla jsem vase forum ohledne svatby.mam par otazek ktere by me zajimaly.pokud nekdo vi odpovedet byla bych rada kdyby jste mi dali vedet.mela jsem turisticke viza,ktere jsem ted prekrocila o rok.budu si brat americana ale zajimalo by me jestli nebudu mit problemy dost GC ze jsem tady byla skoro rok nelegalne?Je lepsi si vyrizovat papiry a vse tady nebo jet do cech,ktery zpusob je rychlejsi?Nevite kolik se ted plati poplatek za prekroceni pobytu v US?Docetla jsem se o affidit of support,ktery by nastavajici musel predlozit,zajimalo by me kolik musi vydelavat rocne aby mu to uznali.nekde jsem se docetla ze je to 125%.jake dokumenty je treba ukazovat ze spolu bydlite u pohovoru?nekdo mi rikal pokud se vdam a pak rozvedu ze podruhe si nemuzu vzit americana?je to pravda?ocenim kazdou odpoved dekuji

Tady mas vse co potrebujes:

I 130
I 485
I 693
I 864
I 765
G 325A

Plus kopii I-94, rodnych listu (tvuj si musis prelozit,aby podoba byla stejna, a staci to nechat overit pred public notary za deset dolaru), kopie pasu, pasovy fotky, marriage certificate, danovy priznani manzela (sponzora) za posledni tri roky a jeho potvrzeni o soucasnych prijmech.

A myslim ze tam byl jeste poplatek $70 na otisky.

U vetsiny statu je 125%, u Hawaie a Aljasky to je jinak. ALe to vse je uvedeny na formularich. Tech 125% bylo nejakych $16.000 rocne.

A na pohovoru ukaz joint bank account (karty a vypisy) a nejaky ucty za elektrinu nebo mobil. A fotky. Jakykoliv kde jste spolu Smile

A rozved se az budes mit permanentni zelenou. Cool
anonymni
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dekuji za odpoved vsem
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com