|
Autor |
Zpráva |
Marketa Anonymní
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 1:30 am Předmět: NY |
|
|
Nejlepe se zije v New Yorku...je tu draho, ale krasno! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 12395 Bydliště: Kanada
|
Zaslal: pá březen 23, 2007 5:39 pm Předmět: Re: NY |
|
|
Marketa napsal: | Nejlepe se zije v New Yorku...je tu draho, ale krasno! |
Kde neni ale v dnesni dobe draho, ze? Uz to pomalu zacina i v Cechach  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chandler
Registrace: 14. 12. 2010 Příspěvky: 3
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
- New York je hlavním bodem amerického snu. Kdo chce tenhle novodobý Babylon pochopit, musí jej zažít. Vstřebat jeho výšku, velkolepé mosty, obrovské ulice, uvolněnost a zdánlivou bezstarostnost jeho obyvatel a noční život velkoměsta.
- New York je také symfonií barev, zvuků, klaksonů či ječení sirén. New York elektrizuje, omamuje a poznamenává – někdy na celý život !! Kdo se do New Yorku jen jednou podívá, podlehne jeho kouzlu, které vyzařuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 8998 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 11:02 pm Předmět: |
|
|
Nekdo tady bude velkym fanouskem Friends.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henek Veteran
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 2298 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 12:39 am Předmět: |
|
|
ja ziju na vesnici a libi se mi tady vic nez v NY |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 3637 Bydliště: CA
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 1:32 am Předmět: |
|
|
Chandler napsal: | - New York je hlavním bodem amerického snu. Kdo chce tenhle novodobý Babylon pochopit, musí jej zažít. Vstřebat jeho výšku, velkolepé mosty, obrovské ulice, uvolněnost a zdánlivou bezstarostnost jeho obyvatel a noční život velkoměsta.
- New York je také symfonií barev, zvuků, klaksonů či ječení sirén. New York elektrizuje, omamuje a poznamenává – někdy na celý život !! Kdo se do New Yorku jen jednou podívá, podlehne jeho kouzlu, které vyzařuje. |
Jak si na to prisel?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 1:51 am Předmět: |
|
|
Chandler napsal: | - New York je hlavním bodem amerického snu. Kdo chce tenhle novodobý Babylon pochopit, musí jej zažít. Vstřebat jeho výšku, velkolepé mosty, obrovské ulice, uvolněnost a zdánlivou bezstarostnost jeho obyvatel a noční život velkoměsta.
Ty uz jsi tam nekdy byl?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 6018 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 5:53 am Předmět: |
|
|
Vitej na Chicago-cz, Chandler!
No, musim rict ze chapu co pises. New York je bajecne mesto. Ne ze bych tam chtel zit, ale rad si tam zajedu parkrat za rok na schuzi, na navstevu, na vylet, nebo na veceri. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henek Veteran
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 2298 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chandler
Registrace: 14. 12. 2010 Příspěvky: 3
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
Nebyl jsem tam, ale ten citát je dobrej. Jsem to někde na netu našel a dle mě to i Ny docela vystihuje.
Big-rig : To sice jsem, ale proč mě hned soudíš podle nicku? Chandler je normální americké jméno, běžné jako každé jiné. Přezdívám se tak proto, protože se mi ten nick líbí, ne že by to kvůli Přátelům. Jinak, když jsme u těch Přátel,mrkni na web (kterej mám)
http://www.friends-sitcom.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 6018 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 2:41 am Předmět: |
|
|
Chandler napsal: | Nebyl jsem tam, ale ten citát je dobrej. Jsem to někde na netu našel a dle mě to i Ny docela vystihuje.
Big-rig : To sice jsem, ale proč mě hned soudíš podle nicku? Chandler je normální americké jméno, běžné jako každé jiné. Přezdívám se tak proto, protože se mi ten nick líbí, ne že by to kvůli Přátelům. Jinak, když jsme u těch Přátel,mrkni na web (kterej mám)
http://www.friends-sitcom.com |
Myslím že Tě považuje za fanouška Friends nejenom protože máš takový nick, ale protože jsi psal o New Yorku tak básnivě.
Jinak, jméno Chandler v USA existuje, ale není zase tak populární. Schválně si dej Chandler do Googlu na images, a uvidíš že docela velké procento je Chandler z Friends. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 6:44 am Předmět: |
|
|
No, vidim jak jsem se spletl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 114 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: po únor 07, 2011 6:09 am Předmět: |
|
|
Nesouhlasim. Na Manhattanu jsem zila a to kousek ,ale po 2 mesicich jsem prchla k plazi v CT a do NYC jezdila jen do prace a na vikend, pak teprve jsem zacala milovat NYC, ale zit tam - ne diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarisa
Registrace: 16. 03. 2011 Příspěvky: 15
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Ja ziju na Manhattanu a je to parada  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
Klarisa napsal: | Ja ziju na Manhattanu a je to parada  |
Napis nam neco o sobe, jestli se nestydis. Spousta lidi by dala dusi za Tvoje info a zkusenosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarisa
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Dala jo?? To si nejsem teda uplne jista ...Ja myslim, ze kazdemu je uplne jedno, kdo jsem zac..hehehe
Napis nam neco o sobe, jestli se nestydis. Spousta lidi by dala dusi za Tvoje info a zkusenosti.[/quote] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarisa
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Big_Rig napsal: | Klarisa napsal: | Ja ziju na Manhattanu a je to parada  |
Napis nam neco o sobe, jestli se nestydis. Spousta lidi by dala dusi za Tvoje info a zkusenosti. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
Spousta lidi by chtela zit v NYC obzvlast na Manhattanu, takze by jsme chteli vedet treba jak jsi se tam dostala, co delas, cim se zivis a tak ...
