Možnost vyřízení DL

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Možnost vyřízení DL
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 4:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jeste ty odejdi a za tebou Mob a par dalsich prima lidi a ja to tady zabalim taky. Sad
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Time to stop talking and start kicking some ass!

UFC Chicago-cz.com Edition!

$500 na Marketu - knockoutuje Scouta v prvnim kole.

Any takers?
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skautiku,
Ja si myslim ze toto forum je tady aby se lidem radilo a pomahalo, i kdyz nekdo napise primitivni vec, tak si myslim ze by otazka mela byt zodpovezena. Vim ze spousta lidi sem pise malickosti, ale ten kdo mu nechce odpovedet, tak nemusi.
Jsou tu jedinci kteri jsou tu poprve a neznaji jak pravidla tak i tuto stranku.
Kazdopadne tve rady josu dobre rady, takze to zase nebe jako offence.
Zdar Bucky Very Happy
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
No tak trosku jsi se k tomu preci jen vyjadrit asi potrebovala.
Mame asi uplne jiny pohled na to, co je urazka a ego.
V Boha jsem nikdy neveril a identifikacni problem se svou osobou je pojem, ktery jsem ted slysel opravdu poprve.
Ja znovu a znovu a znovu opakuju, ze o tobe nic nevim a tvoje chovani osobne nekomentuju! Mluvim obecne o tom, kam se postupem casu dostala uroven debaty na tomto foru. nekolik lidi tu jak kolovratek porad dokola zodpovida ty nejprimitivnejsi a nejzakladnejsi otazky, na ktere staci fakt par kliknuti na Google!
Vetsina debat se po par prispevcich zvrhne v osobni chatovani, ktere krome par zucastnenych jedincu nemusi vubec nikoho zajimat a vetsinou opravdu ani nezajima. Kdyby z nejzakladnejsich tematickych celku vypadlo 90% privatnich prispevkum, ktere se daji resit daleko vhodneji treba na Skype nebo ICQ, cele forum by bylo mnohem prehlednejsi a plnilo by spravne svoji puvodni funkci. Postupne se z toho tady stal jeden velky chaos prospikovany osobnimi vzkazy. O tom, kolik nepresnych, neoverenych az nebezpecnych "rad" se tu objevuje, ani nemluvim. Ty vyslovene nelegalni a trestne postizitelne bych snad ani nemel zminovat.
Je mi lito, ze to tak nejak vyslo k tvemu prispevku, ale nema to skutecne nic spolecneho s tvoji osobou. Jestli to tak sverepe citis a nuti te to k podrazdene reakci a uplne zcestnym zaverum, je mi to lito.
Ale je to zaroven i jeden z duvodu, proc se mi sem uz ani nechce dal prispivat ci jinak zasahovat do diskuzi..
Ja mel toto forum opravdu rad. Zacal jsem sem chodit uz pred vice nez 4 lety, jeste na to stare, ale co je z toho v posledni dobe, je jen odvar toho puvodniho "Chicaga". Uz nekolikrat jsem to tu proste znechucene zabalil a z nejake snad nostalgie se vzdycky zase vratil. Nasel jsem tu pritelkyni, par dobrych kamaradu a je tu nekolik velice inteligentnich, ochotnych a prijemnych lidi. Ale vetsinou uz jen prebehnu aktualni prispevky a pokud me to vylozene nevytoci, tak s klidem forum zavru. Neni uz vetsinou o cem rozumne mluvit. Na druhou stranu se vsak clovek i uprimne pobavi. Jako napriklad o tom, ze by bylo dobre prevest penize do "Svicarska", kam je to z Ceska blizko a kde maji penize vsichni komunisti Smile Bohuzel to bylo zaroven i hodne typicke pro deni na Chicagu za posledni rok Sad

Uprimne se ti omlouvam za vsechno, co jsi naprosto mylne povazovala za urazku sve osoby. Ja na urazeni jinych lidi proste neverim a proto jsem presvedceny o tom, ze jde o hluboke nedorozumneni.

Tvou omluvu beru ... a zaroven se omlouvam i ja tobe. Nekdy jsem dost "bitchy" ale to uz sis asi vsimnul ... Rolling Eyes
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Time to stop talking and start kicking some ass!

UFC Chicago-cz.com Edition!

$500 na Marketu - knockoutuje Scouta v prvnim kole.

Any takers?

Jenom $500 jo? To mi tak malo veris??? Question Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com