apostila

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

apostila

Autor Zpráva
pendl
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 8:44 am    Předmět: apostila Odpovědět s citátem

Cau bratri a setry,

cetl jsem posledni clanek o apostile. Dokument poslu mailem na Department of State v Tallahassee. Potreboval bych jen vedet, jestli mi muzou overit nasledujici dokument. Jedna se o formular overeni prijmu, "income onfirmation", ktery mi zaslala ceska banka. Kupuju totiz v Cechach byt a potrebuju hypoteku. Banka chce videt moje prijmy za poslednich 6 mesicu a musim jim to overit apostilou. Snazim se to najit na netu, ale pokud s tim mate nekdo zkusenosti, bylo by to najisto.

Diky a stastny novy rok,

Pavel
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, ale jenom, kdyz jim to posles uz ostemplovane floridskym notarem, protoze apostila neoveruje samotny dokument, ale jen to notarizacni razitko na nem.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:29 pm    Předmět: Zkus jim zavolat ... Odpovědět s citátem

Jednak bych na ten Department of State zavolala, ale oni to nejspis budou mit chtit predem notarsky overene (nebo Tvuj podpis na tom overeny atd.). A tohle overeni Ti snad udela vetsina bank na pockani (nevim jak v Tenessee, ale v Michiganu se za to bud neplati nebo neco malo).
Jinak notar muze overit dokument i kdyz mu nerozumi www.michigan.gov/sos/0,1607,7-127-1638_8736-85780--,00.html ... zase, alespon tady v MI, v TN si to radeji over. Ale je lepsi to mit rovnou v cestine, protoze pokud to bude v anglictine, tak zase budes v CR platit za soudne overeny preklad (to ale asi stejne, protoze danova priznani v CJ mit nebudes).
Apostilu pro overeni prijmu jsem sice nedelala, ale jine dokumenty ano (rodne listy, diplom atd.)
Tak dej vedet, jak jsi dopadl.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com