|
|
| Autor |
Zpráva |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: st září 06, 2006 10:17 am Předmět: Proc jsem sem prijel... |
|
|
jsem klikl na tema "proc jsi sem prijel" tak jsem se rozhodl neco napsat.
Zacatkem cervence jsem prijel do Floridu do Miami studovat anglictinu na 5 tydnu. Jsem moc a moc rad, ze jsem tuhle cestu podnikl, protoze to byl obrovsky zazitek. Posledni den se mi vubec nechtelo jet zpatky domu. Procestoval jsem hodne mist Floridy, potkal velkou spoustu skvelych lidi a taky poznal americky zivot, protoze jsem bydlel u americke rodiny.
Uz od stredni skoly jsem rozhodnut, ze bych se chtel odstehovat z Cech. Nejdriv do USA a pak asi do Australie. A tahle zkusenost me v tom utvrdila. Jedine, co mi asi na USA vadi je zahranicni politika, ale to se da zkousnout...lepsi jak politika v CR Doufam, ze se mi pristi rok zase podari do USA vycestovat (tentokrat za praci) a doufam, ze vyhraji zelenou kartu
Vetsina mych zazitku je na www.jakudo.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 12:05 am Předmět: optimismus... |
|
|
Konecne nekdo napsal dobry prispevek o pobytu a studiu v USA. Jsem rad, ze mlady optimisticti Cesi jeste ziji.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 2:18 am Předmět: |
|
|
hehe, diky už jen doufám, že to nebylo řečeno ironicky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 11:39 pm Předmět: |
|
|
| jakudo napsal: | hehe, diky už jen doufám, že to nebylo řečeno ironicky  |
Ne myslel jsem to fakt, tak jak jsem to napsal.
Ja vim ze v Americe neni vsechno tak ruzove, jak si to nekteri "snilci" predstavovali. Kdyz ale nekdo opravdu chce neco dokazat, tak musi nekdy i "zamhourit" oko.
V Cechach urcite obe oci.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 11:46 pm Předmět: nebyl to anonym... |
|
|
| Anonymous napsal: | | jakudo napsal: | hehe, diky už jen doufám, že to nebylo řečeno ironicky  |
Ne myslel jsem to fakt, tak jak jsem to napsal.
Ja vim ze v Americe neni vsechno tak ruzove, jak si to nekteri "snilci" predstavovali. Kdyz ale nekdo opravdu chce neco dokazat, tak musi nekdy i "zamhourit" oko.
V Cechach urcite obe oci.  |
To byl jen omyl, nebyl to anonym, proste jsem se jen zapomel podepsat.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 1:52 am Předmět: |
|
|
Já vim, že to není v USA růžový, ale jak jsi napsal naprosto přesně, když se přimhouří oko,...ale v čechách se musí mhouřit obě (možná i úplně zavřít)...
Už se těším, až se tam (do USA) zase vrátím |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|