|
|
| Autor |
Zpráva |
Janca Anonymní
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 1:25 pm Předmět: Myslite, ze je Key west dobra volba? |
|
|
ahoj,
potrebovala bych radu. Ja a muj pritel pracujeme jako au pair, v lednu chceme koncit a najit si tu praci ci jit na skolu (domu se nam jeste nechce). Nase kamaradka nas porad laka na Key west, pry tam neni problem se sehnanim prace, ale mozna drahy bydleni... Radi bychom bydleli u oceanu, mohli bychom dostat radu, co by bylo pro zacatek nejlepsi? Myslite, ze je Key west dobra volba?
Dekuji, Janca. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 436 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 4:05 pm Předmět: Re: Myslite, ze je Key west dobra volba? |
|
|
[ Myslite, ze je Key west dobra volba?
Dekuji, Janca.[/quote]
Myslim ze Key West je super nepotrebujete auto a prace tam je plno..mnoho stesti |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 148 Bydliště: CA
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 11:38 pm Předmět: Re: Myslite, ze je Key west dobra volba? |
|
|
| Henek napsal: | [ Myslite, ze je Key west dobra volba?
Dekuji, Janca. |
Myslim ze Key West je super nepotrebujete auto a prace tam je plno..mnoho stesti[/quote]
Take nekolikrat v roce hurikany, zatopene domky, prinejlepsim a velice drahe bydlemi....pokud chces mit s pritelem aspon trosku soukromi....
Za bydleni das pomalu totez co v Californii...
Ale jinak je to velice ziva vetsi vesnice.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WOSEL Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 12:09 am Předmět: Re: Myslite, ze je Key west dobra volba? |
|
|
| myslim,ze KEYWEST je super volba!!!doporucu ji!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Janca Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 12:31 pm Předmět: |
|
|
No tak z toho co tu ctu a co jsem slysela, key west nebude dobra volba.. dalsi moznost mame, jet do Charlestonu NC, bydleni mame jisty ale praci ne... Nevite nekdo jak to tam je s praci?? Dekuji vsem za nazory a rady  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wosel Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 7:58 pm Předmět: |
|
|
| jednozacne KEY WEST !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
euklas Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 10:29 am Předmět: |
|
|
| Charleston je podle me nejhezci mesto v USA a Key West jedno z nejhorsich mist ,kde jsem byl.Spousty turistu a nic zajimaveho tam neni .Ovsem co se tyce prace, tak o ni neni nouze na Key West.Ale ubytovani drahe,ze si myslim ze to za to nestoji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 436 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 4:06 pm Předmět: |
|
|
Kazdemu se libi jinde ja musim rici ze Key West je velice pekne misto.
Kdyz tam jedes na dovolenou tak to stoji kolem $500 na den ,kdyz tam jedes pracovat je to zdarma. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Charleston naprosto miluji..je to nadherne mesto.. a prace je tam dost!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 6:50 pm Předmět: |
|
|
achjooo!! NEvite prosim vas nekdo o praci a bydleni v Charlestonu nebo na tom Key westu?? nebo proste nekde, kdyz uz jsem tady chci si aspon projet ameriku, ale samozrejme na to musim vydelat penizky.. Proste v unoru chci bydlet nekde na peknym miste, nejlepe u oceanu, jestli nekdo o necem vite, prosim dejte vedet, budu moooc vdecna  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 7:33 pm Předmět: |
|
|
Docela nechapu..kdyz uz jsi tady a chces neco urvat,proc nejedes treba do toho hnusneho Chicaga,kde je prace nadmiru a urcite lepe placena a k oceanu nejedes jen na dovolenou..ja u nej zil a ver mi,ze za rok,jsem se potopil do vody asi 15x a to jen prvni rok,pak to klesalo..
PS:pokud chces vydelat,nemichej praci s dovolenou,tak to proste nejde ani v americe,ani nikde ve svete..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 854 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 11:45 am Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | Docela nechapu..kdyz uz jsi tady a chces neco urvat,proc nejedes treba do toho hnusneho Chicaga,kde je prace nadmiru a urcite lepe placena a k oceanu nejedes jen na dovolenou..ja u nej zil a ver mi,ze za rok,jsem se potopil do vody asi 15x a to jen prvni rok,pak to klesalo..
PS:pokud chces vydelat,nemichej praci s dovolenou,tak to proste nejde ani v americe,ani nikde ve svete..  |
Tohle si vytisknu a budu to ukazovat lidem, az se zase nekdo blbe zepta, proc bydlim tam, kde bydlim.
Uz jsem vazne myslel, ze se mam tenhle nazor jenom ja. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1250 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 12:17 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | PS:pokud chces vydelat,nemichej praci s dovolenou,tak to proste nejde ani v americe,ani nikde ve svete..  |
Hele, Choppere, Ty zníš jako dospělej. Přeci každý pod 30 let ví že je to samozřejmný míchat práci s dovolenu.
No, sakra, já žiju asi 90 minut od oceánu, a v 2006 jsem tam vůbec nejel si zaplavat...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 10:30 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: |
No, sakra, já žiju asi 90 minut od oceánu, a v 2006 jsem tam vůbec nejel si zaplavat...  |
To nejsi sam Mlynku Ja zila asi 20 minut chuze od oceanu v Santa Barbare, a byla jsem si zaplavat asi 3x. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st listopad 29, 2006 1:19 am Předmět: |
|
|
Cau vsichni
mate vsichni tak trochu pravdu. ja o tom mockrat premyslel, proc ti domorodci, kteri ziji na mistech, ktera jsou tak atraktivni pro turisty, nedelaji ve volnych chvilich co oni. nebo proc clovek, ktery se prestehuje do mista, ktere pro nej bylo symbolem pohody, klidu a dovolene, jako "mistni" zije najednou uplne jinak? z psychologickeho hlediska je to stara znama vec. clovek si podvedome uziva uz jen toho, ze na takovem miste zije. je naladen na "dovolenkovou" notu. zije v krasnem prostredi, v krasnem pocasi a denne vidi spokojene rozzarene lidi na dovolene. uz to samo o sobe vytvari pocit pohody. ovsem nejdulezitejsi je to VEDOMI!!!, ze kdyz ja BUDU CHTIT, budu na plazi za 20 minut!!!! nemusim jet na letiste, odbavovat se, letet, cekat na zavazadla, dopravit se do hotelu.....muzu se po praci sbalit a jit se vyvalit na plaz! nevadi, ze to nedelam, ale MUZU!!! na rozdil od mist kam na plaz taky nechodim, ale nemuzu, ani kdybych se rozkrajel  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|