Hledám Karla Němce - TÁTU

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Hledám Karla Němce - TÁTU

Autor Zpráva
abervirtu@seznam.cz
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 26, 2006 1:23 am    Předmět: Hledám Karla Němce - TÁTU Odpovědět s citátem

Ahoj lidičky,jsem deset tisíc kilometrů od vás ve své domovině.Prosím všechny co znají pana Karla Němce bydlí v Chicagu.Dnes mi má falešná sestra oznaámila že je můj OTEC po smrti,má tu těžce nemocnou ženu.Kdo ho zná nepište jestli žije.Pokud je to pravda nemohu to mamince říct.Děkuju
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 26, 2006 4:08 am    Předmět: Re: Hledám TÁTU Odpovědět s citátem

abervirtuacz(zavinAC)seznam.cz napsal:
Ahoj lidičky,jsem deset tisíc kilometrů od vás ve své domovině.Prosím všechny co znají pana Karla Němce bydlí v Chicagu.Dnes mi má falešná sestra oznámila že je můj OTEC po smrti,má tu těžce nemocnou ženu.Kdo ho zná napište jestli žije.Pokud je to pravda nemohu to mamince říct.Děkuju
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com