Potrebuju poradit

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Potrebuju poradit
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
burda

Registrace: 24. 07. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 24, 2006 10:55 pm    Předmět: Potrebuju poradit Odpovědět s citátem

Ahoj mili legalove a ilegalove,mam takovy maly problem,za mesic opoustim Ameriku FOREVER!!! A mam tady na kreditnich kartach docela dost penez ktere chci vybrat a odjet pryc,ale nevim jak z karet vybrat CASH skousel jsem prevedst penize na ruzne internetove penezenky jako moneybookers,netteler nebo firepay,ale banky blokuji prevod,skousel jsem
penize take prevedst na ruzna on-line casina a sazkove kancelare ale nejde to.PORADTE PROSIM jak jestli vite jak vybrat hotovost z karet nechci pred odletem tady kupovat ruzne veci z kreditnich karet a pak je z velkou ztratou ruzne prodavat
Za kazdou radu vam budu vdecny
DEKUJI
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 24, 2006 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JA DELAL STEJNOU VEC KAMO, JDI NA WALMART, KUP SI TREBA TELE ZA 3000 A PAK JI VRAT A ONI TI DAJI CASH REFUND. TAKY MUZES UDELAT UNIK PRES EGOLD(NEVIM, JESTLI ZNAS), ALE TAM BYS PRISEL O CCA 2-6 PROCENT. ALE DAVEJ BACHA,JAK TE TED TY OSTATNI KRETENI TADY ZJEBOU, ZE SI OJEBAVAC, ALE JA TI FANDIM BRACHO, MOJE HESLO JE KRAST, PODVADET A UTECT, KDEKOLIV NA SVETE.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 1:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar burda. Jestli jedes teda opravdu FOREVER, tak tesne pred odletem zkus jeste nekoho znasilnit, nebo odkraglovat. Taky cornout nejakou nabitou keseni a rychle vydymit kreditky. Sorry, nic jinyho uz me nenapada. Mozna jeste nekomu tafnout bagly na letisti a nechat se prekvapit, co bude uvnitr.
Kazdopadne ti drzime vsichni palce, pac si fakt bourak! A hlavne nezapomen dat vedet, kolik jsi vyvaril. Mej se fajn a drz se. Budes nam tu chybet.
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 7:06 am    Předmět: Re: Potrebuju poradit Odpovědět s citátem

burda napsal:
Ahoj mili legalove a ilegalove,mam takovy maly problem,za mesic opoustim Ameriku FOREVER!!! A mam tady na kreditnich kartach docela dost penez ktere chci vybrat a odjet pryc,ale nevim jak z karet vybrat CASH skousel jsem prevedst penize na ruzne internetove penezenky jako moneybookers,netteler nebo firepay,ale banky blokuji prevod,skousel jsem
penize take prevedst na ruzna on-line casina a sazkove kancelare ale nejde to.PORADTE PROSIM jak jestli vite jak vybrat hotovost z karet nechci pred odletem tady kupovat ruzne veci z kreditnich karet a pak je z velkou ztratou ruzne prodavat
Za kazdou radu vam budu vdecny
DEKUJI

Mily burda.
Naprosto chapu tve starosti,jsou zajiste opravnene a mas ted urcite plne ruce prace,protoze hlava ti to nebere a tak alespon zbesile mlatis do klavesnice a volas o pomoc.Vykasli se na creditky.Stejne ne nich nemas vic nez tisice a jak te znam tak by jsi to doma hned rozhazel.
Poradim ti jak vydelat poradne prachy,teda pokud o to stojis?
Cestou do Ceska to vem pres Jizni Ameriku a nazbirej si tam smaragdu co jen uneses.Ty potom na nedalekem miste zpenezis.Jiz jsem poradil par lidem ,kteri by ti jakoby z oka vypadli a musim podotknout,ze vetsina z nich za smaragdama do Jizni Ameriky vazne odletela.Jo a aby jsem nezapomel,kup si pouze letenku tam.Zpatky ji uz nebudes potrebovat.Pokud by jsi potreboval jakekoliv uzitecne informace tak rad poradim.Vubec se nestyd a klidne pis.Vzdyt by jsme si meli pomahat ne?
Zatim se mej a cago maxipes.
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PROSIM TE, KAMO, NEVSIMEJ SI TECH UBOZAKU, RID SE MOJI RADOU. ME V USA HLEDA POLICIE PRO PODOBNY VECI JAKO TEBE A MAM TO NA HAKU, DOKUD NEMAJ MUJ OTISK PRSTU, MUZU SI KDYKOLIV JIT DO MEXIKA A TAM SI SEHNAT PAPIRY OIDTAMTUD A S TEMA SE PAK VKLIDU VRATIT. FANDIM LIDEM JAKO TY, CO SI NA NIC NEHRAJOU A NIC NEPREDSTIRAJ, DRZ SE A GOOD LUCK
PS: TVE I ME JEDFNANI JE LIDSKE A NENI PROC SE CITIT SPATNE
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:

