|
|
| Autor |
Zpráva |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 12:26 pm Předmět: Pracovni povoleni po svatbe |
|
|
Ahoj - uz jsem si myslim o tom vsem precetla hodne - ale v nekolika vecech mam porad gulas. Prijedu do US na fiancee visa, zazadame o marriage licence, vezmu si Americana, pozadam o adjustment of status a budu cekat na pozvani k pohovoru a zelenou kartu. Kdy a jak mezitim dostanu pracovni povoleni? A SSN? A kdy muzu zadat o ridicak?
Moc diky!
Petra |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petra Anonymní
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 10:22 am Předmět: pracovni povoleni a ridicak |
|
|
ahoj,
ja jsem se vdavala v zari a pracovni povoleni jsem dostala az v lednu. A ridicak si podle me (jak jsem si procitala strany Department of motor vehicles) muzes delat az mas pracovni povoleni...Ale to nevim jiste... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 9:39 pm Předmět: Re: Pracovni povoleni po svatbe |
|
|
| ilsalmi napsal: | Ahoj - uz jsem si myslim o tom vsem precetla hodne - ale v nekolika vecech mam porad gulas. Prijedu do US na fiancee visa, zazadame o marriage licence, vezmu si Americana, pozadam o adjustment of status a budu cekat na pozvani k pohovoru a zelenou kartu. Kdy a jak mezitim dostanu pracovni povoleni? A SSN? A kdy muzu zadat o ridicak?
Moc diky!
Petra |
.... no me pracovni povoleni prislo po 3 mesicich od poslani papiru a potom jsem zacala s vyrizovani SSN a tom mi prislo (3-4 tydny) potom. A s tim ridicakem nevim, zalezi v jakem state ho budes delat, protoze bez SSN se s tebou nekteri nebudou vubec bavit a reknou Ti " prid az ho dostane". Ja osobne jsem ho udelala jeste pred svadbou ( nemela jsem SSN), ale dalo mi to trosku prace, vsude me vyhazovali, ale nakonec asi na "sedmy pokus" mi ho dovolili udelat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|