|
|
| Co si myslite o registrovanem partnerstvi homosexualu s moznosti adoptovat a vychovavat deti? |
| Jsem jednoznacne proti. |
|
23% |
[ 3 ] |
| Jsem jednoznacne pro. |
|
38% |
[ 5 ] |
| Jsem spise proti, ale... |
|
23% |
[ 3 ] |
| Jsem spise pro, ale... |
|
15% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 13 |
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 2:59 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | | Copak jsem nejak zlej? Ja proste nemam rad takovy ty populisticky recicky, trendy a nalady, lacinou humanitu , pochopeni a tolerantnost, ktera s realitou sveta a zdravym lidskym rozumem nema nic spolecnyho. Stve me, kolik casu se tim prodrbava a pritom je daleko vic dulezitejsich problemu, ktere nejsou tak atraktivni a v mode a budou se odkladat vecne. Stve me, ze problem dvou buzerantu je vaznejsi, nez problem dvou heterosexualu. Stve me, ze se ze sexualni orientace da na jedne strane vytriskat a na druhe strane te za ni vykastrujou. Stve me, ze se homosexualove budou libat pri obradu na radnici nebo v kostele a Opocensky je zavrenej za to, ze soulozil s cikankama, se kteryma by to uz dnes bylo podle novyho zakona legalni. Stve me, ze jsou prachy na vsechny ty buzerantsky parady po svete, ale decka tretiho sveta chcipaji hlady a na AIDS. A nejvic me stve to pokrytectvi vsech lidi, kteri tvri, ze jim jsou homosexualove ukradeni a ze jim nevadi, ale jedineho ve sve blizkosti by snesli nejblizsiho rodineho prislusnika a to jeste zdaleka ne vzdycky! |
no jo, ale my si tady prece jen sdelujeme svy nazory, my to neovlivnime co se deje tam nahore!
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 5:37 am Předmět: |
|
|
To ShaQuan: To by ses divil, kde všude můžeš v Praze narazit na homosexuála(y) aniž bys je vyhledával! Např. v obch.centru na Smíchově na Andělu - tam když jdeš v 1.patře na WC, všimni si, že v některých kabinkách je víc než jeden člověk, všechny kabinky mají vyvrtané otvory...dále WC na Masarykově nádraží v metru...to samý...nebo se vracíš v noci přes Letenský sady...tam se to oblejzá v roští...a když půjdeš na jakoukoliv nudapláž v Praze (Šeberák, Džbán - a třebas náhodně zabloudíš do okrajovejch křovinatejch porostů...samá nechutná buzna.
-----------------------------------------------
Mně homosexuálové nevaděj - ale nesměj obtěžovat okolí. Nejen v tomto ale i v dalších názorech naprosto souhlasím se Scoutem, např. je krajně nepřirozené a nevhodné pro dítě (který si nemůže vybrat) mít stejnopohlavní rodiče, dále Scout zcela správně vyvrací názor, že homosexuální partnerství jsou méně vyhrocená...apod.
Prostě - homosexuál je nic víc nic míň než člověk s odchylkou, která samozřejmě neznamená jeho méněcenost, ale zase to není nic k vystavování na odiv. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 5:51 am Předmět: |
|
|
No tak s tim nemam zkusenosti na andelu sem na WC nebyl - jak vidim tak sem mel stesti a do parku pozde v noci nechodim, takze sem jeste zadneho homosexuala nepotkal, ale to co si tu napsal potvrzuje to, ze u nas se za to jeste lidi stydej - proto "TO" delaji na zachode, ve krovi, v noci v parku, a vetsina nema tu odvahu, treba se polibit v autobuse, nebo na zastavce a tak - ne ze bych o to stal, jo me proste homosexualove nevadi - nic mi neudelali, sou to normalni lide, tak at delaji to co chteji, kdyz ma nekdo farmu, a obstastnuje kravicky, kozicky, kralicky a slepicky, taky je to jeho vec a me do toho nic neni - pokad treba ty kralicci nezemrou na sok - to uz by bylo tyrani zvirat s dusledkem smrti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 12:20 pm Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | No tak s tim nemam zkusenosti na andelu sem na WC nebyl - jak vidim tak sem mel stesti a do parku pozde v noci nechodim, takze sem jeste zadneho homosexuala nepotkal, ale to co si tu napsal potvrzuje to, ze u nas se za to jeste lidi stydej - proto "TO" delaji na zachode, ve krovi, v noci v parku, a vetsina nema tu odvahu, treba se polibit v autobuse, nebo na zastavce a tak - ne ze bych o to stal, jo me proste homosexualove nevadi - nic mi neudelali, sou to normalni lide, tak at delaji to co chteji, kdyz ma nekdo farmu, a obstastnuje kravicky, kozicky, kralicky a slepicky, taky je to jeho vec a me do toho nic neni - pokad treba ty kralicci nezemrou na sok - to uz by bylo tyrani zvirat s dusledkem smrti  |
Ale ShaQuíí, mám pocit že zaměňuješ 2 věci - a to vztah mezi 2 homosexuály, kteří spolu žijou - a žili spolu i před možností se partnersky zaregistrovat (občas třeba v centru nebo nějakém obchodním centru potkáš 2 chlapy, jak spolu nakupujou, jak se k sobě maj - no, koneckonců proč ne, ale aby se častovali polibky - asi jsem moc konzervativní - to by mi nepřipadalo zrovna nějak přirozený) - a homosexuální promiskuitou, kterou homosexuálové pasivně a někdy i aktivně obtěžují heterosexuální okolí. Od toho mají přece své kluby a podniky (kterých je v Praze dost) pokud nemaj možnost soukromí, nebo můžou někam do přírody, kde možnost vyrušení někým dalším je minimalizována.
