Chci tam a nevím jak :)

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Chci tam a nevím jak :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
I.am.good
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 12:59 am    Předmět: Chci tam a nevím jak :) Odpovědět s citátem

Ahoj, ahoj, ahoj,
mojí milí lidičkové, mám pěknou řádku dotázků.. Smile
Anebo spíš to shrnu...chtěl bych zajet do jůesej se podívat, vydělat nějakej ten halíř a pak se možná někdy i vrátit. Takže vás tímto prosím o radu, co všechno udělat pro to, abych se tam dostal...vůbec totiž nevím, jak na to..je mi jasný, že potřerbuju vízum..jak jinak, než turistický Smile, mno, ale co dál?? Kopupím si letenku, vylezu v americe z letadla a co teď?? Anglicky moc neumím, neznám to tu..Sad
Proto vás prosím, zda by jste mi tady něco k tomu nenapsali, když tak na to přijde, tak ani ne "něco", jak ospíš "všechno" Very Happy Já vám díky hrozně moc.
ICQ: 225-286-567 MSN: i.am.good@centrum.cz AIM: jajsemdobrej
ginter
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2005 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, tak to ja nevim. Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com