Pas a vse kolem toho

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pas a vse kolem toho

Autor Zpráva
libby
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 6:38 pm    Předmět: Pas a vse kolem toho Odpovědět s citátem

Mam dotaz,
jsem vdana za americana.Mam obcanstvi ceske a nemecke.Co se tyka pasu mam oba jak cesky tak nemecky uz prosly.Ma nekdo zkusenosti,zda je nutne si nechat vydat novy pas na vdane prijmeni nebo lze si ponechat pas na svobodne jmeno?nebo je bezpodminecne nutne podstoupit proces overeni obcanstvi,zapis do ceske matriky atd. a pak teprve zadost o vystaveni noveho pasu?
Rada bych jela domu do CR,ale proces bude moc dlouhy. Nebude stacit k pasu jen zelena karta?
za jakykoliv nazor ci radu diky!a preji vsem STASTNY NOVY ROK 2007!
Jitka
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, ze budes mit problem, kdyz mas pas na jine jmeno nez zelenou kartu. Ja bych doporucila se obratit na ceskou ambasadu, mozna, ze by ti mohli pomoct v zadosti o novy pas na nove jmeno. Zrejme budou po tobe pozadovat rodny list, tvuj stary pas, oddaci list s prekladem a apostolou.
maondrus
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
pokud jim reknes, ze jsi vdana, tak po tobe budou chtit zapis do ceske matriky.(ja se ozenil, propadl mi pas, ted se dostat do ceska je "nightmare!!".)
Dostal jsem spoustu papiru-1/zapis do matriky(zenat),2/zadost+prohlaseni o zjisteni obcanstvi, 3/podani zadosti o e-pas(na 10let), musis se 2krat osobne dostavit, vse tak do sesti mesicu Sad .
(ja vim, mel jsem na to myslet drive...bla bla, takova je realita)
Muzes pozadat o cestovni prukaz, ale na ten te nepusti zpet.
Muzes poslat plnou moc rodicum, ale nevim jestli jim daji tvou ID nebo pas, asi NE.
Nebo tam zustat vic jak mesic a vse vyridit.
Dej mi vedet
martin
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com