Recept na knedliky

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Recept na knedliky
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vareni
Autor Zpráva
tiskarna



Registrace: 18. 01. 2005
Příspěvky: 117
Bydliště: Memphis

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2005 10:51 am    Předmět: Knedliky Odpovědět s citátem

Ahoj vsem na chicagu.Mam velkou prosbu muzete mi nekdo napsat recept na knedliky.Mam na ne uz opravdu chut a do chicaga mam daleko,tak ze jak se rika vsechno je poprve a proto bych to rad zkusil ukuchtit.Dekuji predem Vsem a preji hezky den.
Návrat nahoru
damini



Registrace: 22. 01. 2005
Příspěvky: 37

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2005 10:27 am    Předmět: knedliky Odpovědět s citátem

Nemuzu uverit ,ze ti jeste nikdo ten recept nenapsal.
Tak to nejdriv zkusim,jako ze o vareni neco vis, a kdyz ti to nebude jasne tak se zeptej a ja ti odepisu.


2x Pillsbury shake and bake nebo Wondra Mouka ve valeccich bylo o ni uz psano ve varicim foru.
*** + mouka na zahusteni asi tak 6 lzic aby se testo nelepilo k mise!!!

1/2 lzicky soli
1 kvasnice balicek (ja pouzivam SAF traditional active dry)
4-5 platku bileho chleba( nebo housky )
650 ml vody vlazne ,nebo mleka

Mouku ,sul promichas ,pridas vlazne mleko nebo vodu,ja davam vodu,kvasnice podle navodu,mas 2 druhy bud do mouky rozmichzt nebo nechat v trosce mleka vykvasit ,proste si prelouskej navod
Toto testo budes vypracovavat s velkou vareckou az bude hladke a budou se ti tvorit puchyre,
***pokud se ti budou lepit k mise musis pridavat mouku po troskach az se prestane lepit.(Nesmi se ale dat moc mouky jinak budou tvrde.}Do vypracovaneho testa pridas na suche panvi osmahle do zlatova na kostky nakrajene bily chleba,ci housky.Pridas to tam az to bude vychladle.
Zapracujes to do testa .A pak uz ho das jen na teple misto vykynout.
Po vykynuti udelas tri knedliky a nechas je jeste chvilku na stole kynout asi 15 minut.
No a pak uz je das do varici vody asi na 15 az 20 minut varit .Spis tech 20 minut.Mej je na pul prikryte poklickou kdyz je budes varit ,hezky ti jeste vykynou za varu. V pulce casu cili 9 minut je otoc.Hned po vyndani ja pouzivam 2 male talirky aby si si vytvor nezlomil v pulce, je propichej vidlickou po cele delce staci 3x do knedliku pichnout aby se ti nesrazil a para mohla ven.No a dobrou chut.Napis mi jestli se ti povedli aby moje usili bylo neco platne.
Návrat nahoru
miro
Site Admin


Registrace: 09. 01. 2005
Příspěvky: 1989
Bydliště: Chicago

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2005 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Knedliky nikdo rucne neumi. Ja je kupuju, daj se sehnat skoro vsude v Chicagu.
Návrat nahoru
ocean*



Registrace: 05. 04. 2005
Příspěvky: 220

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 4:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shocked Aaaaaaaaaaaaaaale umi.
Návrat nahoru
Pepino73
Kritik


Registrace: 31. 01. 2005
Příspěvky: 268

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy v Chicagu jsou mozna k sehnani ale u nas ne a domaci rucne delany je nejlepsiiiiiiiii Razz
Návrat nahoru
Pepino73
Kritik


Registrace: 31. 01. 2005
Příspěvky: 268

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing A kdyz se jeste sezene celer, ktery neni bezne v kazdem obchode to je potom svickova s domacim knedlickem mnaaaaam a to nemluvim o domacim chlebicku Very Happy
Návrat nahoru
Pepino73
Kritik


Registrace: 31. 01. 2005
Příspěvky: 268

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby jste nerekli ze vam delam jen chute tak tady je recept na domaci chleba.

