amerika

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

amerika
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $
Autor Zpráva
ladislavflekal
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 12:44 pm    Předmět: amerika Odpovědět s citátem

Tak chlapce v americe sem stravi 18 mesicu a videlal jsem hovno protože češi a slovaci ukrajinci u kterých pracujes ti zadný peníze nikdy nedaj a budeš rad kdyš si vy delas na cestu spadky a budes mít v čecach ješte dluh jako ja tak na to zapomen nebo budes nestasnej jako ja prachi te daj na jidlo a najem to je vse na letenku musís usetrit na jídle as přijedes tak s chlapa jako ja vaha nes jsem ojel byla84kg vyska 182cm po navratu 56kg tak si to rozmisli v americe žijou samí svine a kurvi to je vse jestli chces tak mi napis na lada232@centrum.cz rčad ti odvovim na jakoukoli otasku
WIKAS
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 2:51 pm    Předmět: Re: amerika Odpovědět s citátem

ladislavflekal napsal:
Tak chlapce v americe sem stravi 18 mesicu a videlal jsem hovno protože češi a slovaci ukrajinci u kterých pracujes ti zadný peníze nikdy nedaj a budeš rad kdyš si vy delas na cestu spadky a budes mít v čecach ješte dluh jako ja tak na to zapomen nebo budes nestasnej jako ja prachi te daj na jidlo a najem to je vse na letenku musís usetrit na jídle as přijedes tak s chlapa jako ja vaha nes jsem ojel byla84kg vyska 182cm po navratu 56kg tak si to rozmisli v americe žijou samí svine a kurvi to je vse jestli chces tak mi napis na lada232@centrum.cz rčad ti odvovim na jakoukoli otasku

Boze, do ceho jsi to dusi dal. Primitiv by si mel nejdrive doplnit znalosti ceskeho jazyka.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ban?? maybe??
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 15, 2006 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A to je psano v ceskem jazyce? Shocked
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 15, 2006 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cesky banan Wink
marcibrno
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 3:02 pm    Předmět: no kdyz ses v USA tak delejte pro americany a ne cechy ne? Odpovědět s citátem

Zase jeden stezovatel - v USA jsou neomezene moznosti jak vydelat dost penez a zas tak moc nedrit. Je par pravidel a jednim z nich je umet anglicky a delat bud na sebe nebo pro americany ne pro Polaky a Cechy.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
ban?? maybe??

Jen ho nechte,kazdy nazor je nazor. Jsme v Demokratickem systemu,right? AzPete. Crying or Very sad
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 11:59 pm    Předmět: Re: no kdyz ses v USA tak delejte pro americany a ne cechy n Odpovědět s citátem

KDYŽ SE TI TO NELIBI, TAK PRO NĚ NEDĚLEJ!!!

Naposledy upravil XxX dne ne červen 10, 2007 11:02 am, celkově upraveno 1 krát
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když je prostě člověk srab a nejde jinam, tak nemá šanci...mám dva kamarády, kteří loni v USA začali dělat stejnou práci, plavčíka, fakt debilní práce blbě placená a absolutně o ničem. Jeden prostě odešel a našel si práci u nějaké frmy s vodníma turbínama a na USA vzpomíná jen v superlativech a chce tam jet znova ať se děje, co se děje. Ten druhej mi na jeho zážitky popsal podobně jako ladislavflekal...
Jaký si to uděláš, takový to máš... Wink
sunkovej narez
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 1:17 am    Předmět: Co to melete? Odpovědět s citátem

Ja nevim co delate za praci,ale ja mam podobny zkusenosti jako ten borec!!! Pri prijezdu 90 kilo svalu dnes sem 72 kilo a nic vic.Kdyz jsem se vyhrabal z toho delat pro lidi,co prisli driv nez ja,tak to trvalo rok a pul ted sem tu tri roky a penize furt na hovno...delam 6 dni v tydnu,asi delam nekde chybu?? Odjel bych,ale momentalne z jednoho duvodu nemuzu Crying or Very sad

Jak rikam,je to dycky a jenom o lidech co potkas..to je uplne jedno v jaky situaci,miste nebo case,dycky jen o lidech. Pak se taky lisi ty zkusenosti...moje je v USA velice spatna ale to automaticky neznamena,ze bude spatna i pro vas....jen muj nazor.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 6:11 am    Předmět: Re: no kdyz ses v USA tak delejte pro americany a ne cechy n Odpovědět s citátem

marcibrno napsal:
Zase jeden stezovatel - v USA jsou neomezene moznosti jak vydelat dost penez a zas tak moc nedrit. Je par pravidel a jednim z nich je umet anglicky a delat bud na sebe nebo pro americany ne pro Polaky a Cechy.

Jak se tento omezenec muze naucit anglicky, kdyz ani poradne neumi cesky. Co sem vubec takovy magori lezou? Rolling Eyes
Marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prave proto leze sem do USA protoze v CR by si neskrtl ale tu i hlupak vydela slusne a zije si slusne
češi v emigraci
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 7:32 am    Předmět: Re: amerika Odpovědět s citátem

ladislavflekal napsal:

ježiši kristě proč pracovat pod nějakým českým bossem
vždyt to je podobný něco jako ukrajinec v čechách nebo turek v německu -to bud rád že jsi neskončil někde v bordelu
jestli umíš anglicky tak jsi požádej o pracovní povolení takovej burger king nebo mcdonalds ti ho vyříděj za menší poplateK(když to jde tady v NSR takto musí jít i v nejsvobodnější zemy světa)
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 9:45 am    Předmět: Re: amerika Odpovědět s citátem

češi v emigraci napsal:
[............jestli umíš anglicky tak jsi požádej o pracovní povolení takovej burger king nebo mcdonalds ti ho vyříděj za menší poplateK................)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 2:58 pm    Předmět: Re: amerika Odpovědět s citátem

češi v emigraci napsal:
jestli umíš anglicky tak jsi požádej o pracovní povolení takovej burger king nebo mcdonalds ti ho vyříděj za menší poplateK(když to jde tady v NSR takto musí jít i v nejsvobodnější zemy světa)

Zatim asi moc nevis, jak to v Americe funguje.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $ Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com