PS: TVE I ME JEDFNANI JE LIDSKE A NENI PROC SE CITIT SPATNE

ano ano, spravne, vzdyt i cirkev jednala velice lidsky, kdyz upalovala carodejnice. Rolling Eyes
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 3:28 pm    Předmět: pokrytci a zmrdi Odpovědět s citátem

TAKOVI LIDI JAKO JSTE VY NENAVIDIM ZE VSEHO NEJVIC, BURDO, DRZIM PALCE A NENECH SE ODRADIT TEMA RETARDAMA. JA KRAD, KRADU A KRAST BUDU A FANDIM VSEM LIDEM JAKO TY. JESTE JEDNOU HODNE ZDARU A SER NA TY MIRKY DUSINY. TOTEN
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 27, 2006 5:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazde prase ma sveho reznika..
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 27, 2006 8:29 am    Předmět: pepiku, ty blbecku Odpovědět s citátem

HELE, PEPO, VRAT SE DOMU K MAME NA VESNICI. DI DO HOSPODY, DEJ SI PIVO A CTI SI TREBA KRESLENY VTIPY. KDYBYS JE NAHODOU NEPOCHOPIL, SMEJ SE ASPON PRITOM, AT NEVYPADAS BLBE.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 27, 2006 9:11 am    Předmět: Re: pepiku, ty blbecku Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
HELE, PEPO, VRAT SE DOMU K MAME NA VESNICI. DI DO HOSPODY, DEJ SI PIVO A CTI SI TREBA KRESLENY VTIPY. KDYBYS JE NAHODOU NEPOCHOPIL, SMEJ SE ASPON PRITOM, AT NEVYPADAS BLBE.

a ja porad rikam ze je s tebou vetsi sranda nez z Big Rigem (a to jsem mozna nemela rikat, zase se mnou Rig nebude tyden mluvit Rolling Eyes )
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 27, 2006 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Az budu potrebovat poradit zeptam se...
Jinak u nas se rika ,ze trefena husa dela gagaga Cool
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 27, 2006 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PEPIKU, TY VESNICKY BURANE. JA JSEM OJEBAVAL, OJEBAVAM A BUDU OJEBAVAT, JESTLI ME ZAVROU , AZ VYLEZU, BUDU POKRACOVAT, NESTYDIM SE ZA TO. JSEM VYCHOVAN TAK, ABYCH DELAL TO, NA CO MAM CHUT.POZDRAVUJ HUSY U VAS NA VESNICI, AZ SE VRATIS, UVIDIS, JAK NA TEBE BUDOU HOLKY NA TANCOVACCE LETET. TO VIS, PEPA SE VRATIL Z AMERIKY......
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
PEPIKU, TY VESNICKY BURANE. JA JSEM OJEBAVAL, OJEBAVAM A BUDU OJEBAVAT, JESTLI ME ZAVROU , AZ VYLEZU, BUDU POKRACOVAT, NESTYDIM SE ZA TO. JSEM VYCHOVAN TAK, ABYCH DELAL TO, NA CO MAM CHUT.

ok, ok, tak se prosim te tak nerozciluj nebo te z toho klepne - to bychom tady asi neprezili. Uz jsi nam jasne vysvetlil, ze jsi skvelej zlodej a my to chapem (no asi ne, ale budiz). Tak uz nam to prosim te nemusis vtloukat do hlavy, my si to budem pamatovat a modlit se, abychom te nikde nepotkali (ci nasi znami, pribuzni a kamaradi)
toten_kopf
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HELE, HOLCICKO, JA JSEM NEZACAL, JEN JSEM ODPOVEDEL NA OTAZKU MEMU SRDCI BLIZKOU A ODTATNI DO NAS ZACALI REJT. JA NEJSEM ZLY CLOVEK, AKORAT NENAVIDIM PRACOVAT, OK??
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobra pripominka ze takoveho cloveka nechces potkat, pravdepodobne by te to dost stalo.
Ale asi tak dobry zlodej nebude kdyz se musi stehovat z mista na misto a schovat v jinych zemich.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com