1/2 mouky
2 drozdi
3 lzicky soli
2 lzicky cukru
3 lzice octu
kmin
3 hrnicky vody
Tohle vsechno smichat dohromady a nechat
20 minut odstat. Potom znovu zamichat a nechat 40 minut stat.Potom znovu zamychat a 20 minut nechat stat.Potom se nasype mouka do formy napriklad v te co se pece krocan, vlozite tam testo potre se vajickem a da se do rozpalene trouby na 450 na 15-20 minut a potom se teplota snizi na 250 a necha se to pect 3/4 hodiny. Razz Tak hodne stesti a at se Vam to povede.
Návrat nahoru
Piskle



Registrace: 20. 01. 2005
Příspěvky: 681

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2005 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Knedliky nikdo rucne neumi. Ja je kupuju, daj se sehnat skoro vsude v Chicagu.

Miro?Ja ti dam,ze je nikdo rucne neumi.Kdyz se s nima placal 13 let v CR,tak se s nima placa i nekolik let v USA Razz
Návrat nahoru
Maxipes



Registrace: 05. 02. 2005
Příspěvky: 140

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2005 2:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Miro.
Nesouhlasim s tebou ze rucne delane knedliky uz nikdo neumi.Naopak.Vetsinu CECHU (CECHOAMERICANU) co znam tady ve Statech tak je delaji jedine rucne.Je pravda ze kazdej ma ten svuj zpusob atd,ale jsou rucne delane.Rekl bych ze na tom nic moc tezkeho neni a je to pomerne rychle.Spise se do toho pustit.Kupovane jsou OK,ale nic SPECIAL.Asi jak kde.Ja jsem si je dvakrat koupil v N.Y.C. a to prave proto ze jseme byli lini je uvarit,ale s rucne delanejma to melo hodne malo spolecneho.Ten nazev byl rozhodne stejnej.Jasne k jidlu to je a asi pokud nekdo nemel knedliky dlouho, nebo je neumi tak by se jen olizoval.Ja uz je jim tak jednou,dvakrat do roka,ale az je priste budu delat pokusim se to vse odmerit a napsat na Forum.
Zatim ahoj maxipes.
Ahoj tiskarna.
Az je budu varit pokusim se ti to odmerit a napsat.Pokud to chces tak od oka jak to delam ja tak dej vedet.Ahoj maxipes.
Návrat nahoru
mamina
Anonymní





PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 7:27 am    Předmět: knedle Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Vazeny gurmane,takove knedliky,jake delam ja,nikdo neumi Laughing ,ale ted vazne.....nejsou jen kynute,ale ja delam i praskove.Jsou dietnejsi a jejich priprava nezabere tolik casu.Nebydlim sice v USA,ale rada poskytnu rady Cool
Priprava huoskovych knedliku:
1/2 kg polohrube a nebo hrube mouky(slysela jsem,ze s tou moukou je to tam horsi,mam na mysli,co se tyce sorty mouky.....je tam hodne druhu mouky,takze asi hledat a hledat.Vhodna by byla i detska krupicka,je podobna hrube mouce.)
1x vejce
2 dkg kvasnic
spetka sole
2x houska a nebo 2x rohliky(Zkratka nejake bile pecivo,ktere se bude krajet na kosticky)
cukr....mozna to nekoho zarazi,ale ten cukr se smicha s vodou a nebo mlekem a do tohoto roztoku se nadrobi kvasnice,lepe nam vzejdou.
A nyni zacneme s pripravou knedliku.Do vetsi misy si nasypeme mouku.Osolime spetkou sole,pridame jedno vejce a nalejeme vzesle kvasnice.Na 1/2 kg mouky by tam melo prijit asi 2-3 dcl vody a nebo mleka.Ja teda zadelavam knedle jen na vode.Zacneme hnacat vareckou a pekne testo propracujeme.Nakonec si nakrajime housku,rohlik,bile pecivo na kosticky a ty pridame do testa a zas pekne prohnacame.Nechame nekde v teple vykynout.Vykynute testo vyklopime na val,rozdelime na 2-3 dily,pekne kazdy dil propracujeme jeste,udelame valecky dlouhe asi 20-25 cm.Zalezi jak mate velky kastrol na vareni tech knedliku.Az nam pekne vykynou,tak je hezky vlozime do vrouci a osolene vody.Nejdriv je varime pod poklici asi 5-8 minut,pak je hezky otocime briskem vzhuru a to uz je nemusite prikryvat poklici.A zas varime 5-8 minut.Pak je opatrne vyjmeme,propichame spejli a nebo necim jinym,aby se nam nesrazily.Krajime niti na platky.Sila tech platku je pro kazdeho individualni,zalezi na tom,jaky jste jedlik.Pripadne dotazy rada zodpovim.mamina Very Happy
Návrat nahoru
mamina
Anonymní





PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 7:30 am    Předmět: Re: knedle Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

mamina napsal:
Vazeny gurmane,takove knedliky,jake delam ja,nikdo neumi Laughing ,ale ted vazne.....nejsou jen kynute,ale ja delam i praskove.Jsou dietnejsi a jejich priprava nezabere tolik casu.Nebydlim sice v USA,ale rada poskytnu rady Cool
Priprava huoskovych knedliku:
1/2 kg polohrube a nebo hrube mouky(slysela jsem,ze s tou moukou je to tam horsi,mam na mysli,co se tyce sorty mouky.....je tam hodne druhu mouky,takze asi hledat a hledat.Vhodna by byla i detska krupicka,je podobna hrube mouce.)
1x vejce
2 dkg kvasnic
spetka sole
2x houska a nebo 2x rohliky(Zkratka nejake bile pecivo,ktere se bude krajet na kosticky)
cukr....mozna to nekoho zarazi,ale ten cukr se smicha s vodou a nebo mlekem a do tohoto roztoku se nadrobi kvasnice,lepe nam vzejdou.
A nyni zacneme s pripravou knedliku.Do vetsi misy si nasypeme mouku.Osolime spetkou sole,pridame jedno vejce a nalejeme vzesle kvasnice.Na 1/2 kg mouky by tam melo prijit asi 2-3 dcl vody a nebo mleka.Ja teda zadelavam knedle jen na vode.Zacneme hnacat vareckou a pekne testo propracujeme.Nakonec si nakrajime housku,rohlik,bile pecivo na kosticky a ty pridame do testa a zas pekne prohnacame.Nechame nekde v teple vykynout.Vykynute testo vyklopime na val,rozdelime na 2-3 dily,pekne kazdy dil propracujeme jeste,udelame valecky dlouhe asi 20-25 cm.Zalezi jak mate velky kastrol na vareni tech knedliku.Az nam pekne vykynou,tak je hezky vlozime do vrouci a osolene vody.Nejdriv je varime pod poklici asi 5-8 minut,pak je hezky otocime briskem vzhuru a to uz je nemusite prikryvat poklici.A zas varime 5-8 minut.Pak je opatrne vyjmeme,propichame spejli a nebo necim jinym,aby se nam nesrazily.Krajime niti na platky.Sila tech platku je pro kazdeho individualni,zalezi na tom,jaky jste jedlik.Pripadne dotazy rada zodpovim.mamina Very Happy




To byl recept na klasicke knedliky.Praskove knedliky jsou podobne,jen se misto kvasnic dava prasek do peciva a ty se nemusi nechat kynout.Jak se testo propracuje,tak se z nej hned delaji valecky a ty se hned vkladaji do vrouci a osolene vody...mamina
Návrat nahoru
Henek
Veteran


Registrace: 12. 03. 2005
Příspěvky: 2213
Bydliště: Cincinnati Ohio

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja delam knedliky ze smesi na Cantry bisket"podle navodu jenom to nepecu ale delam na pare a jsou vyborne
Návrat nahoru
mamina
Anonymní





