|
|
| Autor |
Zpráva |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1167 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po září 25, 2006 7:28 pm Předmět: |
|
|
Věro, nevzdávej to. Držím Ti palce ať Ti to všechno vyjde! Mám k lidem co jsou entrepreneurs velikou úctu. Děláš věci co jiní by nedokázali nebo by neměli na to odvahu. Doufám že se Ti to povede, a za pár let prodáš firmu za pár miliónů.
To, že to teďka připadá těžké je jen část řízení businessu. Skoro každý kdo sestavil velice úspěšný business tak napřed dvakrát nebo třikrát skrachnul. Jestliže se Ti to povede, tak budeš vyjímka.
Co jsem Ti chtěl jen napsat je, že se Ty musíš přispůsobit zdejším obchodním podmíkám, a dodávat do market chce, a né co Ty se domníváš že market potřebuje.
Přeju Ti štěstí. Nevzdávej to! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
Registrace: 21. 05. 2006 Příspěvky: 75 Bydliště: Prazska liska podsita
|
Zaslal: st září 27, 2006 8:39 am Předmět: |
|
|
| Vero, skutecne to nevzdavej.. sam vim, ze amici a kanadani jsou nejlepsi zakaznici.. plati vzdy a nedelaji problemy ci ruzne vochcavky.. i ty kocarky nejsou spatnej business chce to jen o sobe dat dostatecne vedet a mit solidne zpracovany web pak to sype.. jsi na obrovskem trhu se slusnou kupni silou, vaz si toho a nevzdavej to.. Drzim palce. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
fortune Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 9:10 am Předmět: drzim palce |
|
|
Fandim ti,
uz jen proto ,ze si to zkusila.
Kritizovat je jednoduchy ,ale kdyz zkusis prodavat jiny product(ten pravy) ,tak uz mas pred ostatnimi ,co zacinaji velkou vyhodu.
(I kdyz ta spravne minena kritika nam pomaha otevirat oci.)
Mne uz to drzi skoro 2 roky a jeste jsem nezacala.A diky za podeleni se o sve zkusenosti.
Zkus zmenit product,ale hlavne to nevzdej.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|