k-1

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

k-1

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
verunka
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 12:51 pm    Předmět: k-1 Odpovědět s citátem

Muze mi pls nekdo rict, zda mam sanci dostat K-1 visa. Pritel je american, ale tak nejak po mailech, prileti za mnou po druhe za 1 rok, ja tam byla jednou na 3 tydny - vizum turisticke jsem dostala diky nemu, napsal mi zvaci dopisy potvrzene od notare - vizum bylo bez problemu, kdyz prokazeme, ze jsme se navstivili za uplynuly rok, ale nezijeme spolu, mame sanci ziskat k-1? Co nam jeste pomuze? Diky za odpoved

omlouvam se, sem to hodila do zelene karty...clovek aby se v tom vyznal Smile, fakt sorry
ilsalmi

Registrace: 13. 06. 2006

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
no asi by to nebyl problem - ja jsem poznala pritele pri studiu v Anglii - pred svatbou jsme se znali dva roky a navstevovali jsem se tak 3-4x do roka jak vysla dovolena. Oni se nakonec pri tom pohovoru v Praze na ambasade na prilis veci neptaji. jen jak jste se poznali - to bych si neco vymyslela a kde chcete bydlet a jak dlouho se znate a jestli si ho chces vzit:)) Vim ze pri zaslani zadosti o K-1 vizum musel pritel poslat nejake fotky a razitka v pase, muzes poslat emaily, napsat ze si volate pres skype ( ne ze by po tom nekomu neco bylo) - ale nemyslim si, ze to nejak extra zkoumali.

Priprav se na docela slusne vydaje, cesty do Prahy a spoustu cekani - nam vyrizeni snoubeneckeho viza trvalo asi pul roku, stalo me to cele kolem 20 tisic. Ted jsem tady po svatbe v USA a budu cekat jeste asi tri mesice na zelenou kartu.
Hodne zdaru!
verunka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 2:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc diky za odpoved. No, ja si nemam co vymyslet, jsem pravdomluvna uz od prirody Smile. 20 000,- je docela v poho, co uz, kdyz 2 chteji byt spolu, tak to daj. Muj ex je AUS, tak jsem si zazadala o de facto spouse a dostala jsem vpoho bez problemu do cca 3 tydnu, ale cena cca 60 000,- no ale kdyz clovek neco chce....
Preji ti hodne lasky a stesticka, a kdybys mela nejake tipy, tak pisni, pa pa
verunka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 2:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo a jeste k tomu AUS vizu, nebudou me kvuli tomu proklepavat??? minule na USA ebassy se jim to docela libilo, ale ted aby si nerekli, ze se chci za kazdou cenu upichnout mimo Cesko? Bo tam mam permanent application ci co, sem zadala o permanent, ale prvni 2 roky to bylo jen temporary, ale v pase je permanent, nebude to problem? A zrovna nad tim mam razitko o vstupu do USA, jako naschval ...
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

verunka napsal:

aby si nerekli, ze se chci za kazdou cenu upichnout mimo Cesko?

To je jim myslim jasne i bez toho AUS viza Twisted Evil .
verunka
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 2:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jeee, diky! jasny, az na to ze ja nikdy do AUS ani USA nechtela, v AUS jsem byla 2 mesice a pote odjela velice rada zpet do CR ä poprosila ex at mi to vizum zrusi, po pul roce jsem zjistila, ze ho porad jeste nezrusil, tak jsem "prosila" znovu o zruseni, fakt! Takova ja jsem poctiva! Mela by mi byt hanba, ja vim Rolling Eyes , spousta lidi to nechape. Ted jsem jen prosila o radu, takze kdo vi, tak at se vyjadri, jestli je to nebo neni to problem, diky moc.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com