|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne červenec 09, 2006 11:52 pm Předmět: Cas leti jako blaznivy... |
|
|
a uz to bude pomalu ctyri roky, co jsem prijel vicemene sluzebne s s "I" vizem na skok do USA. Bylo to zrovna v dobe, kdy se odesilaly prihlasky do DV2003 loterie. Tesne pred odletem zpet do Ceska, jsem k tomu hledal par informaci jeste na "starem" Chicagu-cz. Strasne moc veci se za tu dobu zmenilo.
Dekuju tomuto foru za to, kolik veci jsem si uvedomil driv, nez by to trvalo "prorozenou cestou" pokusu a omylu. Nikdy tady na to nezapomenu proto, ze jsem treba i anonymne poznal radu zajimavych lidi. Rizenim osudu jsem tu nasel i tu svou NEJ, NEJ, NEJ a uz proto budu do smrti smrtouci vdecny ctenar, navstevnik, moderator, kritik, motivator....whatever.
Diky tomuto foru, jsem si tenkrat naplno uvedomil, jak je ta GC lottery potupna. Nechat svuj osud tocit v osudi s miliony blahovych nadeji a blahosklonne cekat na zazrak, na "povoleni" zit v zemi, kterou vybudovaly nekonecne zastupy stejnych lidi, jako jsem ja, jen nekolik desitek let driv? Jedinym kliknutim mysi jsem svou zadost tenkrat smazal a zacal pracovat na variante B.
Pratele, kamaradi. Dnes me ceka ve state Florida interview. Vsichni vite jake. Osud me prideli k cloveku, ktery bude rozhodovat nejen o mem dalsim osudu, ale o osudu generaci mych primych potomku ve Spokojenych statech americkych
Verim na souzneni dusi a na to, ze vsichni, kdo si na mne ve 2PM ET vzpomenou s uprimne minenou podporou, muzou "pushovat muj kejs" *S*P*A*M* smerem
Taky doufam, ze imigracni urednik nebude rodily Francouz zdeptany porazkou narodniho tymu v Berline, nebo po tezkem draku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 12:27 am Předmět: |
|
|
Preju hodne stesti.
Diky za podporu. .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 5:41 am Předmět: |
|
|
| Scoute, upřímně Ti držím všechny palce! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 9:45 am Předmět: |
|
|
... znas to : kdyz se podari, co podarit se ma......
To bude dobry, drzim palce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 3:26 pm Předmět: |
|
|
Big_Rig Trucking is behind you !(...so get the fuck out of the hammer lane...)
Godspeed! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 138
|
Zaslal: út červenec 11, 2006 1:52 am Předmět: Re: Cas leti jako blaznivy... |
|
|
| scout66 napsal: | a uz to bude pomalu ctyri roky, co jsem prijel vicemene sluzebne s s "I" vizem na skok do USA. Bylo to zrovna v dobe, kdy se odesilaly prihlasky do DV2003 loterie. Tesne pred odletem zpet do Ceska, jsem k tomu hledal par informaci jeste na "starem" Chicagu-cz. Strasne moc veci se za tu dobu zmenilo.
Dekuju tomuto foru za to, kolik veci jsem si uvedomil driv, nez by to trvalo "prorozenou cestou" pokusu a omylu. Nikdy tady na to nezapomenu proto, ze jsem treba i anonymne poznal radu zajimavych lidi. Rizenim osudu jsem tu nasel i tu svou NEJ, NEJ, NEJ a uz proto budu do smrti smrtouci vdecny ctenar, navstevnik, moderator, kritik, motivator....whatever.
Diky tomuto foru, jsem si tenkrat naplno uvedomil, jak je ta GC lottery potupna. Nechat svuj osud tocit v osudi s miliony blahovych nadeji a blahosklonne cekat na zazrak, na "povoleni" zit v zemi, kterou vybudovaly nekonecne zastupy stejnych lidi, jako jsem ja, jen nekolik desitek let driv? Jedinym kliknutim mysi jsem svou zadost tenkrat smazal a zacal pracovat na variante B.
Pratele, kamaradi. Dnes me ceka ve state Florida interview. Vsichni vite jake. Osud me prideli k cloveku, ktery bude rozhodovat nejen o mem dalsim osudu, ale o osudu generaci mych primych potomku ve Spokojenych statech americkych
Verim na souzneni dusi a na to, ze vsichni, kdo si na mne ve 2PM ET vzpomenou s uprimne minenou podporou, muzou "pushovat muj kejs" *S*P*A*M* smerem
Taky doufam, ze imigracni urednik nebude rodily Francouz zdeptany porazkou narodniho tymu v Berline, nebo po tezkem draku. |
Ahoj scout66.
Preji Ti stesti,ktereho neni nikdy dost.
Co je to stesti?
Cago maxipes  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
|
Zaslal: pá červenec 14, 2006 9:56 pm Předmět: TO Scoute |
|
|
| tak jak to slo, povidej, prehanej |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: pá červenec 14, 2006 11:14 pm Předmět: |
|
|
| chystam podrobny rozbor, ale ted fakt nestiham! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 6:59 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, zes odpovedel, plne doufam, ze to slo dobre, ze te netrefil slak.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 2:04 am Předmět: |
|
|
V pondeli, 31. cervence asi v 11.25 ET, v Orlandu, pristalo pekne namirene razitko do meho nadrzeneho pasu a ja se stal (zatim podminene) "permanent resident"!
Pokud dobre pocitam, stalo se tak necele 3 roky pote, co jsem roztrhal prihlasku do GC Lottery a formulare na H1-B a rozhodl se jit jinou cestou.
Vsem, kteri mi v tom pomahali, uprimne dekuju. Nikdy jim to nezapomenu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 912 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 11:06 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | V pondeli, 31. cervence asi v 11.25 ET, v Orlandu, pristalo pekne namirene razitko do meho nadrzeneho pasu a ja se stal (zatim podminene) "permanent resident"!
Pokud dobre pocitam, stalo se tak necele 3 roky pote, co jsem roztrhal prihlasku do GC Lottery a formulare na H1-B a rozhodl se jit jinou cestou.
Vsem, kteri mi v tom pomahali, uprimne dekuju. Nikdy jim to nezapomenu  |
Gratuluju a hodne stesti v dalsim dobyvani Ameriky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 11:21 am Předmět: |
|
|