sestavuji rodokmen rodiny Moravců

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

sestavuji rodokmen rodiny Moravců

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Eva Menzelová
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 06, 2006 2:22 am    Předmět: Long Island - Vobořil Odpovědět s citátem

Dobrý den,
sestavuji rodokmen rodiny Moravců. Jeden z mých předků se jmenoval Vobořil a měl zastoupení fy General Motors Corporation v Praze. Jeho syn Miloš B. Vobořil emigroval přes Belgii do USA a usadil se na Long Island cca v roce 1952. Má dva syny (Antonína + ?), studovali Americkou vojenskou akademii ve West Pointu.
Při hledání informací jsem zadala na internetu heslo Long Island a narazila jsem na Váš inzerát. Chtěla bych poprosit, když jsem takto získala na Vás kontakt, zda byste z nějakých dostupných zdrojů nenašla o p. Vobořilovi informace. Velice se omlouvám za to, že Vás obtěžuji, snad se nebudete zlobit.Děkuji Vám a přeji hodně štěstí v cizině. Eva Menzelová, Praha. (menzelova(zavinAC)chello.cz)

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com