PříspěvekZaslal: st červen 15, 2005 8:16 am    Předmět: Re: knedle Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

mamina napsal:
mamina napsal:
Vazeny gurmane,takove knedliky,jake delam ja,nikdo neumi Laughing ,ale ted vazne.....nejsou jen kynute,ale ja delam i praskove.Jsou dietnejsi a jejich priprava nezabere tolik casu.Nebydlim sice v USA,ale rada poskytnu rady Cool
Priprava huoskovych knedliku:
1/2 kg polohrube a nebo hrube mouky(slysela jsem,ze s tou moukou je to tam horsi,mam na mysli,co se tyce sorty mouky.....je tam hodne druhu mouky,takze asi hledat a hledat.Vhodna by byla i detska krupicka,je podobna hrube mouce.)
1x vejce
2 dkg kvasnic
spetka sole
2x houska a nebo 2x rohliky(Zkratka nejake bile pecivo,ktere se bude krajet na kosticky)
cukr....mozna to nekoho zarazi,ale ten cukr se smicha s vodou a nebo mlekem a do tohoto roztoku se nadrobi kvasnice,lepe nam vzejdou.
A nyni zacneme s pripravou knedliku.Do vetsi misy si nasypeme mouku.Osolime spetkou sole,pridame jedno vejce a nalejeme vzesle kvasnice.Na 1/2 kg mouky by tam melo prijit asi 2-3 dcl vody a nebo mleka.Ja teda zadelavam knedle jen na vode.Zacneme hnacat vareckou a pekne testo propracujeme.Nakonec si nakrajime housku,rohlik,bile pecivo na kosticky a ty pridame do testa a zas pekne prohnacame.Nechame nekde v teple vykynout.Vykynute testo vyklopime na val,rozdelime na 2-3 dily,pekne kazdy dil propracujeme jeste,udelame valecky dlouhe asi 20-25 cm.Zalezi jak mate velky kastrol na vareni tech knedliku.Az nam pekne vykynou,tak je hezky vlozime do vrouci a osolene vody.Nejdriv je varime pod poklici asi 5-8 minut,pak je hezky otocime briskem vzhuru a to uz je nemusite prikryvat poklici.A zas varime 5-8 minut.Pak je opatrne vyjmeme,propichame spejli a nebo necim jinym,aby se nam nesrazily.Krajime niti na platky.Sila tech platku je pro kazdeho individualni,zalezi na tom,jaky jste jedlik.Pripadne dotazy rada zodpovim.mamina Very Happy




To byl recept na klasicke knedliky.Praskove knedliky jsou podobne,jen se misto kvasnic dava prasek do peciva a ty se nemusi nechat kynout.Jak se testo propracuje,tak se z nej hned delaji valecky a ty se hned vkladaji do vrouci a osolene vody...mamina




Caute gurmani,
tak jsem dneska varila kynute knedliky s boruvkami.Pokud Vas bude honit mlsna,tady je recept:

1/2 kg polohrube mouky
20 g kvasnic
1 vejce
mleko
spetka sole
a 1 kostka cukru do kvasku

