NEVÍTE NĚKDO O FIRMĚ V USA KTERÁ PŘEPOSÍLÁ BALÍKY(zboží obje

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

NEVÍTE NĚKDO O FIRMĚ V USA KTERÁ PŘEPOSÍLÁ BALÍKY(zboží obje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2005 8:03 am    Předmět: NEVÍTE NĚKDO O FIRMĚ V USA KTERÁ PŘEPOSÍLÁ BALÍKY(zboží obje Odpovědět s citátem

NEVÍTE NĚKDO O FIRMĚ V USA KTERÁ PŘEPOSÍLÁ BALÍKY?

Někde jsem o tom četl ale nemohu si vzpomenout kde. Jedná se o to, že si v USA chci objednat zboží určité značky ale oni to poslat přímo nemohou protože ta značka to zakazuje posílat mimo USA(i když se mimo USA normálně prodává).

Ta firma by měla přeposílat i balíky od internetových obchodů které nezasílají žádné zboží mimo USA.

poradíte někdo?
stani

Registrace: 05. 03. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2005 10:14 am    Předmět: Mrkněte se sem:.... Odpovědět s citátem

Tady je ten příspěvek také a už se něco rýsuje:
http://www.zive.cz/poradna/SubChild.asp?Qst=216868

Kdyby někdo našel nějakou fakt dobrou a levnou společnost, tak to postnete na Zive.cz a i sem...

díkes Smile

Standa
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2005 8:25 am    Předmět: Zasilkova sluzba Odpovědět s citátem

Bez komentare; pouze jako info:

http://www.zasilkovasluzba.com
Martin
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2007 12:01 pm    Předmět: Zkus CZ-EBAY.CZ Odpovědět s citátem

Zkus mrknout na CZ-EBAY.CZ.
Zkusil jsem přeposlat triko vydražené z ebay.com a došlo mi za 10 dnů. Mají adresu někde v Georgii a dražené triko bylo taky z Georgie, tak možná proto tak rychle. Mohu jenom doporučit
sprinter
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co treba www.domaexport.com
sidli v New Jersey a jsou za velmi dobrou cenu...baliky doruci az do domu a to do 8 tydnu max. jeste jsem s nimi nikdy nemel problemy. Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com