Nemluve o tom, ze my tady sbirame zajimave zivotni pribehy a jsme zvedavi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 681
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
Henek napsal: | ja ziju na vesnici a libi se mi tady vic nez v NY |
Souhlasim Henku.Ja ziji v lese a nevymenila bych ho za New York.
Ale tady je rozdil mezi mladymi lidmi a nami.Asi bych ve svych 20ti nechtela bydlet v lese,ale treba v tom NY.Ve svych 44...bych nechtela bydlet v NY,ale v lese. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
Piskle napsal: | Henek napsal: | ja ziju na vesnici a libi se mi tady vic nez v NY |
Ale tady je rozdil mezi mladymi lidmi a nami.Asi bych ve svych 20ti nechtela bydlet v lese,ale treba v tom NY.Ve svych 44...bych nechtela bydlet v NY,ale v lese. |
Kdyz me jeste bylo tricet, tak jsem moc nemel rad "zapadakov". Vzdycky jsem si rikal, tam chcip pes, nic se tam nedeje, neni zadny vzruso
Ted ziju nedaleko vetsiho mesta(asi 20 km od neho).
Kdyz neco dulezityho potebuju, tak tam zajedu.
Ale radsi sem tady, kde bydlime.
Neni tu takovy "frmol". A taky tu neni nuda.
Moje zena me vzdycky rika, ze jsem city-boy.
Ty pry by jsi v nejaky prdeli 'chcipnul' a ma pravdu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 681
|
Zaslal: so březen 19, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
[quote="Rumburak"] Piskle napsal: | Henek napsal: | ja ziju na vesnici a libi se mi tady vic nez v NY |
Kdyz me jeste bylo tricet, tak jsem moc nemel rad "zapadakov". Vzdycky jsem si rikal, tam chcip pes, nic se tam nedeje, neni zadny vzruso
Rudo...to presne rikam ja.Jsem city-girl.Narodila jsem se v tehdy krajskem meste Severoceskeho kraje.Vyrustala jsem tam 32 let nez jsem odesla do statu.Bydlela 2 roky v Baltimoru a pak 10 let ve velkem meste(no moc velke nebylo,ale vesnice to tez nebyla). 16 mil od Gulfu.Ted?Zapadakov.Jenze ja nejsem party girl a nikdy jsem moc nebyla,takze je mi tu dobre.Pratele tez tady nemam a je zajimave,ze mi je to fuk.
Ale vcerejsi shaneni plavek me dobilo a koupila jsem je jen proto,ze je vazne dneska potrebuji.Nelibi se mi..ale co.Naha tam byt nemuzu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: so březen 19, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
[quote="Piskle"] Rumburak napsal: | Piskle napsal: | Henek napsal: | ja ziju na vesnici a libi se mi tady vic nez v NY |
Rudo...to presne rikam ja.Jsem city-girl.Narodila jsem se v tehdy krajskem meste Severoceskeho kraje.Vyrustala jsem tam 32 let nez jsem odesla do statu.Bydlela 2 roky v Baltimoru a pak 10 let ve velkem meste(no moc velke nebylo,ale vesnice to tez nebyla). 16 mil od Gulfu.Ted?Zapadakov.Jenze ja nejsem party girl a nikdy jsem moc nebyla,takze je mi tu dobre.Pratele tez tady nemam a je zajimave,ze mi je to fuk.
Ale vcerejsi shaneni plavek me dobilo a koupila jsem je jen proto,ze je vazne dneska potrebuji.Nelibi se mi..ale co.Naha tam byt nemuzu...  |
Tak se me zda, ze kdyz clovek trochu "zestarne", uz asi chce klid od tech vsech nervaku. No neni to tak nejak
A ze ktere severoceskeho mesta pochazis, jestli to tedy neni tajny
No pamatuju se, ze kdysi jsem tu chtel rozjet debatu na kdo od kud pochazi, ale nejak se to moc nerozjelo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brook Veteran
Registrace: 21. 12. 2010 Příspěvky: 2485
|
Zaslal: so březen 19, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
jj koukam je nas tu vic severocechu;D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: so březen 19, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
brooklyn napsal: | jj koukam je nas tu vic severocechu;D |
Par nas tu je, to je fakt, ale uplne nejvic je tu zrejme Moravaku
Nastesti ne moc Prazaku Tim jen myslim ty, kteri se tam narodili. Ne nejaky "naplaveniny"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brook Veteran
|
Zaslal: so březen 19, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
prazaci jedou maximalne na wat ale ze by se tam houfne snazili prestehovat to ne, to fakt nejvic moravaci podle me |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
|
Zaslal: so březen 19, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
Budem moset dat dokupy par sohaju, vzit krivaky, cagany, pantoky a trochem vas prespolnaky cechackovske vyrubat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brook Veteran
|
Zaslal: so březen 19, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
hele nehraj si tady na moravaka tady na to neni nikdo zvedavej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: so březen 19, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
brooklyn napsal: | hele nehraj si tady na moravaka tady na to neni nikdo zvedavej  |
Presne, my severocesi tedy ne
Ne ze bych nemel Moravaky rad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
|
Zaslal: so březen 19, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
Ja si na Moravaka nehraju, ja su ze zahrady Moravy, Moravskeho slovacka u nas mame cervene ruze, bile kvetouci sady a modrou oblohu, u vas ve spindirove je cervenomodrobily akorat ten smrad, co vam leti z fabrik
Nezavidte .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brook Veteran
|
Zaslal: so březen 19, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
rudo slysels to? prej sme ze spindirova  |