Samozřejmě - v soukromí ať si každej dělá co chce, do toho nikomu nic není (pokud tedy např. dělaj 2 dospělí jedinci něco, s čím oba souhlasej - a tedy nic na úkor někoho).
Ale už bylo dost homosexuální tematiky, jdu se raději podívat ještě jednou na těch top 99 lasiček ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 12:24 pm Předmět: |
|
|
Taky myslim ze tech 99 slecen je lepsi volba nez se bavit porad o homosexualech, stejne s tim nic neudelame, to zavisi na jinejch lidech, ale vyjadrili sme se a to je hlavni  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 1:18 pm Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | Taky myslim ze tech 99 slecen je lepsi volba nez se bavit porad o homosexualech, stejne s tim nic neudelame, to zavisi na jinejch lidech, ale vyjadrili sme se a to je hlavni  |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po červenec 03, 2006 1:52 am Předmět: |
|
|
| Jo je fakt, ze toto tema se v mediich obevuje az moc a je to celkem unavne. Muze za to predvolebni strategie politickych stran, ktere chteji ziskat konzervativni vetsinu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 10:00 pm Předmět: |
|
|
Lepsi tatinek, ktery mne znasilnuje, nez maminka, ktera mne hodi zaziva v igelitce do popelnice. To vyjde asi tak na stejno a pocita se to v promile.[/quote]
Ja si radeji vyberu tu maminku, a doufam, ze to bude rychly, u tatinka by to mohlo trvat taky par let. Asi jsi byl hodne nastvanej, ze jsi rekl neco takovyho |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 10:06 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | | a Opocensky je zavrenej za to, ze soulozil s cikankama, se kteryma by to uz dnes bylo podle novyho zakona legalni. |
Ja jsem nevedela, ze sex ve 13 je u nas legalni- teda myslim v CR |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 10:10 pm Předmět: |
|
|
Holt se tomu musi dat cas, za nejakejch padesat let (jestli to ta nase krasna zemicka vydrzi) se uz nikdo nebude nad timto tematem absolutne pozastavovat. Ja v to plne doufam. Dejme vsem lidem stejne pravo... a je to  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 8:55 am Předmět: |
|
|
| Terezice napsal: |
btw: radsi budu mit homosexualni maminku, nez tatinka, ktery me znasilnuje |
HAHA
JESTE ZE SI NEMUSIM VYBIRAT, A BUH VYBRAL ZA ME A DAL MI NORMALNI RODICE
BTW, JJ, MY TAM NEBYLI, ALE PORAD VERIM ZE BUH STVORIL ADAMA A EVU. JJ PORAD VERIM ZE REPRODUKCNI SYSTEM FUNGUJE NA BAZI SAMEC SAMICE  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 9:18 am Předmět: |
|
|
Heh, to rekni Pavlu Vitkovi a Janisu Sidovskemu, kery se pred par dny zosobasili  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt červenec 06, 2006 11:33 am Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | Heh, to rekni Pavlu Vitkovi a Janisu Sidovskemu, kery se pred par dny zosobasili  |
no jo to je to co rikam, kdyz si chlap bude brat chlapa tak nebudou deti a takhle teda reprodukcni system nefunguje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
|
Zaslal: ne červenec 09, 2006 9:58 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
no jo to je to co rikam, kdyz si chlap bude brat chlapa tak nebudou deti a takhle teda reprodukcni system nefunguje  |
ale xxx to je preci jenom male procento, porad tech heterosexualnich paru je snad vic, nebo jsem na omylu ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 8:50 am Předmět: |
|
|
| Terezice napsal: | | XxX napsal: |
ale xxx to je preci jenom male procento, porad tech heterosexualnich paru je snad vic, nebo jsem na omylu ? |
DOUFEJME ZE NEJSI
JESTE ZE JSEM SI VZALA CHLAPA  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|