|
Autor |
Zpráva |
Indy
Registrace: 19. 01. 2014 Příspěvky: 500
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem sice nechtela k tehle prevratne kariere ktera u nekterych vzbuzuje fyzicke nasili nice dodavat... ale dodam
JEN PRO ZENY, CHLAPI NECTETE. TMI.
Moje sousedka v UK byla taky z Cech. Aupairka u rodiny, 13ti leta holcina a otec. Matka zemrela. Obe jsme holku litovaly, to je jasny, a chapaly ze ji otec snasi modre z nebe.
Ale po dvou tydnech prace, mi moje kamaradka zdesene vola ze mlada princezna zrovna krvaci, a ONA jakozto JEJICH AUPAIR MUSI sbirat ze zeme spinave vlozky a uklizet je do kose. Samozrejme mluvim o rozbalenych spinavych pouzitych..... FUJ. PRASE HNUSNY.
Kdyz to nahlasila otcovi, tak ten ji oznamil ze ONA JAKOZTO JEJICH AUPAIR BUDE DELAT VSE CO ON NAKAZE, A ON NAKAZUJE ABY VLOZKY BEZ RECI UKLIZELA.
Prasata hnusny. Aupair se na to vys**la (ted mi jiny slovo nepripada vhodnejsi) a jela domu.
Ukazte mi nekdo z vas jak ji to KULTURNE OBOHATILO.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Indy
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
PiPi napsal: | Chtela bych jeste dodat..........hlidam tu obcas take deti,rodinu jsem "prevzala" po me kamaradce,ktera se vratila domu do CR.
Neni to muj full time a i kdyz bych to delat nemusela,delam to rada.
A to se opet dostavame k tomu,jak kazdeho nazor a hlavne zkusenost je individuelni a k tomu,co vim ja a napsala to i GRACE.........ze je jedno,jestli ma holka 18 let nebo 30 let,KAZDY MA NA VYBER!! Jen ty zkusenosti zrejme budou trochu "vekove rozdilne"! |
Ano, delat chuvu u lidi ke kterym jsem dochazela a nebyla jsem jejich aupair, bylo dokonalost sama.
Myslim ze jsem se zminila ze plat 500 dolaru tydne plus byt na plazi v Santa Monice v Kalifornii kde mi byl placen najem + inkaso + internet + kabelovka, je uplne neco jineho nez delat aupair.
Tuto "praci" jsem milovala. Milovala jsem i 2letou holcicku a jeji maminku a jejiho tatinka ♥ Tohle byla dokonalost sama. Zadna prace, jen jsme chodily s holcickou na plaz, placaly si babovicky, chodily do gymboree a malovaly si kridou na chodniku obrazky pro poteseni kolemjdoucich
ANO, to je ten rozdil mezi sluzkou a chuvou!!!!!!!!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Indy
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
Ted jsem se v jinem clanku na foru docetla ze Kapesné pro au-pair v USA se pohybuje kolem 195,75 USD za týden.
Tudiz odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil a po prezkoumani vsech DNESNICH PODMINEK PRO PROGRAM AUPAIR VSEM VRELE DOPORUCUJI.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 9367 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
Indy, mela jsi jit delat se mnou na KMarty a Wal Marty. To bys videla, co je nechutne. Porad mi nejde do hlavy, proc jsi jela po vsech tech emotionally scarring zkusenostech z GB jako aupairka jeste do USA?
Nema asi cenu to rozebirat. Je to spiknuti proti tobe Nasilne spiknuti. Ja se priznam, ze jsem to zorganizoval.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Indy
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
Big_Rig napsal: | Indy, mela jsi jit delat se mnou na KMarty a Wal Marty. To bys videla, co je nechutne. Porad mi nejde do hlavy, proc jsi jela po vsech tech emotionally scarring zkusenostech z GB jako aupairka jeste do USA?
Nema asi cenu to rozebirat. Je to spiknuti proti tobe Nasilne spiknuti. Ja se priznam, ze jsem to zorganizoval.  |
Ty nectes do pisu vid.
Uz jsem rekla asi 3x ze jsem do US jela jako aupair, protoze to byla volna VSTUPENKA DO AMERIKY.
PS: A nevadi mi ze na me ted budes nadavat a pomlouvat me  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:40 pm Předmět: |
|
|
Ja nadavam a pomlouvam jenom Mlynka. Na tebe du s nasilim a secualnim harrasmentem. Much more fun.
Porad mi nejde do hlavy, proc jsi po vsech tech utrapach a opravdu to popisujes udesne, byla ochotna projit tim vsim znova. Je tolik lepsich cest do USA. Ja bych neaupairkoval ani jako holka v zadnem pripade. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Indy
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
Big_Rig napsal: | Ja nadavam a pomlouvam jenom Mlynka. Na tebe du s nasilim a secualnim harrasmentem. Much more fun.
Porad mi nejde do hlavy, proc jsi po vsech tech utrapach a opravdu to popisujes udesne, byla ochotna projit tim vsim znova. Je tolik lepsich cest do USA. Ja bych neaupairkoval ani jako holka v zadnem pripade. |
To neres Rigu. Vzdyt je to jedno ze ti to nejde do hlavy Tady jde jen o to asi jakou chytnes rodinu. Mne rodina nepujcila v mem volnu ani auto.
Moje kamaradka zase mela auto sama pro sebe.
No jo no  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brook Veteran
Registrace: 21. 12. 2010 Příspěvky: 2485
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
ja bych do usa nebo GB taky nikdy nejela jako au pairka kdyz je tolik jinych moznosti ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:57 pm Předmět: |
|
|
Jedna moje byvala aupair laska dostala auto. Strasna plecka, ale bylo jeji a platili ji i pojistku. Rodina ani nebyla nak silene bohata. Je to o stesti a neni to fer, to se nikdo nehada. Grace to v podstate uzavrela. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|