Prace pro velkou firmu

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Prace pro velkou firmu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Marketa
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 6:06 am    Předmět: Prace pro velkou firmu Odpovědět s citátem

Cus

Uz jsem tu na tech strankach skoro jako doma 8)bych se taky konecne mohla prihlasit,co?

Chtela jsem jen rict,ze ja pracuju pro velkou firmu - fitness club. Je to jedna z nejvetsich a nejznamejsich company v US. Pracuju tady uz rok a pul a to podotykam ze mam SSN se stejnym blbym napiusem jako asi vetsina z nas. Jednou mou vyhodou bylo to,ze me vzal manager kterej vedel o statusech velky kulovy.
Uz tu znam absolutne kazdeho...doufam,ze to vydrzi jeste aspon dva roky nez se tu konecne stastne vdam Wink

No a pak mam taky vedlejsi praci a to je Front desk v Tanning salonu. Proste jsem tam sla. Rekla jsem ze chcu praci a ukazala jsem jim ridicak jako ID a nadyktovala ssn s tim,ze ho u sebe nenosim a ze ho dodatecne donesu. Na ssn se zapomnelo a ja tam pracuju vesle do dnes.

Taky je dobra prace na baru...je to out of books a nic moc se k tomu nepotrebuje....ID a nadyktovat ssn

No tak to jsem jen chtela dodat k tomu,jak tu nekdo psal,ze se neda pracovat ve velkych firmach. Ja teda nevim co se mnou bude kdyz na me prijdou. Ale falesne papiry nemam .. takze me maximalne deportujou domu...no a s tim prece ale zijeme vsichni...
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 2:35 pm    Předmět: Re: Prace pro velkou firmu Odpovědět s citátem

Marketa napsal:
Cus

Uz jsem tu na tech strankach skoro jako doma

Ahojky Marketo.
To je prima,ze se tu citis jako doma,
ale proc teda davas tvuj prispevek do rubriky
"POMOC SOS". Pokud chces pouze neco rici,
tak jsou tu treba rubriky jako:
"VOLNE TEMA","TIPY a NAVODY",...atd
Zatim cago maxipes

Naposledy upravil Maxipes dne ne září 24, 2006 12:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Marketa
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 4:09 pm    Předmět: Re: Prace pro velkou firmu Odpovědět s citátem

Maxipes napsal:
Marketa napsal:
Cus

Uz jsem tu na tech strankach skoro jako doma

Ahojky Marketo.
To je prima,ze se tu citis jako doma,
ale proc teda davas tvuj prispevekdo do rubriky
"POMOC SOS". Pokud chces pouze neco rici,
tak jsou tu treba rubriky jako:
"VOLNE TEMA","TIPY a NAVODY",...atd
Zatim cago maxipes

NO JESTLI TO NAHODOU NEBUDE TIM,ZE JSEM UPLNE BLOND Cool Embarassed HLAVNE ZE JE NA CO SE VYMLUVIT CO Laughing
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 2:39 am    Předmět: Re: Prace pro velkou firmu Odpovědět s citátem

Marketa napsal:

NO JESTLI TO NAHODOU NEBUDE TIM,ZE JSEM UPLNE BLOND Cool Embarassed HLAVNE ZE JE NA CO SE VYMLUVIT CO Laughing

Blondyna z Londyna a nebo bruneta z NYC Very Happy ?
Preji krasny vikend.Maxipes
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 4:49 am    Předmět: Re: Prace pro velkou firmu Odpovědět s citátem

Maxipes napsal:
Marketa napsal:

BLONDYNA Z USTI NAD LABEM Laughing Laughing Laughing
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 5:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JUUUUU TY JSI SUPEEER TYS ME NORMALNE PRESTEHOVAL DO TOHO SPRAVNEHO FORA
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 9:51 pm    Předmět: Re: Prace pro velkou firmu Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Maxipes napsal:
Marketa napsal:

Jo,tak z tohoto mesta pochazim take.A jsem taky blondyna Razz
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 1:25 pm    Předmět: Re: Prace pro velkou firmu Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Marketa_NY napsal:
Maxipes napsal:
Marketa napsal:

Jo,tak z tohoto mesta pochazim take.A jsem taky blondyna Razz

JOOO??? ODKUD PRESNE??? TED PRIJDEME NA TO,ZE JSME SPOLU CHODILY NA ZAKLDKU A ME HRABNE Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com