Mleko si trochu ohrejeme,aby bylo vlazne.Pridame do nej 1 kostku cukru a nadrobime 20 g kvasnic.
Do misy si dame 1/2 kg pol. mouky,trochu osolime,ale opravdu jen tu spetku.Pridame 1 vejce a vylejeme na to ty vzesle kvasnice.Ja je davam s mlekem do male misky a prikryvam je.Po vzejiti kvasnic je na nich pekna cepice:-)
Na 1/2 kg mouky je potreba asi 2-3 dcl mleka.Pokud se Vam bude zdat testo ridke,tak pridate jeste mouku.Testo musi byt tuhe,jako asi na buchty.Pekne testo propracujeme a nechame prikryte kynout nekde na teplem miste.Po vykynuti je propracujete jeste jednou(pokud se Vam nechce,nic se nedeje),ale predem upozornuji,ze je to jako s testem na buchty.To,kdyz je 2x propracovane,tak je,jak pericko:-))
Pokud mame testo uz vykynute,tak si ho hezky dame na pomoucnene mistecko,kde ho budete zpracovavat.Ja je nekdy delam jen na kuchynsky desce a nebo vyndam val.Celkem je to jedno,kde je delate.Testo si rozdelime na stejne kousky,ktere budeme plnit,tim,na co zrovna mate chut.Ja je plnila kanadskymi boruvkami.Dostala jsem je od jedne zname,tak jsem byla zvedava,co je to za zazrak:-)Byl to opravdu zazrak,jsou "jedle".Pred tim jsem je nikdy nejedla,Vsem je vrele doporucuji.Ale to jsem nejak odbocila od technologie vyroby plnenych knedliku:-))
Kouksy testa trochu "rozplacneme",Musime je prece necim dobrym naplnit.Oni se prakticky daji plnit vsim moznym i nemoznym.Zalezi na chuti kazdeho z nas.Kdyz je naplnime,tak je musime dobre uzavrit,aby se nam pri vareni neotevrely.Mezitim jsme si uz dali varit velky kastrol vody.Tu je potreba take trochu osolit.Az se nam zacne voda varit,tak tam hezky nahazeme nase knedliky.Hlavne je musite prikryt zas poklici,aby se nam nesrazily:-)Varime 6-8 minut.Pak poklici sundame,knedliky obratime tak,ze co bylo navrchu,to bude zas dole,ve vode.Nyni uz nemusime prikryvat poklici a varime na mirnejsim ohni asi 3-4 minuty.Prvni knedlik vyndam ke kontrole,zda uz jsou uvarene.Ale POZOR!!!!Kazdy knedlik musime pri vyndavani rychle propichat spejli a nebo necim ostrym,aby se nam nesrazil a bnebyl z toho treba micek na golf.Doufam,ze jsem to popsala spravne.Pripadne pripominky rada uvitam a budu je operativne i resit:-))
PS:Sypeme a nebo polevame necim sladkym.....Tvaroh na strouhani,tvaroh mekky,jogurt,zakysana smetana.Muze byt i osmazena strouhanka smichana s cukrem.A pak se to hezky poleje maslickem.....mnamky:-)
Preji dobrou chut.....mamina:-)
Návrat nahoru
Kukajda
Anonymní





PříspěvekZaslal: st červen 15, 2005 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Taky bych si dala... Sad
Od maminky. Tak snad pristi rok....
Kukajda
Návrat nahoru
Rakosnik



Registrace: 03. 02. 2005
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2005 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi ja fakt nechapu co mate porad s tou hrubou nebo polohrubou moukou na knedliky, kdyz jdou udelat vynikajici knedle z hladke. Proc utracite za polohrubou ktera je daleko drazsi??????????
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2005 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Rakosnik napsal:
Lidi ja fakt nechapu co mate porad s tou hrubou nebo polohrubou moukou na knedliky, kdyz jdou udelat vynikajici knedle z hladke. Proc utracite za polohrubou ktera je daleko drazsi??????????



Mily Rakosnicku,verim,ze Tobe se povedly knedle z hladke,ale jako letita kucharka s mnoha zkusenostma musim stejne hajit tu hrubou a nebo polohrubou:-)cena je nas stejna....mamina:-)
Návrat nahoru
Rakosnik



Registrace: 03. 02. 2005
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2005 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mamino

ale u nas ne. Polohruba stoji o hodne vic a hrubou nemame vubec. A sem na tyto stranky chodi spis lidi z USA pro radu. Co je nam platne ze knedle z hrube jsou proste knedle z hrube kdyz tu zadna neni. A ty knedliky z hladne jsou vazne moc dobre. Proto to pisu.
Návrat nahoru
Zuza
Anonymní





PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 3:00 pm    Předmět: knedliky Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

mohl by mi nekdo poslat recept na knedliky?
Návrat nahoru
Henek
Veteran


Registrace: 12. 03. 2005
Příspěvky: 2213
Bydliště: Cincinnati Ohio

PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 3:33 pm    Předmět: Re: knedliky Odpovědět s citátem

Zuza napsal:
mohl by mi nekdo poslat recept na knedliky?

ahoj ja kupuji contry bisket v prasku testo udelam podle navodu a delam je na pare a jsou vyborne.
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Diky moc za radu. Ja ziju ve Spanelsku a tady je taky prima vedet, ze z hrube, jsou proste z hrube, kdyz v krame maji jen hladkou, haha. Velmi ocenuji komentare "hladkomoukaru" Wink
Návrat nahoru
Magda
Anonymní





PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 11:12 am    Předmět: Polohruba mouka v Severni Karoline nebo online Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Rakosnik napsal:
Lidi ja fakt nechapu co mate porad s tou hrubou nebo polohrubou moukou na knedliky, kdyz jdou udelat vynikajici knedle z hladke. Proc utracite za polohrubou ktera je daleko drazsi??????????


