|
|
| Autor |
Zpráva |
Lukas Anonymní
|
Zaslal: út únor 27, 2007 2:40 am Předmět: Nelegal Prace v USA |
|
|
| Ahoj Vsem, nemate prosim nejaky typ na web, kde by se dali projit inzeraty na praci, ale pro nelegali? tzn. neco jako busser,housekeepnig apod.dekuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: út únor 27, 2007 1:08 pm Předmět: Re: Nelegal Prace v USA |
|
|
mam posli $30 a ja poslu adresy. I ja chudy dedecek si musi nejak vydelat
| Lukas napsal: | | Ahoj Vsem, nemate prosim nejaky typ na web, kde by se dali projit inzeraty na praci, ale pro nelegali? tzn. neco jako busser,housekeepnig apod.dekuji |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: út únor 27, 2007 10:25 pm Předmět: Re: Nelegal Prace v USA |
|
|
| Mob napsal: | mam posli $30 a ja poslu adresy. I ja chudy dedecek si musi nejak vydelat
| Lukas napsal: | | Ahoj Vsem, nemate prosim nejaky typ na web, kde by se dali projit inzeraty na praci, ale pro nelegali? tzn. neco jako busser,housekeepnig apod.dekuji |
|
Ja ti ty adresy poslu i za $ 29  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st únor 28, 2007 12:49 am Předmět: |
|
|
nikde se nenabizi prace primo pro illegaly, pac by to bylo nelegalni. .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lukas Anonymní
|
Zaslal: st únor 28, 2007 1:46 am Předmět: Nelegal Prace v USA |
|
|
| Jak je videt panove,porad se nezapre, ze jste z cech:)I tak dekuji za reakce, ja uz si nejak poradim:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 28, 2007 7:56 am Předmět: Re: Nelegal Prace v USA |
|
|
Si snad spadl z mesice
Stoupni si do fronty s Mexicanama, mozna ze tam nejakou praci sezenes.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUKAS Anonymní
|
Zaslal: st únor 28, 2007 10:00 am Předmět: Nelegal Prace v USA |
|
|
| Jenom jestli jsi nezpadl z mesice Ty covece, prace je vsude dost, zalezi na tom jestli jsi vybiravej nebo ne:)Chtel jsem jenom typ nic vic:), ale jak rikam, uz se tim nejak poperu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 28, 2007 3:41 pm Předmět: |
|
|
Lukasi,takhle pres web ti nikdo neposle zadny adresy,nebo pochybuju ze poradi..kazdy si hlida to svoje... Czech people... zkus vyuzit naky kontatky, jestli nekoho mas v USA atd.nebo radim jet primo do turistickych oblasti a hledat az na miste! Good luck! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: st únor 28, 2007 10:56 pm Předmět: Re: Nelegal Prace v USA |
|
|
| LUKAS napsal: | | Jenom jestli jsi nezpadl z mesice Ty covece, prace je vsude dost, zalezi na tom jestli jsi vybiravej nebo ne:)Chtel jsem jenom typ nic vic:), ale jak rikam, uz se tim nejak poperu. |
No jestli jsi treba schopnej delat baby sitting nebo cleaning .. tak si udelej visitky a objet nejaky ty mista v okoli, hod to kazdymu do srchanky a on se snad nekdo chytne .. takhle to delala jedna znama .. nabrala si ctyri veke domy na uklizeni .. dela ctyri dny v tejdnu a vydela jako ja za 7 dni rachoty ..
Musis otravovat...
Zajdi si do cistiren nebo do Deli a optej se na praci, mam znamy co takhle v deli nebo v cistirnach delaj absolutne bez jakyhkoli papiru ...
Musis to zkouset
GOOD LUCK |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 28, 2007 11:37 pm Předmět: Re: Nelegal Prace v USA |
|
|
| Lukas napsal: | | Jak je videt panove,porad se nezapre, ze jste z cech:)I tak dekuji za reakce, ja uz si nejak poradim:) |
A jak to poznas ze jsou panove z Cech? Muzes me to prozradit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUKAS Anonymní
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 5:20 am Předmět: Nelegal Prace v USA |
|
|
Marketo moc ti dekuji za typ, tohle je naprosto idealni, zname tam mame a ty maji taky zname, takze by to mohlo klapnout:)Chcem tam stravit cca rok, kvuli zdokonaleni v anglictine, takze vecer chodit do skoly a pres den neco delat tak, aby sme vyzili:)
Pokud budu mit cas, tak se urcite prijedu podivat do NY:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 8:40 am Předmět: |
|
|
LUKAS,
za $30 ti poradim jak spravne skemrat a jak si udelat vizitky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 100
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 8:59 am Předmět: |
|
|
S tema visitkama to vazne funguje..tez jsem to tak delala.Akorad nesmis otevirat postovni schranku .Volali mi z posty,ze to je nelegalni atd...pak jsem to davala jenom za tu klapku,to nejakej cas prochazelo a pak mi zase volali  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUKAS Anonymní
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 2:32 am Předmět: Nelegal Prace v USA |
|
|
parada, tak tohle určitě zkusim. Jenom mě stale udivuje,ze nekdo porad reaguje takovejma debilnima odpovedma jako "mob" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 9:56 pm Předmět: |
|
|
LUKAS,
za $30 ti poradim jak muzes gofuckyourself  |