Obchod z USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Obchod z USA

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA
Autor Zpráva
Honza

Registrace: 05. 10. 2006

PříspěvekZaslal: čt říjen 05, 2006 8:08 am    Předmět: Obchod z USA Odpovědět s citátem

Zdravím...Mám v čechách celkem slušně zajeté dvě zastavárny s bazarem.Měl bych zájem se s někým kdo dlouhodobě žije nebo pracuje ve státech a má zájem něco podniknout domluvit na obchodní spolupráci. Mám zájem o elektroniku jako jsou noteboky,mp3 přehrávače,nebo cokoliv zajímavého. Také jsem přemýšlel o značkovém oblečení Quicksilver,replay,diesel nebo jinych značkach,ktere se dají ve statech pořidit za méně než poloviční ceny jak u nas.Budu rád za každou zajimavou nabidku . Diky Honza
beeblebrox
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 25, 2006 4:57 pm    Předmět: kseft2 Odpovědět s citátem

zapomnel jsem kontakt: v.28@tiscali.cz
Honza

Registrace: 05. 10. 2006

PříspěvekZaslal: út prosinec 05, 2006 2:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hamstr@seznam.cz.....ICQ 321572860
Vlada
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 6:29 pm    Předmět: To Honza Odpovědět s citátem

ahoj, uz s nekym spolupracujes v americe?
hledam nekoho jako jsi ty
vladimir.kolarik@seznam.cz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com