O zvířatech

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

O zvířatech

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 2:33 pm    Předmět: O zvířatech Odpovědět s citátem

O zvířatech
Čáp se jen tak prochází a najednou vidí šneka, jak si to šine ven z lesa. Tak povídá: " Šneku, kam tak chvátáš?"
A šnek na to: "Ale přijeli do lesa berňáci, tak zdrháme. To víš, já mám barák, moje má barák, děti mají baráky, tak zdrháme."
No tak čáp neváhá, ale jak tak utíká, tak potká medvěda. "Čápe, kam jdeš?"
"Ale, medvěde, do lesa přijeli berňáci, tak zdrhám. To víš, já si žiju na vysoký noze, moje si žije na vysoký noze, děti si žijou na vysoký noze, tak zdrháme."
Medvěd se lekne a taky prchá. Potká krtka. "Medvěde, kam zdrháš?"
"Ale, krtku do lesa přijeli berňáci, tak zdrhám. To víš, já mám kožich, moje má kožich, děti mají kožichy, tak zdrháme."
Krtek neváhá, popadne rodinu a prchaj. Jak tak hrabou, tak se prohrabou až do ZOO do klece s paviánama. A ten největší se hned ptá: "Krtku, co tu děláš?"
"Ale, do lesa přijeli berňáci, tak zdrhám. To víš, já mám nahrabáno, moje má nahrabáno, děti mají nahrabáno, tak zdrháme."
Pavián se na něj kouká a potom povídá: "Že se na to nevysereš. Podívej se na nás. Já mám holou prdel, moje má holou prdel, děti mají holou prdel a stejně jsme skončili za mřížema."
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Green
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hahaha Laughing Laughing
Belzebuba

Registrace: 25. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Predem se omlouvam za vulgaritu, ale musi to byt. Hvezdicky jako cenzura jsou pro me naprosto nepripustne a uz vubec ne smeroplatne ;]
Doufam, ze cenzura pochopi a primhouri oko ;]

Snad to tu jeste nebylo...

Medved se probudi po dlouhe zime a jak tak vychazi z jeskyne, tak si polohlasem rika: "Jezisi ja, ja sem tak nadrznej! Osukam prvniho zivyho tvora, kteryho uvidim!!!"
Pevne rozhodnutej se zatatejma pestma se hned zacina divat po nejakym tom vhodnym predmetu zajmu. A co nevidi! Jezek!!! A sine si to jenom par metru od nej!!! Medved bez zavahani vyrazi jeho smerem a jezek jak zaslechne dupani, tak se obranne skrci do kubicka. To medveda nemuze odradit a tak ho vezme do svech pazouru, ruzne ho obraci a hleda nejakou tu diru... Nemuze nic najit a tak s nim zacne vztekle trast a rvat: "Kde mas picu????? Kde mas PICU???!!! KDE MAAAS PIICUUU!!!"
Jezek pochopitelne taky nasranej z nastaly situace se ohradi: "ZADNOU NEMAAAM!!!"
Medveda to prekvapi, chvili stoji a premysli. Na to zacne znovu s jezkem trast a opet vztekle rvat: "Cim si to rekl? CIM SI TO REKL?!!!!"
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com