|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 12, 2006 4:58 am Předmět: Burza-Vector Vest,Invest Tools.......atd |
|
|
| Ahoj vsichni priznivci burzy. Ja se snazim obchodovat na burze a hledam lidi se zkusenostmi, ktery se radi o ne podeli. Ja pouzivam Scottrade($7 trade), a prave jsem si zapsal do Vector Vestu, coz je spolecnost ktera mi za $29 mesicne radi co koupit, kdy koupit a kdy prodat. Zajimalo by me jestli nekdo ma zkusenosti s podobnyma spolecnostma jako Vector Vest, Invest Tools a dalsi. Na SNBC je kazdy den (pondeli-patek, v 6 a 9 a 12 hodin east time) zajimavy porad Mad Money. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 9:48 am Předmět: |
|
|
S Vector Vest nemám žádné skušenosti. Ale doporučoval bych si dát bacha na firmy které Ti za pár dolarů, nebo za pár set dolarů nabídnou pomoc si vybrat akcie. Kdyby vážně věděli že nějaká akcie půjde nahoru, tak nebylo by to pro ně lepší neradit a investovat přímo?
No, jinak existují dva druhy analýzi: technical analysis a fundamental analysis. Technical analysis je že se podíváš na křivku jak akcie pohybovala v minulosti, a podle toho předpokládáš jak se bude pohybovat v budoucnosti, a pod.. Fundamental analysis je že se podíváš jaký je kšeft, jaký je market, jak je společnost v kšeftě má budoucnost, atd. Technická analýza je jednodušejší pochopit, najít si pravidla, atd., ale je to ptákovina. Technická analýza je v investičních kruzích diskreditována asi jako komunismus je politických kruzích. Jo, jsou lidé co si vydělali hodně peněz technickou analýzou, ale je to zakotvěno v realitě, jako kdyby si investovali s pomozí hozenou kostkou.
Možná že Vector Vest je dobrá firma která prodává dobré zboží, možná že ne. Prohlédni si co o tom na Internetu píší.
Good luck! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt květen 18, 2006 1:03 pm Předmět: |
|
|
Nasel jsem jeden zajimavy clanek o praktikach tzn. Stock Bashers. Lidi, kteri se pomoci klamavych zprav snazi zamerne snizovat cenu akcii a odrazovat kupce.
A truth: IT IS EASIER TO SCARE PEOPLE INTO SELLING THAN IT IS TO INFORM PEOPLE INTO BUYING A STOCK.
Vice zde:
http://www.novakcapital.com/bashers.htm |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|