Bydlim v NC a tady zadna polohruba neni k sehnani...existuje online obchod?
Návrat nahoru
bobes1



Registrace: 05. 12. 2009
Příspěvky: 18

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2010 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.slovczechvar.com/?srch=mouka&page=5&any_lang=on&inc_desc=on
Návrat nahoru
Olga Benešová
Anonymní





PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 3:28 pm    Předmět: Recept na knedlíky Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Pokusím se Vám pomoci: suroviny jsou jakékoli pečivo, může být i celozrnné, syrové strouhané brambory, poměr 2ks pečiva (cca 80g 1ks) na jednu středně velkou bramboru. Pečivo (ne čerstvé) nakrájíte na malé kostky, bramboru nastrouháte najemno, je možné rozsekat. V míse rukama spojíte pomalým hnětením, až pečivo nasákne bramborovou hmotou. Tvoříte koule zhruba velikosti tenisového míčku, vkládají se do vroucí osolené vody, doba varu cca 20-25minut. Opravdu se nic dalšího nepřidává, hotový knedlík je tužší konzistence, ale snad bude chutnat.
Návrat nahoru
Henek
Veteran


Registrace: 12. 03. 2005
Příspěvky: 2213
Bydliště: Cincinnati Ohio

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koupil jsem si ZATECKE pivo doufam ze bude dobre bylo za $ 5 jedno zatim se chladi
Návrat nahoru
czolgos
Moderator


Registrace: 19. 01. 2005
Příspěvky: 2488
Bydliště: Prague

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
koupil jsem si ZATECKE pivo doufam ze bude dobre bylo za $ 5 jedno zatim se chladi


Tohle?
http://www.zateckypivovar.cz/zatec-export.aspx

Dej pak vědět jaký bylo. Tohle jsem ještě neměl a rád objevuju nové značky Smile
Návrat nahoru
Henek
Veteran


Registrace: 12. 03. 2005
Příspěvky: 2213
Bydliště: Cincinnati Ohio

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to je ono ale koukam na nalepku a oni tady pisou ze to bylo zalozeno v roce 1004 a to asi lzou!!!!!!
Návrat nahoru
czolgos
Moderator


Registrace: 19. 01. 2005
Příspěvky: 2488
Bydliště: Prague

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co? Dá se to pít? Smile
Návrat nahoru
Henek
Veteran


Registrace: 12. 03. 2005
Příspěvky: 2213
Bydliště: Cincinnati Ohio

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

celkem dobre pivo az na tu cenu..kolik stoji v cesku 0.5L ??
Návrat nahoru
Hurvajz
Anonymní





PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:07 pm    Předmět: pivo Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Levne..17 korun .Dobre25korun a nejlepsi od 25 nahoru.ale nejdriv si musis zaplatit letenku ,priletet a pak si muzes udelat nejakou predstavu.
Návrat nahoru
Lynnet
Moderator


Registrace: 13. 07. 2006
Příspěvky: 2867
Bydliště: CA

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:35 pm    Předmět: Re: pivo Odpovědět s citátem

Hurvajz napsal:
Levne..17 korun .Dobre25korun a nejlepsi od 25 nahoru.ale nejdriv si musis zaplatit letenku ,priletet a pak si muzes udelat nejakou predstavu.



Ktere je nejlepsi?
Ja mam v oblibe Radegast, kdysi Opavu, ale ten pivovar uz zbourali. Pitomci)))) Patril k raritam mesta.
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vareni Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 


Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA



Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro - miroweb.com



UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic